5 bedste mobil scannere til iPhone og iPad

Hidtil har App Store mange applikationer, der giver dig mulighed for at scanne dokumenter ved hjælp af iOS-enheder uden at benytte specielt designet udstyr. Jeg besluttede at vælge de fem mest interessante betalte og gratis programmer, som vil tilfredsstille mange brugere.

Scanner Pro af Readdle

Jeg starter måske med det program, jeg bruger personligt. Scanner Pro har en god nok grænseflade, vedvarende i mørke farver. På programmets hovedskærm har du adgang til alle færdige dokumenter, som kan sorteres efter navn og dato, i mapper.

IMG_0497

To scanningsfunktioner er tilgængelige. I det første tilfælde tager vi et billede af objektet og begynder straks at behandle det, og i det andet – vi tager et par billeder i træk, så redigerer vi de optagne billeder igen. Under fokusering definerer applikationen næsten perfekt grænserne for dokumentet.

IMG_0500

Når billedet er klar, kan vi vælge et af de to filtre, ændre lysstyrken og kontrasten for bedre visning. Det færdige dokument kan gemmes i film, sendes til mailen eller til skylageret i JPEG- eller PDF-format. Ansøgningen giver ikke absolut nogen klager, men prisen for den fulde version bider – 229 rubler.

Scan Connect

Begyndende med denne ansøgning bemærkede jeg straks manglen på automatisk detektion af grænserne for det scannede dokument. Måske vil det fungere, når billedet er klar, tænkte jeg, men mine gæt var forkerte. Jeg tror, ​​at manglen på en sådan funktion er en betydelig ulempe, da deres produktudviklere bliver bedt om at betale 169 rubler.

IMG_0502

Billedredigeringsskærmen fik mig til at tænke. Først hvorfor har en sådan applikation så mange filtre og på ingen måde øger billedets kvalitet? Jeg tror, ​​du skal ikke skanne scanneren til Instagram. For det andet, hvad er formålet med filteret, hvilket gør dokumentet uskarpt? Sikkert, den bruger, der skal scanne deres dokumenter, er interesseret i det endelige resultat klarhed og ikke med at få et overskyet billede.

IMG_0503

Hvis udviklerne var i stand til at anvende blur ikke til hele billedet på en gang, men til et bestemt websted, så ville min mening om Scan Connect ændre sig meget bedre.

ABBYY Fine Scanner

Det er på tide at nævne en gratis ansøgning. En af hovedfunktionerne i Fine Scanner er evnen til automatisk at vælge det bedste billede af de tre, som brugeren har lavet. Jeg testede denne funktion, jeg tog mange fotos uden at fokusere, men jeg kunne ikke få forkert valg fra applikationen.

IMG_0515

Anvendelse af tilstrækkelig kvalitet beskære billedet, finde sine grænser, og samtidig bevare giver dig mulighed for at vælge en kategori og tags, hvilket gør det lettere at søge efter dokumenter, støtter bevarelsen af ​​skyen, galleri og sende en e-mail. Kort sagt, Fin Scanner – god gratis løsning, er der intet at tilføje.

PDFScanner

Baseret på navnet kan denne applikation oprette dokumenter i PDF-format, så du bliver nødt til at glemme at gemme til film. En god mulighed er, at objekterne fra hovedskærmen simpelthen kan trækkes til Dropbox-mappen til synkronisering uden at skulle åbne dokumentet og vælge den ønskede handling i menuen.

IMG_0519

Udviklere hævdede funktionen af ​​automatisk genkendelse af kanten af ​​objektet, der blev skudt, men det virker faktisk ikke. Jeg forsøgte at tage billeder af høj kvalitet, fotograferet fra forskellige afstande, men hver gang ansøgningen høfligt bad om at beskære billedet manuelt.

IMG_0521

Programmet giver dig mulighed for at vælge forskellige formater til at gemme (A4, A3, etc.), men hvis du ikke ønsker at få en flad billede, der kom ud af min guinea check, vil beløbet skulle installere selv.

Hurtig scanner

En rigtig god app. I den gratis version af Fast Scanner er der mulighed for automatisk at finde objektets grænser og justere lysstyrken af ​​det modtagne dokument, som kan gemmes til film eller sendt via e-mail. Download til cloud storage er kun tilgængelig i den betalte version.

IMG_0511

Hovedforskellen mellem denne applikation og de ovenfor beskrevne er dokumentredigeringsfunktionen, som du kan lave forskellige noter og indskrifter lige i dokumentet, som jeg virkelig kunne lide. Du kan bare skitse de uønskede data på billedet, hvis nogen.


Jeg håber, at min artikel hjalp dig med at vælge den rigtige ansøgning. Og hvilke programmer bruger du til at scanne dokumenter?