Endomondo: jedna od najboljih aplikacija za trčanje i druge sportove (+ distribucija promotivnih kodova)

Jedan od glavnih problema u sportu je održavanje motivacije i idealno – povećanje. Sigurno je da je svaka osoba imala situaciju u životu, kada se počeo aktivno baviti joggingom ili hodanjem, skijanjem ili biciklizmom, a potom tuširajući trening. Postoji mnogo različitih dobrih aplikacija koje se uspješno bave ovim problemom. Pokazuju vam statistiku, broj izgubljenih kalorija, omogućuju vam da samostalno postavite ciljeve i ostvarite ih, uključujući i na štetu društvene komponente. Endomondo je jedan od najboljih ovih aplikacija. Pogodan je za profesionalne i iskusne sportaše, kao i za one koji tek na putu zdravog načina života.

Dakle, Endomondo će bilježiti ne samo vrijeme sjednice, “prolazan” put (vašu stazu), broj kalorija, korake ili prosječnu brzinu. Ona će predstaviti komponentu društvene konkurencije (Početni zaslon → Odaberite vježbu → Udarati prijatelja). Ako nemate prijatelje koji ga upotrebljavaju, možete se motivirati drugačije: postavite cilj (privremeno, prema broju kalorija koje ste spalili ili cilju prema udaljenosti koju morate prevladati), cilj je pobijediti vlastiti rekord).

IMG_0446 IMG_0465

Lijepo je stvar je da možete (potrebno je kliknuti na ikonu sa strane klizača, odaberite Rute, a kartica onda u blizini) i koristiti ih za svoj rada, imajući svoje omiljene pjesme u favorite (moji favoriti) naći staze u blizini.

IMG_0455 IMG_0473

Autorizacija je iznimno jednostavna. Možete se poslužiti računom s usluge Facebook ili tradicionalno ostavljajući e-poštu. Čim dobijete autorizaciju, vidjet ćete prijedlog za dodavanje prijatelja. Koristite ga, u ovom slučaju, poziv prijatelja će raditi za vas kao dodatnu konkurentnu i društvenu motivaciju.

IMG_0434 IMG_0436

Glavni zaslon je vrlo jednostavan, jasan i lijep. Ima dva načina rada, drugi u obliku karte i veliki zeleni gumb koji vas zove da biste započeli vježbanje.

IMG_0445 IMG_0444

Samo jedno polje treba ispuniti prije treninga – vrsta sporta koji ćete učiniti (zadano radi). Ostatak polja također je prilagodljiv na zahtjev vlasnika telefona. Možete prikazati glavni zaslon vrijeme vježbanja, udaljenost, koji je svladao, potrošene kalorije, otkucaji srca (puls izlaz ako koristite ext. Uređaj koji se spaja na prijavu, brzina, prosječna brzina, gubitka tekućine, ukupan broj koraka, broj koraka po minuti).

IMG_0461 IMG_0463

Na kraju treninga, elegantnim pokretom ruke, pritisnemo stanicu i vidimo statistiku treninga, koja se može dijeliti na facebooku.

IMG_0450 mzl.fjjdlqcw.320x480-75

Lijevo – trčanje u mjestu u mojoj izvedbi, desno – zaslon aplikacije od pravog sportaša 🙂

Također u aplikaciji postoji dio s intervalnim treningom (tri unaprijed instalirana vježba i mogućnost izrade vlastitog programa).

IMG_0467 IMG_0474 [1]

Životopis koji mogu napraviti nakon prvog upoznavanja s aplikacijom: praktičnost od 5 od 5, ugodan i jednostavan za korištenje sučelje. Aplikacija vrijedi svoj novac. Pitamo one koji su dulje vrijeme aktivno upotrebljavali aplikaciju kako bi podijelili svoja iskustva i pojavljivanja u komentarima.

Stvarno želimo da se igrate sa sportskom zabavom, a naši najdraži uređaji i aplikacije pomažu vam u tome! Stoga smo spremni dati četiri promotivna koda za Endomondo. Uvjeti su standardni: dijelite vezu s ovim postom s prijateljima na Twitteru i dajte vezu na svoj tweet u komentarima na ovaj post. Napravit ćemo slučajni uzorak od četiri sretnika i dati promotivne kodove. Nemojte zaboraviti zavarati @MacRadar, jer promotivni kôdovi šalju se osobnom porukom, a ne možete poslati poruku na neobradu.