Endomondo: yksi parhaista sovelluksista juoksemiseen ja muuhun urheiluun (+ promo-koodien jakelu)

Yksi urheilun suurimmista ongelmista on motivaation ylläpitäminen ja ihanteellinen – sen lisääminen. Varmasti jokainen on ollut tilanteessa elämän, kun hän alkoi aktiivisesti käynnissä tai sauvakävelyä, hiihtoa tai pyöräily, ja heitti sitten harjoitus. On olemassa monia erilaisia ​​hyviä sovelluksia, jotka käsittelevät onnistuneesti tätä ongelmaa. Ne näyttävät tilastosi, kalorien määrän vähentyneen, antavat sinun asettaa itsenäisesti tavoitteita ja saavuttaa ne, myös sosiaalisen osan kustannuksella. Endomondo on yksi näistä sovelluksista. Se sopii ammattilaisille ja kokeneille urheilijoille sekä niille, jotka vain pääsevät terveelliseen elämäntapaan.

Joten, Endomondo, tallentaa paitsi istunnon ajankohdan, “kulkevan” polun (raidan), kalorimäärä, askeleet tai keskinopeuden. Se tuo sosiaalisen kilpailukomponentin (Aloitusnäyttö → Valitse harjoittelu → Voittaa ystävä). Ja jos sinulla ei ole ystäviä, jotka käyttävät sitä, voit motivoida itseäsi eri tavalla: asettaa tavoitteeksi (aika, poltetut kalorit tai tavoite-etäisyys, jotka sinun on voitettava, tavoitteena voittamaan oman levy).

IMG_0446 IMG_0465

Mukava asia oli, että voit löytää polkuja lähellä (sinun täytyy klikkaa kuvaketta puolella liukusäädintä, valitse Reitit, ja sitten Läheiset välilehti) ja käyttää niitä workout, pitää suosikkikappaleesi suosikkeja (Omat suosikit).

IMG_0455 IMG_0473

Valtuutus on äärimmäisen yksinkertainen. Voit käyttää tilin Facebookissa tai perinteisesti jättämällä sähköpostia. Heti kun sinulla on lupa, näet ehdotuksen ystävien lisäämisestä. Käytä sitä, tässä tapauksessa ystävien kutsuminen toimii sinulle kilpailukykyisenä ja sosiaalisena motivaationa.

IMG_0434 IMG_0436

Pääruutu on erittäin yksinkertainen, selkeä ja kaunis. Siinä on kaksi tilaa, toinen kartan muodossa ja suuri vihreä painike, joka kehottaa sinua aloittamaan harjoittelun.

IMG_0445 IMG_0444

Vain yksi kenttä kannattaa täyttää ennen harjoittelun alkua – tämä on urheilulaji, jonka aiot tehdä (oletus on käynnissä). Muut kentät ovat myös muokattavissa puhelimen omistajan pyynnöstä. Voit pääruudulta harjoituksen ajan, etäisyyden, joka voitti, poltetut kalorit, syke (pulssilähdön jos käytät alanumero laite, joka kytketään sovellus, nopeus, keskinopeus, nestehukan, kokonaismäärä vaiheita, askelten lukumäärä minuutissa).

IMG_0461 IMG_0463

Harjoittelun päätteeksi, tyylikkäillä kädensijoilla, painamme lopettamista ja näemme koulutuksen tilastot, jotka voidaan jakaa facebookissa.

IMG_0450 mzl.fjjdlqcw.320x480-75

Vasen – käynnissä paikoillaan suorituksessani, oikealla – sovellusnäytöstä todellinen urheilija 🙂

Myös sovelluksessa on jakso, jossa on väliharjoittelu (kolme esiasennettua harjoitusta ja mahdollisuus luoda oma ohjelma).

IMG_0467 IMG_0474 [1]

Voin tehdä sen jälkeen, kun ensimmäinen tutustuminen sovellukseen: 5: n 5: n mukavuus, miellyttävä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Sovellus kannattaa rahaa. Pyydämme niitä, jotka ovat aktiivisesti käyttäneet hakemusta pitkään jakamaan kokemuksiaan ja vaikutelmiaan kommentteihin.

Haluamme todella, että pelaat urheilua ilolla ja suosikkilaitteillamme ja sovelluksillasi, jotka auttavat sinua tässä! Siksi olemme valmiita antamaan sinulle neljä mainoskoodia Endomondolle. Ehdot ovat tavallisia: jakaa linkin tähän viestiin ystäviesi kanssa Twitterissä ja anna linkki tweetisi kommentteihin tässä viestissä. Teemme satunnainen näyte neljästä onnekasta ja anna tarjouskoodeja. Älä unohda hämätä @MacRadaria, koska promo-koodit lähetetään henkilökohtaisella viestillä, etkä voi lähettää viestiä ei-foloverille.