Batteri udskiftning iPhone 5: hvad du behøver at vide

I september sidste år begyndte jeg at bemærke, at batteriet fra min iPhone 5 blev mistænkt hurtigt udladet. Jeg lægger ikke stor vægt på dette med henvisning til slid, men senere viste det sig forgæves.

I efteråret 2014 blinkede han nyheden om, at Apple erkendte manifesteret sidst gift batteriet Nogle modeller iPhone 5. Mere præcist ægteskab mønstre, som blev solgt i september 2012 til januar 2013. Det var et spørgsmål om et pludseligt tab af opladning via telefonen, og selskabet tilbød at udskifte batteriet gratis i din iPhone.

Min telefon blev ikke købt i Rusland, så jeg besluttede at der ikke er nogen chance for en gratis opgradering.

I januar 2015 blev pludselige udfald uudholdelige. iPhone udladet i 3-4 timers inaktiv brug. Med skærmen på, kan du se procentvis fald umiddelbart før dine øjne. Telefonen kunne vise 54% af afgiften, og efter et sekund var den omkring 20% ​​og kunne lukke til enhver tid på mindre end 30%.

Beslutter stadig at prøve mit held til et gratis udskiftningsbatteri, jeg gik til den officielle hjemmeside for Apple og fandt et erstatningsprogram.

Først bliver du bedt om at indtaste serienummeret og kontrollere, om din telefon er egnet til udskiftningsprogrammet. I så fald går du til listen over autoriserede servicecentre og vælger den, du bedst kan lide.

Skærmbillede af 2015-02-03 kl. 12.50.03

Når du er kommet til tjenesten, giver du din iPhone i gode hænder, og du skal bare vente. Inden for få dage vil din telefon løbe gennem test for at sikre, at batteriet er meget defekt og passer til alle parametre. Hvis alt er godt, så bestiller firmaet den officielle model fra Apple og installerer den for dig.

I mit tilfælde tog hele proceduren flere dage. Med iPhone, sagde jeg farvel fredag ​​og satte alle kommunikationsopgaver på en gammel Philips.

Tirsdag aften ankom et brev på posten om beredskab, og allerede på onsdag morgen tog jeg min enhed med et nyt batteri inde. Jeg fik en iPhone med ca. 20% opladning. Jeg besluttede at køre et batteri, jeg opladede det, før du afmonterede enheden og opladede op til 100%. Efter det blev det besluttet at se på arbejde på banen og resultaterne var forbløffende.

IMG_5431

Som du kan se i skærmbillederne, har jeg for en arbejdsdag stadig et anstændigt beløb. Efter reparationen sagde jeg farvel til det bærbare batteri og stoppede med at bære et USB-kabel med mig overalt.

Hvis du har et lignende problem, skal du ikke forsinke og kontrollere, om din iPhone er egnet. Programmet gælder indtil marts 2015, så der er ikke meget tid tilbage. Personligt var jeg tilfreds med resultatet af arbejdet, og jeg er taknemmelig for Apple for muligheden for at ændre batteriet gratis.