Az iOS lendülete segít a szokásos szokások követésében

Többször írtunk olyan alkalmazásokról, amelyek segítenek a hasznos szokások kialakításában. A legjobbak közül választhatsz egy ingyenes Heti, funkcionális Habit List vagy Balanced listát, amely felsorolja azokat a hasznos szokásokat, amelyeket követhet és követnie kell.

Ebben a cikkben egy hasonló alkalmazásról beszélünk – Momentumról. És mivel rengeteg alternatíva emlékezett ránk, rögtön meg kell mondanunk, mi a Momentum a többiekkel szemben. Néhány dolog. Például interaktív értesítések. Bármely alkalmazásban húzhatja az értesítési banneret, és kijelölheti a szokást készen vagy hiányosan.

A szokások létrehozása egyszerű. Meg kell adnia a nevét, gyakoriságát és hetente hányszor kell követnie. Engedélyezheti az értesítéseket is. Jelölje meg a szokást a naptárban. A zöld négyzet azt jelenti, hogy követte a tervet, szürke – hiányzott, üres – a következő napokban.

IMG_3856 IMG_3857

Az alkalmazásnak van egy widgetje. Gyorsan felismeri a szokásokat, és figyelemmel kíséri azok végrehajtásának statisztikáit. Annak ellenére, hogy az alkalmazás ingyenes, prémium verziót vásárolhat 159 rubelre. Az egyetlen korlátozás, amit eltávolít, a szokások száma. Az ingyenes verzióban legfeljebb három lehet létrehozni.

IMG_3859 IMG_3858

A lendület a népszerű szokások alternatívája. Az alkalmazás ingyenes, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja, összehasonlíthatja másokkal és kiválaszthatja a legjobbakat a céljaidhoz.