A legjobb iPad-alkalmazások a videószerkesztéshez: iMovie, Pinnacle Studio és mások

IPadünk valójában egy sokoldalú eszköz, amely sokféle felhasználási forgatókönyvet tartalmaz, amelyek közül az egyik a videó szerkesztés. A képernyő nagy átlója és a viszonylag erős töltés miatt az iPad egyszerűen használható egyszerű görgők telepítésére. Az utolsó vakációról készült videó, az óvodás matinee és bármely más otthoni videó – könnyen válthatsz “filmnek”. Az Apple gondoskodott rólunk, és kiadta az iMovie-t az iPad számára, de ezen kívül sok más hasonló alkalmazás is létezik. Érdemes megkeresni az alternatívákat, és melyek érdemlik a figyelmet?


iMovie

imovie1

Ahogyan megérted, az iMovie az Apple szabadalmaztatott telepítési és iOS-operációs rendszerrel ellátott alkalmazásai. Ezzel importálhat egy klipet és több klipet; vágja vagy ragassza őket a megfelelő helyre; Átmenetek, effektusok és címek hozzáadása. Az iMovie is támogatja a hűvös pótkocsik létrehozását útközben. Ezenkívül tartalmazza az összes olyan hagyományos funkciót, amely alkalmazások szerkesztésére szolgál, például a kép-az-képen, a megosztott képernyőn, a lassú mo effektusokban és így tovább. Az alkalmazás kezelőfelülete és használata hasonló a Mac verzióhoz, ezért ha ismeri, az iMovie iPad-en történő elsajátítása nem sok időt vesz igénybe. Érdemes megjegyezni azt is, hogy kész videókat küldhet az Apple TV vagy egy másik iOS eszközre AirDropon keresztül.

imovie2

Ha nem akarsz elszakadni az Apple ökoszisztémáktól, és inkább a márkás alkalmazásokat választod – válaszd ki az iMovie-t.

Pinnacle Studio

orom

A Pinnacle Studio, korábban Avid Studio, sokkal hosszabb ideig létezik, mint az iMovie az iOS számára, és számos funkcióját tartalmazza. A kezelőfelület kicsit más, de lehetővé teszi több vezérlő, például professzionális szerkesztési alkalmazások megjelenítését. A Pinnacle Studio pluszai közé tartozik a Box, a Vimeo, a Dropbox, a Google Drive és a Microsoft Skydrive támogatása is, amely nem az iMovie-ben található. Miután elkészült a filmed – azonnal feltöltheti a felhőbe, vagy megoszthatja a Facebookon, a YouTube-on vagy a Vimeo-on keresztül.

pinnacle2

Ha több szerkesztési lehetőséget szeretne igénybe venni, és integrálhatja a videó szolgáltatásokat és a felhőfelhőt. A Pinnacle Studio az, amire szüksége van.

Videon

videon1A Videon univerzális megoldás. Ezzel nem csak a videót rögzítheti, hanem rögzítheti is, vagyis lőni. Az alkalmazásnak sok forgási képessége van, például az elülső és hátsó kamerák közötti váltás, a video stabilizálás, a hangfelvétel szintje és még sok más. Ami a szerkesztést illeti, a Videon rendelkezik az összes hagyományos funkcióval, továbbá rendelkezik színkorrekciós szűrőkkel, effektekkel, előnézettel és más funkciókkal.

videon2

Ha tervei közé tartozik a kiváló minőségű videók készítése, minimális szerkesztési igény – próbálja meg a Videót.

Magisto

magisto1

Valójában a Magisto egy eszköz a videó szerkesztéshez, de ez is nagyon kényelmes videoklipek készítéséhez és megosztásához. Egyszerűen válassza ki azt a fényképet vagy videót, ahonnan a videót szeretne felvenni, válassza ki a stílust, és válassza ki a zeneszámként használt zeneszámot vagy dallamot – mindent megtesz a Magisto által. Miután az alkalmazás befejezte a film megjelenítését – értesítést kap, és azonnal megnézheti a videót, vagy megoszthatja azt barátaival. Az ingyenes verzióban legfeljebb 10 klipet adhat meg, majd előfizetést kell vásárolnia.

magisto2

Ha látványos videókat szeretne létrehozni minimális erőfeszítéssel – a Magisto (figyelembe véve az előfizetést) a legjobb választás.


Van bármilyen kérdése, megjegyzése vagy javaslata? Üdvözöljük a megjegyzéseket – Mindig örömmel beszélgetek és segítek. Maradj velünk, sokkal több van!

(keresztül)