9 ok, amiért a Windows Phone el fogja pusztítani az iPhone-t a kilencesben

Néha fontos, hogy más szemmel nézhesse meg a világot. Legyen ez abszurd, szubjektív nézet, amely kevéssé hasonlít a valósághoz. De nagyon hasznos, hogy rendszeresen menjen ki a komfort zónából. Ezt javasoljuk ma.

nokia-Lumia 928--windows-phone-8-home-screen-1

Egy jól ismert portál a BusinessInsider egy olyan kíváncsi cikket tett közzé, amelyen a Windows Phone felkínálja és 9-et hív fel, látszólag objektív okok miatt, amiért ez a mobil operációs rendszer “iOS-t” fog készíteni. Ezt a furcsa anyagot lefordítottuk az Ön számára, és azt javasoljuk, hogy hagyja kényelmesen kényelmes, kényelmes almaövezetét, és nézze meg, mások hogyan néznek a dolgokra. (Igen, vannak még emberek, akik hisznek a Windwos telefon sikerében).

A megjegyzések objektív kritikája üdvözlendő 🙂

Annak ellenére, hogy hiányosságai vannak, sok ok arra, hogy szeretni a Windows Phone. Sok szempontból ez egy egyedülálló operációs rendszer. Ez az Android és az iPhone közötti aranyos átlagnak nevezhető, amely felszívta a legjobb platformokat. Ebben az időben számos telefon a Windows Phone-ben megjelent, és sok a Microsoft operációs rendszer működik jobban, mint az iPhone – a világ legkelendőbb telefon.

Számos olyan funkciót gyűjtöttünk össze, amelyeken a Windows Phone jobban néz ki, mint az iPhone. Nem azt mondjuk, hogy a Windows Phone jobb, mint minden tekintetben – de ezekben a konkrét szempontokban a Windows Phone jobb, mint az iPhone.

Néhány alkalmazás Windows Phone-ban jobban néz ki

Egyes-windows-phone-alkalmazások-look-a-lot-vártnál jobban ők-do-on-iphone

Nem titok, hogy a Microsoft mobil platformja nehéz helyzetben van a harmadik féltől származó alkalmazások szempontjából. Redmondovtsamnak még ösztönöznie kell a fejlesztőket, hogy új programokat hozzanak létre.

Mindazonáltal a Marketplace számos alkalmazása jobban néz ki, mint az App Store társai. Ez vonatkozik az olyan eppamra, mint a Foursquare, a Spotify, az Evernote, a Facebook.

A Facebook, Twitter és Linkedin kényelmes integrációja

windows-telefonok beépített-in-integrációk-of-twitter-linkedin-és facebook-are-lifesavers

A Windows Phone-ban van egy praktikus “People” hub, amely a Facebook, a Twitter és a Linkedin frissítéseit gyűjti össze. Az egyes alkalmazások egyedileg történő megnyitása helyett egyszerűen megtekintheti az összes frissítést egy ablakban. Nagyszerű. 

A Windows Phone többfeladatos végrehajtása sokkal jobb

multitasking-is-a-lot-jobb-on-windows-telefon

Nem hisszük, hogy a Windows Phone multitasking a legjobb módon valósul meg. Végül is itt van az Android. De több alkalmazás kezelése sokkal kényelmesebb, mint az iPhone.

Csak tartania kell a hátsó gombot, és hozzon létre egy diavetítést az összes nyitott programmal. Az iPhone-ban, duplán kattintsunk a Home (Kezdőlap) gombra, majd tartsuk az ujját a nyílt alkalmazások listáján, és csak ezután kényelmesen érintse meg a kis ikont a kívánt alkalmazás bezárásához. Ez egyáltalán nem nagyszerű.

Élő csempék – intelligens alternatíva a widgetek hiányához az iPhone-ban

live-csempe-are-a-smart-válasz-to-iPhone-hiánya-of-widgetek

Mindig nem tetszett, hogy az Apple nem engedélyezi a widgetek megjelenítését a kezdőképernyőn. De a Microsoft találta meg az okos megoldást – az úgynevezett “Live Tiles”. Ez mind a widgetek, mind az alkalmazás ikonjai, és módosíthatja a méretüket és információt szerezhet,

A Windows Phoneon kiválaszthatja a “vas”

you-get-több-hardver-options-with-windows-phone-8

Az iOS-tól eltérően a Windows Phone olyan operációs rendszer, amelyet bármely okostelefon-gyártó telepíthet, egyszerűen az EULA-licenc megfizetésével. Ebben az esetben maga az operációs rendszer ugyanúgy néz ki minden telefonról, de a telefon megjelenése és a kiegészítő funkciók az Ön preferenciáitól és pénzügyi lehetőségeitől függően változnak. Az ilyen luxus nem, és nem lehet iOS-on.

Cseveghet szöveges üzeneteket barátaival a Facebook-ból

szöveges üzenetküldés tartalmaz-facebook-üzenetek túl

Ha üzenetet szeretnél írni egy barátodnak a Facebookon, nem kell külön alkalmazás telepíteni. Csatlakozhat fiókjához és üzeneteket küldhet közvetlenül a szokásos Windows Phone alkalmazásból.

A kapcsolatok kezelése sokkal kényelmesebb

profilok-for-your-kapcsolatok-van-a-lot-more-hasznos-információ

A Windows Phone sokkal jobb, mint bárhol máshol, megvalósította a munkát a kapcsolatokkal. Ahelyett, hogy egyszerűen megmutatná neked a nevet, a telefont és az e-mailt, megkapja a legfrissebb levelek és szöveges üzenetek listáját ebből a névjegyzékből. Ebben a Windows Phone-ban egy lépéssel a többi operációs rendszer előtt.

Nem kell külön díjat fizetnie a dokumentumokhoz való teljes munkaért

you-dont-have-to-pay-extra-to-edit-dokumentumok

Minden Windows Phone előtelepített irodával rendelkezik, ahol dokumentumokkal, táblázatokkal és prezentációkkal dolgozhat, és teljesen ingyenes. Ugyanazon az iOS-nál hasonló megoldás az Apple-től, minden alkalmazáshoz 10 dollárt kell fizetnie.

A legjobb kamerák a Windows Phone-hez érkeznek

the-világ legjobb okostelefon-kamera-only-jön-a-windows-phone-8

Sokan valóban érdekli, hogy hány megapixel van a mobiltelefon fényképezőgépében. És itt vannak a legjobb kamerák a Windows Phone rendszert futtató telefonokon. Nokia Lumia 1020 hihetetlen 41 megapixeles kamerával és nagy figyelmet képeket. Az ilyen minőségű képeket nem kapja meg az iPhone 5-en.

Érdekes módon, milyen más trükkök voltak az Apple?

Kíváncsi, hogy mit-apple-has-up-a-hüvely

***
És milyen érvek voltak a leginkább objektívek – és fordítva, szubjektív? Mi a Windows Phone jobb, mint az iOS? Ez a rendszer önmagában is jó? Hagyja a válaszokat a megjegyzésekben.

Loading...