5 kabela munje, koje vrijedi kupiti za zamjenu standarda

Nemojte nam reći vlasnicima iOS uređaja o nepouzdanosti kompletnih munje kabela. I pola godine je dovoljno da se guma istroši, a sam kabel je trebao zamjenu. Dodatna baterija, slično MagSafeu, kabel koji se ne može ubiti – MacRadar izdanje prikupilo je za vas 5 alternativnih opcija koje nadmašuju Apple Lightning na USB.

ZNAPS

Dugo je vremena izgled magnetskog punjenja, kao u MacBooku, ostao objekt želje i rasprava o korisnicima iPhonea i iPada. Dok MagSafe, uveden u dalekoj 2006. godini, počinje postupno nestati iz MacBook kućišta, dečki s Znapovima uvode alternativnu implementaciju za iOS uređaje. Projekt još uvijek prikuplja novac za Kickstarter, ali čak i 23 dana prije kraja kampanje, tim kreatora imao je deset puta veći iznos od prvobitnog.

Komplet adaptera za kabelski i ulazni iPhone košta 9 $, a za funkcioniranje je dovoljno da ih jednom pričvrsti na namjenske objekte. Znaps zna kako napuniti telefon i sinkronizirati, a utikač za utičnicu za munje ne ometa korištenje poklopaca i odbojnika. Prve narudžbe obećavaju da će isporučiti ovu jesen.

Anker Munja na USB kabel

Njegovo mišljenje o odabiru najboljeg kabela munje je izrazio uredništvo poznatog bloga Engadget. Tijekom temeljitog testiranja, inženjeri su mjerili “propusnost” od 50 kabela i priznali je jeftin Anker Lightning za pobjednika USB-a.

Od refrakcija u blizini priključnice zaštićen je plastičnom kućištem, a prilikom povezivanja iPad Aira s adapterom od 12 W, tablet ima referencu od 2,4 A, što je neophodno za brzo punjenje. Istodobno, Anker Lightning to USB je pola cijene Appleovog kabela, a jedini razlog za odbijanje kupnje je masivnost plastičnog dijela konektora. Ako imate slučaj s malim utorom za punjenje, ovaj kabel nije za vas.

JUMP kabel

Native Union je stvorio mnogo zanimljivih i funkcionalnih dodataka za naprave, ali JUMP je najprikladniji od njih. Ovaj rezultat uspješne kampanje praskava na Kickstarteru prodao je više od godinu dana i zamjenjuje tri gadgete odjednom.

JUMP je kabel, plastično kućište i bateriju za hitne slučajeve. Njegovo namotavanje od tkanine štiti od nabora, a ugrađena baterija od 800 mAh će biti praktična kada nemate utičnicu za napajanje ili prijenosno računalo za potpuno punjenje. Automatska napunjenost je još jedna zanimljiva značajka novosti koja automatski otkriva kada se naplaćuje gadget i prenosi energiju ugrađenim plastičnim kućištima.

Proljetna munja

Ako tražite doslovno vječni kabel za iPhone ili iPad – obratite pozornost na MOS proljeće munje. Proizvođač mu daje doživotno jamstvo, što znači da ne vrijedi sumnjati u pouzdanost.

Plastični elementi priključaka zamijenjeni su aluminijem, pri čemu su kabeli zakopani blizu njih bili spriječeni metalnim oprugama, a zaštita duž cijele duljine bila je opremljena posebnim eksoskeletom namotaja. Što mogu reći, ovo je najsporniji i najljepši kabel u zbirci.

MemoriesCable

Ako niste iznenađeni kabelima s ugrađenom baterijom, pokušat će napraviti PhotoFast MemoriesCable sa 128 GB dodatne memorije. Osim toga, to je kompaktan, a u dizajnu priključaka umjesto plastike, koristi se metal.

Nedostatak kabela je jedan, a očigledno je da za upotrebu dodatnih gigabajta memorije potrebna je aplikacija za kombiniranje medija. Slušanje glazbe, gledanje filmova i čak fotografija se obavlja u ovoj aplikaciji. Ipak, vlasnička rješenja imaju prednosti. PhotoFast šifrira datoteke, sinkronizira fotografije s društvenih mreža, podržava pohranu oblaka, a noću tijekom punjenja obavlja sigurnosnu kopiju podataka.

Loading...