Dokumenter til iPhone: Den bedste fil- og dokumentleder

Standardfunktionaliteten i iOS tillader ikke fuldt arbejde med filer og dokumenter. Årsagen til dette er et lukket filsystem. Men Apple tillader udviklere at udfylde dette hul med deres egne applikationer. I App Store er der mange af dem, men kun få er værdige opmærksomhed. En sådan succesfuld applikation er Documents by Readdle, som længe har været populær hos iPad-brugere. For nylig var der en version til iPhone – lad os se, hvad der skete.

Readdle har længe været kendt for sine kvalitets office applikationer, som f.eks. Kalender, Scanner Pro, Printer Pro og andre. Det er værd at erkende, at dokumenterne holdes på et anstændigt niveau, og udviklerne formåede at holde højlinjen. Men om alt i orden.

Til at begynde med giver Dokumenter dig mulighed for nemt at se både lokale filer på din telefon, samt data i cloudboxerne i Dropbox, Google Drive, SugarSync, Box, Sharepoint, Skydrive og andre. Du forbinder blot dine konti derfra, og alle dine dokumenter fra alle tjenester samles på ét sted. Enig, dette er meget praktisk. For eksempel bruger jeg Dropbox til at gemme fotos, Google Docs til at oprette og vedligeholde samarbejdspapirer, og i Skydrive har jeg nogle præsentationer. Nu kan du ikke åbne hver enkelt applikation af skyttjenesten separat, fordi alle dataene er samlet sammen.

Foto 12.04.13, 12 57 24 Foto 12.04.13, 7 39 27

Meget cool, at du kan dele filer mellem dine iOS-enheder via iCloud og flytte filer mellem din pc eller Mac og iPhone / iPad ved hjælp af Wi-Fi eller iTunes. Hvis du skal downloade en fil fra internettet, og ikke netværkslageret, har du en integreret webbrowser med bogmærker og downloads. Igen er det praktisk og funktionelt.

Foto 12.04.13, 13 04 18 Foto 12.04.13, 7 42 46

Hvad angår filsupport, er Dokumenter okay med dette. Det understøtter alle filer af kontorprogrammer som .doc,. Docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .txt og lignende. Programmet har en indbygget og ret god pdf-viewer, som giver dig mulighed for at forlade notater, oprette bogmærker, hurtigt springe til den ønskede side og søge efter tekst i dokumentet. Meget godt.

Foto 12.04.13, 12 59 39 Foto 12.04.13, 13 00 05

Desuden kan programmet arbejde med .zip og .rar filer og giver dig mulighed for selv at oprette zip-arkiver (det er bare en killer-feature) fra de nødvendige dokumenter. Også applikationen kan sikkert afspille lyd- og videofiler i sin egen medieafspiller, som også kan ikke men glæde sig over.

Dokumenter har temmelig brede indstillinger. De berører bogstaveligt talt alle aspekter af applikationen: filhåndtering, indbygget browser, visning af tekstfiler og pdf og meget mere. Hvis det ønskes, kan du angive et kodeord, der vil blive anmodet om, når du logger ind på programmet, hvilket vil hjælpe med at beskytte dine data. Generelt er indstillingerne her også komplette.

Foto 12.04.13, 7 39 43

Som du kan se, er funktionaliteten i Dokumenter bare en flok. Alvorligt kan du erstatte løveparten af ​​applikationer på din telefon – dokumentfremviser, filhåndtering, pdf-viewer, arkiver og medieafspiller. Og helt gratis.

Readdle formåede at skabe en helt fuldgyldig applikation, som er funktionelt ikke værre end sin ældre bror på iPad. Selvom det er mere praktisk at arbejde med Dokumenter på tavlen, simpelthen på grund af enhedens format. Interfacet er perfekt tilpasset smartphoneens skærm, at arbejde med applikationen er meget bekvemt, det fungerer stabilt og hurtigt. Ja, Dokumenter skal nødvendigvis være en del af skrivebordet på din iPhone. Velpakket, funktionel og bekvem applikation – en rigtig prøve at følge andre udviklere. Installer – du vil ikke fortryde.

Loading...