Sådan finder du et kald til dig selv om 7 dage

For nogle måneder siden besluttede jeg at starte mit online-projekt inden for jobsøgning og karrierehøring. Efter et stykke tid bemærkede jeg, at “skabe en effektiv CV”, “hvordan man opfører sig under interviewet:” Jeg hører ofte en meget anderledes blandt mine standardspørgsmål kunder en dybere undersøgelse: “Hvordan ved du, hvad jeg kan lide at gøre” Og ” hvordan man begynder at gøre hvad du kan lide, og knytte det til arbejde? “.

Det viste sig, at mine klienter i en alder af 25 til 35 år ikke føler tilfredshed med det meget prestigefyldte arbejde med en god løn, men de stiller helt forskellige krav til arbejde og arbejdsgiver. Det er vigtigt for dem, at de kan lide aktiviteten, arbejdsvilkårene (flere og flere mennesker ønsker en gratis tidsplan og fjernt arbejde), og de foretrækker også at forstå en dyb betydning af deres aktivitet og vide, hvilken fordel det vil medføre.

Naturligvis er disse mennesker med sådanne høje forventninger dømt til konstant utilfredshed med deres arbejde. Ikke at have en klar idé om deres egne interesser, eller ikke finder det muligt at kombinere dem med arbejde, “flytte papir” fra 9 til 18, på kontoret, i stedet for at redde verden, de får mindre og mindre nydelse fra arbejde. Sørgende, de værner om den drøm at slippe alt og gå ind i varmen, der for at hengive i jagten på hans og hans kald, i håb om at finde den magiske opskrift på en harmonisk cocktail af glæde, mening og funktion.

Efter min mening vil en sådan tur kun være en ændring af landskabet. Vil svaret blive fundet? Måske. Det forekommer mig kun, det er ikke nødvendigt for dette at gå langt. Jeg er overbevist om, at hver af os i dybet af vores sjæl kender vores kald. Bare en person åbner det om fire år, og en person husker i 80. Men uanset hvor gammel du er, leder du efter et kald er altid en fascinerende rejse og slet ikke i et tropisk land! Og dette er besværligt, smykker arbejde, som kræver mod, kreativitet og udholdenhed. Når alt kommer til alt at lave mad i dit eksklusive kulinariske mesterværk, er det ikke nok at finde en god opskrift. Du skal først lære at lave mad og eksperimentere mange gange for at finde de perfekte proportioner og dine egne unikke ingredienser.

For mine klienter besluttede jeg at undersøge omfanget af kaldesøgningen, indsamle maksimumet og vælge det bedste. Kun i de sidste tre måneder med dyb neddypning har jeg samlet mere end 100 øvelser, og trods alt har jeg lige åbnet døren til denne interessante verden. Nogle øvelser er tips og hjælper med at bestemme kaldet, andre giver dig mulighed for at omdanne det til et nyt job eller føre til harmoni med den eksisterende. Jeg vil gerne dele med dig mine resultater!

For dem, der er klar til at tage på en selvstændig rejse, udarbejdede en universel rute om syv dage. Naturligvis vil vilkårene for hver enkelt være individuel. Måske vil nogen finde svaret på den første dag, og nogen vil nødt til at tage en pause efter hver opgave for tankevækkende refleksion. Men timingen er ikke den vigtigste, især hvis rejsen er fascinerende. Er du klar? Lad os gå!

find dig selv

Første dag. Kig ind i fremtiden og fantasere

Vores fantasier er ikke kun et lagerhus med information om os selv og vores mål, men også en stærk motivationskilde til deres gennemførelse. For at gøre det lettere at fantasere, lad os spille et spil. Forestil dig, at du er en så århundrede gammel drømmer-heldig. Ikke kun det overlevede i sindet og sundhed til en sådan alvorlig navn-dag, så selv dit liv været heldig, og du har opnået fantastiske succes i alt, hvad han foretog. Sund, velstående, lever i velstand, med et ord, trives. Dine familie og venner blev samlet for at lykønske dig og fejre denne bemærkelsesværdige begivenhed sammen med dig. Og måske ikke kun venner, men også journalister, presse, berømtheder …

Præsenteret? Og nu husk dit hele lykkelige liv fuld af interessante og spændende arrangementer. Hvad gjorde du? Hvad gjorde du? Hvor, i hvilken indstilling? Hvem var tæt på dig? Hvad følte du? Beskriv din livsstil, alt hvad der var vigtigt for dig, alle områder af livet. Fortrinsvis på papir eller i teksteditor.

Læs derefter din tekst, bedre højt, opmærksom på dine følelser og lyden af ​​din stemme. Vil du virkelig have disse fantasier til at blive virkelighed? Er du klar til at prøve?

For at være hvor du vil være i 100 år, skal du starte stien i den valgte retning lige nu.

Den anden dag. Tillad dig alt og drøm

Meget ofte skjuler vores kald et sted mellem vores interesser, kuglen af ​​skjulte ønsker og flere dybt skjulte og glemte barndomsdrømme. Vi er så bange for denne Pandoras æske, som vi skjule det væk i skabet i hans hukommelse, så at skynde sig at skubbe ham alt, hvad jeg ønskede, men ikke fejret, det var planlagt, men har ikke gået i opfyldelse. Og så glem det.

For at løfte sløret og tage endnu et skridt i retning af dit kald, skal du få denne kasse, blæse støv og grundigt ryste alt, hvad du skubbede ind i det. Husk alle dine drømme, ønsker, interesser og alt, hvad du nogensinde har ønsket at prøve, og skriv ned. For fuldstændighed skal du tilføje en liste over usandsynligheder til dem. Begræns ikke din fantasi: Jo mere du skriver varen, selv den mest latterlige, desto bedre. Lad dem være 100 eller mere, men ikke mindre end 20.

For øvrig har denne øvelse en interessant bivirkning. Gem listen og kontroller den efter et stykke tid. Nogle af dine ønsker vil gå i opfyldelse af sig selv uden din deltagelse. For at alt skal gå i opfyldelse, er det nødvendigt at tage nogle handlinger, men det er en helt anden historie.

Da vi var små, kendte vi alle sin skæbne. Hvis du har glemt, hvad du drømte om som barn, så spørg dine slægtninge.

Den tredje dag. Lav din perfekte kontrakt

Forestil dig at du er en stjerne! Du er så professionel, populær og populær, at “headhunters” jager dig, klar til at gøre alt for at få dig. Du får tilbud om at underskrive en kontrakt med en ideel løn, hvor du selv må vælge hvad du vil gøre, på hvilket område og under hvilke betingelser. Ja, det er så heldig du er!

Du må selvfølgelig gætte, at hver enkelt af os rent faktisk har en sådan mulighed? Hvis ikke, deler jeg hemmeligheden med dig. Den moderne verden tilbyder et udvalg af mange forskellige erhverv og aktivitetsområder, eventuelle varianter af arbejdsplaner og andre forhold. Desværre meget ofte ved mange ikke, hvad de vil have, eller vil ikke gøre en indsats for at opnå det, de ønsker. Eller af en eller anden grund finder de ikke muligheden for at sætte sig ned og tænke alvorligt på dette spørgsmål.

Så lad dig forvirre lige nu og vælg det ideelle job. Lad os tænke mere bredt, fordi vi er forfatterne af alle vores rammer og begrænsninger. Lad din liste er 100 point, eller i hvert fald ikke er mindre end 20. Af den måde, denne øvelse er nyttig prodelyvat fra tid til anden, da dine præferencer kan ændre sig, og det er vigtigt at justere din ideelle kontrakt, arbejdet med at inspirere dig.

Det er ikke kun nødvendigt at lave din ideelle kontrakt, men også for at se den fra tid til anden. Vores præferencer kan ændre sig, og det er vigtigt at foretage justeringer i tide, så vores arbejde fortsætter med at inspirere os.

Dag fire. Hvad vil du give til andre?

Vi er alle sociale skabninger. Vi lever i et samfund og kan ikke eksistere selvstændigt alene. Derfor er jeg altid foruroliget, når jeg hører, at nogen vil gøre noget for sig selv. Han vil have det sjovt i processen, opnå selvrealisering gennem sine elskede aktiviteter og få tilfredshed med at opnå resultater. Alle disse ønsker er smukke, men spørgsmålene “Hvorfor?”, “Hvorfor er du?”, “Hvad er din mening?” Bliv ubesvaret.

Det forekommer mig, at en sådan egocentrisk holdning i første omgang er ringere og defekt i forhold til den, i hvilken motivet “at give” er til stede. Aktiviteter kan kun være fuldt tilfredse, hvis du deler noget med andre, tjener dem. Og du kan kun omdanne dit yndlingsjob til arbejde, hvis du finder en måde at udnytte andre i dine aktiviteter.

Kombinationen af ​​svar på spørgsmålene “Hvorfor?” Og “Hvad jeg vil give til andre?” Vil give samme mening, uden hvilken fuldstændig tilfredshed fra arbejdet er umuligt.

Dag fem. Hvad du virkelig kan lide og virkelig nyder

Indtil denne dag har vi koncentreret os om dine drømme, interesser, ønsker og hvad du gerne vil gøre. Du var ikke begrænset til noget, undtagen dine fantasier og dine egne begrænsninger. Dine drømme, interesser og ønsker er befordrende for dit kaldarbejde, men de indeholder en del af risikoen. Hvis de fleste af dem har været i fantasiverden, og du ikke har forsøgt at gennemføre dem, kan du ikke være sikker på, at dette er præcis, hvad du kan lide og nyde. Ikke desto mindre er disse lister meget vigtige for at afsløre kaldet. Lad os forlade dem et stykke tid.

Nu vender vi tilbage fra fantasien til den virkelige verden. Din personlige erfaring er en anden vigtig kilde til information på vej til dit kald. Ved omhyggeligt at gennemgå alle dine forsøg på at gøre noget og graden af ​​din nydelse af processen, kan du også finde spor, som vil lede dig til et kald.

Husk hvad du virkelig kan lide at gøre, og hvad der nøjagtigt giver dig fornøjelse – ved tidligere job, under studier, under enhver anden aktivitet, du har gjort. Husk, at nøgleforskellen fra den liste, du lavede på den anden dag, er, at du prøvede det og ved, at du får glæde af det. Som sædvanlig, mål for 100 point, og lad dem være mindst 20.

For at være sikker på at du virkelig kan lide det og bringer glæde, kan du kun prøve det, du drømte om. Kig efter dit kald i din oplevelse og eksperimenter mere med dine fantasier og interesser.

Den sjette dag. Dine talenter, evner, færdigheder og deres refleksion i andre

Hver af os har mange talenter, uanset om vi udvikler dem eller ej. Tænk på, hvad du har det godt, i hvad har du opnået højder og resultater? Du har nok noget, som du ved, hvordan man gør det bedre end andre. Ved du ikke om det her? Husk, med hvilke anmodninger du normalt adresserer. Kan du ikke huske det? Så tag en chance og spørg! Ring til dine slægtninge og venner og spørg dem, hvad de ville tabe, hvis de ikke var bekendt med dig. Vær forberedt på de mest uventede svar. Du vil kende mange interessante ting! 🙂

Dine talenter og evner vil give dig den rigtige retning til at kalde. Ved ikke, hvad du er stærk i – spørg de andre!

Den syvende dag. Rolle, dygtighed, kald

Den syvende dag er analysedagen og svar på spørgsmål. Læs hver liste og analyser den. Vær opmærksom på de punkter, som:

  • gentaget flere gange;
  • synes at være den mest værdifulde og vigtige lige nu;
  • give dig et særligt svar og rysten.

Vælg ca. 10 elementer fra hver liste (antallet af elementer er en ikke-streng parameter). Fordel emnerne i fire grupper:

  • Aktivitetsområde (medicin, kunst, sport og så videre).
  • Essensen af ​​aktivitet (hvad skal man gøre, hvad man skal gøre).
  • Betingelser (hvor, hvordan, med hvem, hvor længe).
  • Egenskaber og færdigheder (hvordan og hvad kan jeg gøre).

Skriv ned alle punkterne på et tomt A4-ark eller i et nyt tekstredigeringsdokument. Tilføj en beskrivelse af den ideelle livsstil fra den første dag og svarene på spørgsmålet “Hvad vil jeg give til andre” fra den fjerde.

Analyser den resulterende beskrivelse og svar på spørgsmålene: “Hvad er jeg virkelig jeg gør med verden når jeg gør det? “,” Hvad jeg virkelig er jeg giver verden når jeg gør det? “,” Hvad er min virkelige rolle i, når jeg gør dette? “,” Hvad er min usædvanlige en gave, hvad er min beherskelse og ringer, hvornår gør jeg det her? “. Skynd dig ikke, disse spørgsmål kræver seriøs overvejelse. Svarene på dem vil give dig mulighed for at finde dig selv.

Vil du linke dit kald med arbejde? Abstrakt og se på det resulterende resultat som om fra siden, som om det ikke var skrevet af dig, men af ​​en anden person. Skriv arbejdsmuligheder, der passer til en sådan anmodning. Vis andre og bede dem om at navngive mulighederne for dit arbejde. Hvis du har modet, skal du skrive på netværket. Jo flere personer med forskellig faglig udvisning du viser, jo flere forskellige arbejdsmuligheder du får. Det er ønskeligt at få en liste over 20-30 forskellige muligheder for erhvervet. Vælg en eller to eller tre af dem, som du kan lide mest.

Værdsætter virkeligheden. Hvor meget af hvad du laver nu er tæt og i overensstemmelse med din anmodning. Tænk over strategien. Kardinal ændring? Glat overgang? Arbejde på samme job, og kaldet til at lave en hobby og udvikle sig i en interessant retning parallelt? Skriv en plan. Tag det første skridt. Kontrollér eksperimentelt.

Dette vil tage flere måneder eller år. Er det skræmmende? Vær bange, men gør. Disse få måneder eller år slutter før eller senere, men du vil enten prøve eller ej. Skynd dig, fordi ingen ved, hvornår hans hundredeår vil komme. Husk, lykke er ikke den endelige destination, det er en rejse. Selv et par sekunder tættere på dit ideelle liv – dette er allerede resultatet.

Loading...