2Gis – nu også til iPhone

Hvis du allerede er bekendt med den service 2GIS sandsynligvis vil du kun læse overskriften til straks at gå til App Store for at installere denne applikation. Hvis en eller anden grund har man ikke haft held til at komme til at kende denne service, bedes du fortælle os mere om, hvad der er det ligesom at 2GIS til iPhone.

Kort sagt er 2Gis en kartografisk ansøgning, hvor der lægges vægt på forskellige firmaer og organisationer. Indtil for nylig var denne service den mest almindelige blandt medarbejdere i forskellige organisationer, men er nu ved at få stadig større popularitet til brug i hjemmet. I øjeblikket i 2Gis tilgængelige kort over 140 byer i Rusland og Ukraine og mere end en million forskellige virksomheder og organisationer. I praksis er 2Gis den mest bekvemme måde at få information om en organisation på.

Versionen for iPhone, som det syntes mig på hovedfanen, er primært fokuseret på privat, ikke erhvervsmæssig brug. Ansøgningen viste sig meget rart og praktisk.

Når du først starter, bliver du bedt om at vælge og installere kort af interessepunkter for dig. At alle kort er offline, bør først og fremmest være behagelige for ejerne af iPod Touch.

På den første fane, som du ser efter installation af kortene, er der hovedkategorierne samt søgestrengen. Den anden fane indeholder et mere detaljeret katalog over virksomheder. Det er meget bekvemt, at når du søger, kan du sortere firmaerne både alfabetisk og fjernt fra din nuværende placering. Derudover er der mulighed for at vælge arbejdstid, betalingsmåder for ydelser samt nogle andre kriterier.

På den valgte organisation er det muligt at se igennem kontakter, arbejdstid, en betalingsform for tjenester. Derudover kan du hurtigt sende grundlæggende oplysninger om organisationen via SMS og se måder at komme til denne organisation, samt at forlade dette sted. Jeg troede, det var sjovt, at når afstanden til motivet er lille, vil den app minde dig om fordelene ved gåture og fortæller, hvor meget du kan få uden at skulle transportere tjenester. Jeg kunne ikke lide at ansøgningen tilbyder at nå destinationen kun på offentlig transport – der er ingen bekvem rute til bilkørsel.

Kortet i 2Gis er meget praktisk og detaljeret. Med en stærk tilgang viser det objekter i 3D. Generelt er indtrykket behageligt, men der er ikke noget at tale om her.

Endelig vil den sidste fane indeholde de valgte steder, oplysninger, som du gerne vil have ved hånden uden at ty til en søgning.

Version 2Gis til iPhone efterlod et meget behageligt indtryk. Selvfølgelig, for mange ruter er den eneste offentlige transport vil blive en ulempe, men glem ikke, at det primært er et bibliotek af virksomheder, snarere end navigationsapplikationen. Jeg også kunne konstatere, at efter mere detaljeret kendskab til anvendelsen i færd med at skrive denne anmeldelse, jeg følte ikke helt komfortabel sejlads i programmet, for eksempel, et passende mærke, når “spise” kategori på kortet, og her er hvordan du kan deaktivere dem, jeg kunne stadig ikke finde. Måske prøvede jeg det ikke godt nok, men jeg vil stadig skrive ned sådan uklarhed i manglerne i ansøgningen. Det er håbet at snart vil der være en version af 2Gis til iPad.

Download i App Store: 2Gis
pris: gratis
Udviklersted 2Gis
Systemkrav: iOS 4.0 og højere