3 legjobb alkalmazás az iOS zenéjének létrehozásához

A zene mindenütt körülvesz minket. A munkahelyen, az iskolában, egy étteremben, egy boltban, ő mindenütt. Én például egyáltalán nem élhetek nélküle, és amikor ezt a sorokat írom, a Linkin Park a háttéremet játssza. I, mint zenész, nagyon fontos zenealkalmazásokból az iPhone-on, mert a hozzáférést a számítógéphez szintetizátor nem mindig áll rendelkezésre, és jött az ötlet, hogy az elméd, akkor ezekben a pillanatokban nincs hely írni, kivéve az iPhone. És néha csak kényeztetni akarsz, egy pár keveréket készítesz. Ma szeretnék elmondani Önt az ilyen alkalmazásokról, amelyek segítségével egyszerűen rajzolhatja az ötletet az úton, és csak játszhat a zene létrehozásával.

1. Crossfader

A Crossfader egyszerű alkalmazás a saját mixek létrehozásához és közzétételéhez. Valójában a Crossfader csak egy képernyőt tartalmaz, szóval. Két zenei lemezt ábrázol. Mindegyik műsorszámnak van rögzített zeneszáma, és annak érdekében, hogy összekapcsolja őket, csak jobbra és balra kell forgatni a készüléket, így jobbra vagy balra kell hangosítania. Ez minden. A többi az alkalmazást fogja benyújtani. A Crossfader egyetlen hátránya, hogy nem tudja használni a zeneszámokat a könyvtárából, csak az alkalmazáskönyvtárból. De van egy csomó szám, és mindannyian ingyenesek, mint maga az alkalmazás. Érdemes megjegyezni, hogy az alkalmazás az internethez való hozzáférés nélkül működik, így bármikor és bárhol hallgathatja a létrehozott keverékeket.

2. ábra

Az ábra egy meglehetősen egyszerű alkalmazás az elektronikus zene készítéséhez. Az alkalmazásban 3 különböző típusú eszköz található: dob, basszusgitár és billentyűzet. Minden csoportnak megvan a maga beállítása, miután beállította, hogy jó dallamot rögzíthet. Az alkalmazásnak van egy mini mixerje is, amely lehetővé teszi, hogy minden hangszerre egyedileg állítsa be a hangszintet. Minden egyes csoporthoz saját hatásai vannak, amelyek megváltoztatják egy adott eszköz hangját. Általánosságban, az alkalmazás nagyon jó, és jó használni, különösen, ha úgy gondolja, hogy ez mindössze 33 rubel.

3. GarageBand

Ez az alkalmazás már komolyabb, mint amit korábban írtam, de persze nem hasonlítható össze az asztali verziójával. Itt, ellentétben a Crossfader ábra, van egy csomó szintetizátorok, gitárok, vonósok, zenekari hangszerek, dob egy dobgép, sampler, és még sok más. Az alkalmazás könnyen megtanulható, és nem igényel különleges zenei készségeket, kivéve természetesen a zenei jelölést. GarageBand iOS-re – ideális megoldás, hogy éget egy egyszerű ötlet jutott eszembe, például a metróban a hazafelé, és a ház továbbra is befejezni egy MIDI-billentyűzetet, és a változat GarageBand OS X Nos, vagy szélsőséges esetben, hogy ismerősökkel induljon el unalmas előadáson.

És mit jelentenek a zenék létrehozására irányuló alkalmazások?