8 vinkkejä siitä, miten tehdä täydellisiä selfies ja kerätä paljon tykkää

1. Vältä suoraa auringonvaloa

Muutoin kasvoilla on varjoja, jotka heikentävät kuvaa. Parhaat ammuntaolosuhteet ovat pilvinen tai pilvinen päivä. Jos aurinko paistaa voimalla ja päällä, ota kuvia varjossa.

2. Valitse sopiva tausta

Se, onko tausta neutraali vai kirkas, on maku. Tärkeintä on, että takana ei ollut sotkeutua. Kotona erinomainen tausta voi toimia kauniina ruudukkana. Mutta on parempi mennä ulos ja ottaa kuva vastapäätä puita tai mielenkiintoinen rakennus.

3. Älä pelkää toistaa

Mistä saan ideoita, ellei omasta teoksesta. Noudata valokuvien epätavallisia kamerakulmia, poseja tai taustoja. Lisää ne suosikkeihisi ja yritä sitten luoda haluamasi kuvat uudelleen.

4. Aseta ajastin

Jos sinulla ei ole henkilöitä ottamaan kuvia, ota asiat omiin käsiinsä. Kirjaimellisessa mielessä. Aseta esimerkiksi ajastin puhelimeen tai osta erityinen konsoli. Poikkeustapauksissa voit pyytää apua ohikulkijalta.

5. Ota paljon kuvia

Kultainen sääntö aloittelijalle: enemmän on parempi. Ota mahdollisimman monta kuvaa, jopa yhdestä kulmasta. Minkä tahansa näistä valokuvista pidät.

6. Anna silmien hehkua

Ammunta aikana yrittää kiinni häikäisyä silmäsi ja korostaa niitä, kun käsittely.

Elämän hakkerointi: soveltaa pieni valokynän keskelle ylemmän ja alemman silmäluomet, ja etsiä tulee avoimempi.

7. Älä rasita itseäsi

Epätoivottomuus vie silmäsi. Rentoudu ja siirrä enemmän. Sitten kuvat ovat elävinä ja mielenkiintoisempia.

8. Lisää eläviä aksentteja

Esimerkiksi hattu, tarttuvat korvakorut tai mehukas huulipuna. Aakkoset auttavat luomaan oikean kuvan ja kiinnittämään huomiota kuvaan.

Loading...