10 Instagram kanaler, som du skal abonnere på

Mange Instagram-tjenester opfattes som det mest vulgære sted i verden, hvor fødevareudstillingsvirksomheden skynder bolden, pustede læber og andre hipsters. Og det format, der tilbydes af dette foto hosting, har ikke meget at gøre med seriøst arbejde. En hvilken som helst regel indebærer undtagelser. Og i denne artikel vil du finde så mange som 10 sådanne undtagelser – konti af instaders, der får dig til at undre sig, beundre eller endda blive forfærdet af de værker, der præsenteres i dem.

@dguttenfelder

@dguttenfelder Instagram

Fotograf David Guttenfelder (David Guttenfelder) blev anerkendt i år ved TIME magazine som den bedste forfatter af Instagram-tjenesten. Og det er ikke overraskende, fordi hans værker regelmæssigt udgives af Associated Press og National Geographic. Billeder er præsenteret for os af forskellige hjørner af vores planet og er lavet i forskellige stilarter.

@philmoorephoto

@philmoorephoto Instagram

Phil Moore er en freelancefotograf, der arbejder i Østafrika. Hans fotos af eksotiske landskaber og detaljer i det lokale livs almindelige liv gør det muligt at kende bedre om denne dårligt studerede region.

@ benlowy

@benlowy Instagram

Ben Lowy (Ben Lowy) er kendt som en dokumentarfotograf og blev offentliggjort på siderne TIME. Han er især god til at fange folk på forskellige vendepunkter i deres liv. Imidlertid på hans side i Instagram nogle gange meget interessante abstrakte værker slip. Denne konto er absolut værd at abonnere på.

@michaelchristopherbrown

@michaelchristopherbrown Instagram

Michael Christopher Brown fotograferet for National Geographic, og hans interesseområde strækker sig fra Manhattans daglige liv til den interne krig i Congo. Hans billeder blev brugt i dokumentarfilm af HBO-kanalen, såvel som i specialiserede publikationer rundt om i verden.

@marcusbleasdale

@marcusbleasdale Instagram

Emnet for værkerne Marcus Bleasdale (Marcus Bleasdale) vedrører hovedsagelig overholdelsen af ​​menneskerettighederne. Derfor bruger han ganske meget tid i lande, hvor de ikke engang er blevet hørt om, og gør der helt unikke eksotiske billeder. En af de forfattere, der ved, hvordan man overrasker alle med deres eget billede.

@edkashi

@edkashi Instagram

Ed Kashi (Ed Kashi) er en anden National Geographic fotograf, der arbejder i Mellemøsten. I sidste øjeblik er det primært fokuseret på Syrien, så hvis du vil se, hvad der virkelig foregår der, så abonner på denne kanal.

@randyolson

@randyolson Instagram

Dokumentarbilleder af Randy Olson (Randy Olson) giver dig mulighed for at undersøge de mørkeste og mindst udforskede hjørner af Indien, Australien og Oceanien. Det fjerner ikke kun de oprindelige folks livs og sædvaner, men også fantastiske landskaber, som du ikke finder andre steder i Instagram.

@dayzdandconfuzd

@dayzdandconfuzd Instagram

Sort-hvide fotografier af byens gader kan være overraskende kunstneriske, og David Ingrahams værk beviser dette perfekt. Ser på hans kanal, kan du besøge mange byer på forskellige kontinenter og se deres hemmelige liv i alle de forskellige gråtoner.

@acestyles

@acestyles Instagram

New York fotograf Ariel C er forelsket i sin by, og denne følelse beviser hver med sit eget arbejde. De indfødte indbyggere i denne by er overrasket over hans evne til at finde nye perspektiver på selv velkendte objekter, og alle andre beundrer den majestætiske skønhed i metropolen.

@kevinruss

@kevinfrayer Instagram

Fotojournalist Kevin Frayer (Kevin Frayer) bor i Asien og skud til Getty Images. Hvis du abonnerer på sin kanal, vil du se mange spændende billeder fra hjertet af dette kontinent. Den fantastiske kultur i øst vil ikke forlade dig ligeglad.

Som du kan se, er der blandt de enorme sælger af seler, selfies og plader med mad i Instagram det muligt at finde virkelige eksempler på høj fotokunst. Du vil se på, hvilken du vil efterligne, og hvem kan lære meget. Og hvilke stående Instagram kanaler kender du?