10 Instagram-kanavaa, jonka pitäisi tilata

Monia Instagram-palveluita pidetään kaikkein kömpelimpiä paikkoja maailmassa, missä ruoka-esilaiset kiirehtivät palloa, huulet ja muut hipsterit. Ja todellakin, tämän kuvapalvelun tarjoama muoto ei ole paljon tekemisissä vakavan työn kanssa. Jokaiseen sääntöön liittyy kuitenkin poikkeuksia. Tässä artikkelissa on peräti 10 tällaista poikkeusta – instabereiden tilit, jotka tekevät sinusta ihmeellisiä, ihailtavia tai jopa kauhistuneita esityksissä esiteltyjä teoksia.

@dguttenfelder

@dguttenfelder Instagram

Kuvaaja David Guttenfelder (David Guttenfelder) tunnusti tänä vuonna TIME-lehden Instagram-palvelun parhaaksi kirjoittajaksi. Ja tämä ei ole yllättävää, koska hänen teoksiaan julkaisee säännöllisesti Associated Press ja National Geographic. Kuvat esitetään meille eri planeettamme kulmilla ja ne on tehty eri tyyleillä.

@philmoorephoto

@philmoorephoto Instagram

Phil Moore on freelance-valokuvaaja Itä-Afrikassa. Hänen valokuvistaan ​​eksoottisista maisemista ja paikallisen väestön tavallisesta elämästä saa paremman kuvan tästä huonosti tutkituista alueista.

@ benlowy

@benlowy Instagram

Ben Lowy (Ben Lowy) tunnetaan dokumentaarisena valokuvaajaina ja se on julkaistu TIME-sivuilla. Hän on erityisen hyvä kaapata ihmisiä eri elämänvaiheissa. Instagramissa hänen sivuillaan kuitenkin joskus erittäin mielenkiintoisia abstrakteja töitä. Tämä tili kannattaa ehdottomasti merkitä.

@michaelchristopherbrown

@michaelchristopherbrown Instagram

Michael Christopher Brown valokuvasi National Geographicille, ja hänen mielenkiinnon kohde ulottuu Manhattanin arjesta Kongon sisäiseen sotaan. Hänen kuviaan käytettiin HBO-kanavan dokumentaareissa sekä erikoistuneissa julkaisuissa ympäri maailmaa.

@marcusbleasdale

@marcusbleasdale Instagram

Marcus Bleasdalen (Marcus Bleasdale) teosten aihe on lähinnä ihmisoikeuksien kunnioittaminen. Niinpä hän viettää melko paljon aikaa maissa, joissa heitä ei edes ole kuultu, ja tekee siellä aivan ainutlaatuisia eksoottisia kuvia. Yksi niistä tekijöistä, jotka osaavat yllättää jokaisen omalla valokuvillaan.

@edkashi

@edkashi Instagram

Ed Kashi (Ed Kashi) on toinen National Geographic-valokuvaaja, joka työskentelee Lähi-idässä. Viime aikoina se keskittyy pääasiassa Syyriaan, joten jos haluat nähdä, mitä todella tapahtuu siellä, tilaa tämä kanava.

@randyolson

@randyolson Instagram

Randy Olsonin (Randy Olson) dokumenttielokuvat auttavat sinua tutustumaan Intian, Australian ja Oceanian pimeisiin ja vähiten tutkittuihin kulmiin. Se poistaa paitsi alkuperäiskansojen elämäntapaa ja tapoja, myös hämmästyttäviä maisemia, joita et löydä missään muualla Instagramissa.

@dayzdandconfuzd

@dayzdandconfuzd Instagram

Mustavalkoiset kaupunkikuvien valokuvat voivat olla yllättävän taiteellisia, ja David Ingrahamin työt osoittavat tämän täydellisesti. Kanavan katseleminen voi käydä monissa eri maanosissa sijaitsevissa kaupungeissa ja katsella niiden salaista elämää kaikissa harmaasävyissä.

@acestyles

@acestyles Instagram

New Yorkin valokuvaaja Ariel C rakastaa kaupunkinsa ja tämä tunne todistaa jokaisen omalla työstään. Tämän kaupungin alkuperäiskansat yllättyvät hänen kyvystään löytää uusia näkökulmia jopa tunnetuista esineistä, ja kaikki muutkin ihailevat metropolin majesteettista kauneutta.

@kevinruss

@kevinfrayer Instagram

Photojournalist Kevin Frayer (Kevin Frayer) asuu Aasiassa ja ampuu Getty Imagesille. Jos tilaat hänen kanavansa, näet monia mielenkiintoisia kuvia maanosan sydämestä. Idän uskomaton kulttuuri ei jätä sinua välinpitämättömäksi.

Kuten näette, että tiivisteiden, animaatioiden ja levyjen massiivinen määräävä asema Instagramissa ruoan kanssa on mahdollista löytää todellisia esimerkkejä korkeasta valokuvataiteesta. Haluat katsoa, ​​mistä haluat jäljitellä ja kuka voi oppia paljon. Mitä tunnet Instagram-kanavista?