5 legjobb ingyenes menstruációs cikluskövető szoftver

1. Clue

A legtöbb női naptárral ellentétben a Clue alkalmazás nem díszített rózsaszín szívvel és szirmokkal. Az alkotók egy egyszerű felület és egy semleges színsémát követtek, mint a felhasználók magukhoz rendelt felhasználók millióinak.

Az alkalmazás standard funkciókat kínál: menstruációs előrejelzés és termékenység ablakok, érzelmi állapot követés. Az adatok kóddal védhetők.

2. Eve

Eve-ben minden folyamatot ikonokkal, matricákkal és emojumokkal ábrázolnak. Még a menstruációról szóló értesítést is kapsz egy csomó hangulatjelzéssel. Egyeseknek feleslegesnek tűnik, de Eve-nek sok rajongója van a világ minden táján.

3. Flo

Flo egy kereszt Eve és Clue között. Itt az ikonokkal történő megjelenítés kombinálva van egy visszafogottabb színpalettával. A személyes adatokat ugyanazzal a kóddal lehet védeni, mint a Clue.

4. Időszak Tracker

Olyan alkalmazás, amely jobban hasonlít egy ütemezőre. Rendkívül egyszerű funkciók, további kiegészítések nélkül – csak a legfontosabbak a ciklus nyomon követéséhez. Minden adatot közvetlenül beírhat a naptárba, jegyezze fel a tüneteket és az érzelmi állapotot, és vegyen fel egy jegyzetet.

5. Pink Pad

További chip Pink Pad – tematikus fórum az alkalmazáson belül. A hagyományos cikluskövetésen és a hangulatszabályozáson túl a nők egészségével és életmódjával kapcsolatos témákról is beszélhet.

Loading...