7 koristan iOS aplikacija za vozače

Počnimo sa pravilima prometa. Natjecanje u ovoj niši je nemilosrdno. U Trgovini App, više od dvadesetak prijava na temu polaganja ispita. Stanimo na dvije od njih.

Prometni propisi 2015. – 2016. i ulaznice Državnog inspektorata za sigurnost prometa

Ova prijava je iz izdavačke kuće “Eksmo”, a njegova ključna značajka jamstvo je promjena prometnih pravila istog dana kada ih objavljuju službeno mjesto Državnog inspektorata prometa Ministarstva unutarnjih poslova Rusije. Ovo je vrlo važno jer se pravila za polaganje ispita i ulaznica sami mijenja kaotično, a autori aplikacije ne mogu uvijek pravovremeno mijenjati. A tko želi dobiti polaganje ispita zbog činjenice da je koristio zastarjele podatke? Komentari o ulaznicama napisao je instruktor treninga. Najteže situacije su rastavljene na jednostavan i razumljiv jezik.

Ispitivanje prometnih propisa 2015. – ulaznice za Državni inspektorat za sigurnost prometa Ruske Federacije

Budući da je natjecanje u niši visoka, sve aplikacije kupuju se lažne recenzije za 5 zvjezdica. Vođa ovdje je aplikacija “SDA 2015. Sve 40 službene karte”, koja ima više od 2000 recenzija s pet zvjezdica korisnika “orvg”, “dvrvv”, “aaa” i drugi. To je to, jednostavno ne bismo to preporučili. No, preporučujemo aplikaciju tvrtke Reactive Phone. “Ispitivanje SDA 2015” je ispravno i, kako kažu, korisnik frendly. Dostupne su besplatne 5 ulaznica, a ukupna baza iznosi 119 rubalja.

Za mnoge se polaganje ispita prvi put susreće sa zaposlenicima Državnog inspektorata za promet. Ali ne posljednji. Sljedeći sastanak licem u lice, u pravilu, događa se u trenutku kršenja pravila o prometu.

Novčane kazne u Državnom sigurnosnom inspektoratu

Čak i ako dobro poznajete pravila o prometu, i dalje ih morati slomiti. Ponekad svjesno, ponekad i ne. Kao što je, primjerice, slučaj s znakom skrivenim iza krune drveta, “Okretanje desno je zabranjeno” – u bilo kojem velikom gradu Rusije postoje mjesta-zamke. Ili, na drugi način, mjesta za napajanje. Pogotovo za zlostavljače zakona postoje prijave za plaćanje novčanih kazni. U ovoj niši također postoji velika konkurencija, i budući da svi koriste istu osnovu novčanih kazni za prometnu policiju, smisla je preporučiti zahtjev s jamstvom otplate.

Često se događa da činjenica kršenja prometnih pravila nije sigurna. U ovom slučaju morate obraniti svoja prava. To će pomoći primjenama iz niša “auto-profesionalaca”.

Antikorupcijski odvjetnik: Auteurist 2015-16

Aplikacija će vam reći kako se ponašati s inspektorom, koji zakoni i naredbe koje se odnose tijekom razgovora, pomoći će da se pritužite na nezakonite radnje policajca za promet. Također ćete naučiti kako se ponašati u teškim situacijama s drugim vozačima, na primjer, prilikom sudara na parkiralištu.

Pomoć na putu

Treća, najneugodnija pojava upoznavanja sa zaposlenicima Državnog inspektorata prometa, događa se u vrijeme nesreće. Uvijek je stresno, a ponekad je teško govoriti o svjesnim postupcima. U tom slučaju, preporučujemo unaprijed preuzimanje aplikacije ruskog društva za vozače (RAT) “Pomoć na cesti”. Da biste jednostavno upotrijebili aplikaciju – morate odabrati situaciju, unijeti telefon i kliknuti “dobiti pomoć”.

Nekoliko ljudi može voziti na praznoj autocesti u gradu od 60 km / h ili 110 km / h na državnoj cesti. Ponekad zaboravite na kontrolu brzine i pritisnete na plin. Rezultat je “pismo sreće” iz prometne policije s okruglom sumom novca.

iStrelka

Da ne biste bili u takvim situacijama, koristite iStrelka aplikaciju. Baza podataka sigurnosnih kamera redovito se nadopunjava, a zajednica vozača dijeli informacije o mjestima skrivenog položaja DPS patrole. Aplikacija podržava GPS i omogućuje vam unos podataka, na primjer, jame na cestama, koje su relevantne za Rusiju.

Mapcam Info

Druga aplikacija koja upozorava vozača o sigurnosnim kamerama i potencijalno opasnim mjestima. Radi na sličan način kao iStrelka, tako da izbor aplikacije ovisi, najvjerojatnije, o tome na koji ćete se prvi preporučiti ili kakvu recenziju čitate na početku. Svaki od aplikacija ima svoje pristaše i protivnike, a ponekad se može promatrati zabavne holivere.