7 полезни приложения за iOS за шофьорите

Нека да започнем с правилата за трафика. Състезанието в тази ниша е безмилостно. В App Store има повече от две дузини приложения по темата за преминаване на изпита. Нека да живеем на две от тях.

Правила за движение по пътищата 2015-2016 г. и билети на Държавната инспекция по безопасност на движението по пътищата

Това заявление е от издателство “Ексмо” и неговата основна характеристика е гаранцията за извършване на промени в правилата за движение в същия ден, когато те са публикувани от официалния сайт на Държавната инспекция по трафика на Министерството на вътрешните работи на Русия. Това е много важно, тъй като правилата за преминаване на изпитите и самите билети се променят хаотично и авторите на приложението не винаги могат да правят навременни промени. И кой иска да получи дюкя за изпита поради факта, че е използвал остарели данни? Коментарите за билетите бяха написани от практикуващ инструктор. Най-трудните ситуации се разглобяват на прост и разбираем език.

Проверка на правилата за движение по пътищата 2015 – билети за Държавната инспекция по безопасност на движението по пътищата на Руската федерация

Тъй като конкуренцията в нишата е висока, всички заявления си купуват фалшиви отзиви за 5 звезди. Водещият тук е приложението “SDA 2015. Всичките 40 официални билета”, което има над 2 000 петзвездни ревюта от потребителите “orvg”, “dvrvv”, “aaa” и др. Това е, просто не бихме го препоръчали. Но препоръчваме да подадете заявление от фирма Reactive Phone. “Проверка на SDA 2015” се извършва правилно и, както се казва, потребител frendly. Предлагат се 5 безплатни билета, а пълната база струва 119 рубли.

За мнозина преминаването на изпитите е първият път, когато се срещнете със служителите на Държавната инспекция по пътищата. Но не и последното. Следващата среща “лице в лице” обикновено се случва по време на нарушаване на правилата за движение.

Глоби на Държавната инспекция по безопасност на движението по пътищата

Дори да знаете перфектно правилата за движение, все още трябва да ги счупите. Понякога съзнателно, понякога не. Както например в случая със знака, внимателно скрит зад короната на дървото, “Върна се надясно е забранено” – във всеки голям град на Русия има места-капани. Или, по друг начин, захранващи места. Особено за нарушителите на закона има молби за плащане на глоби. В тази ниша също има много конкуренция и тъй като всеки използва същата база от глоби за пътна полиция, има смисъл да препоръча молба с гаранция за погасяване.

Често се случва фактът, че нарушенията на правилата за движение не са сигурни. В този случай трябва да защитите правата си. Това ще помогне на приложенията от нишата на “автопрофесионалистите”.

Адвокат против тероризма: авторитет 2015-16

Заявлението ще ви покаже как да се държите с инспектора, кои членове на закона и заповедите, за които се отнася по време на разговор, ще ви помогнат да подадете жалба за незаконни действия на служител на КАТ. Също така ще научите как да се държите в трудни ситуации с други шофьори, например при сблъсък на паркинг.

Помогнете на пътя

Третият, най-неприятният случай на запознаване със служителите на Държавната инспекция по пътищата се случва по време на злополуката. Винаги е стресиращо и понякога е трудно да се говори за съзнателни действия. В този случай можем да препоръчаме предварително изтегляне на молбата на руското дружество за шофьори (RAT) “Assistance on the road”. За да използвате приложението просто – трябва да изберете ситуация, въведете телефона и кликнете върху “Получаване на помощ”.

Няколко души могат да се качат на празна магистрала в град от 60 км / ч или 110 км / ч на селски път. Понякога забравяте за управлението на скоростта и натискате газта. Резултатът е “писмо за щастие” от КАТ с кръгла сума от глоби.

iStrelka

За да не попаднат в такива ситуации, използвайте приложението iStrelka. Базата данни за камери за сигурност редовно се попълва и общността на шофьорите споделя информация за местонахожденията на скритото местоположение на патрулите на ДПС. Приложението поддържа GPS и ви позволява да въведете вашите данни, например, ями по пътищата, което е от значение за Русия.

Информация за Mapcam

Друго приложение, което предупреждава шофьора за камерите за сигурност и потенциално опасните места. Тя работи по подобен начин на iStrelka, така че изборът на приложението зависи най-вероятно от коя от тях ще бъдете препоръчани първо или от кой преглед ще прочетете в началото. Всяка от приложенията има свои собствени поддръжници и опоненти, а понякога може да се видят забавни холивари.

Loading...