FireChat – chat, jossa ei ole internetiä

IOS 7: ssä, Apple lisäsi Multipeer Connectivity Framework, se mahdollistaa sovellusten luomiseen vertaisverkko yhteyksiä ja pitkällä aikavälillä voi tehdä ero siinä, miten mobiililaitteiden päästä verkkoon. Yksi ensimmäisistä sovelluksista, jotka käyttävät tätä kehystä, on FireChat, jonka avulla voit keskustella lähellä olevien ystävien kanssa myös silloin, kun Internet-yhteyttä ei ole.

App Storesta ja Google Play hetkellä satoja, ellei tuhansia erilaisia ​​sovelluksia kommunikoida, mistä monen miljardin WhatsApp sähke suosiotaan nopeasti, mutta ne ovat kaikki yhdistää yksi asia – tarve yhteyden internetiin Wi-Fi- tai matkapuhelinverkon. FireChat avulla voit myös lähettää sähköpostia ystäviä, jossa ei ole solukkopeitto tai verkko on ylikuormitettu, esimerkiksi kampanjan tai metro, konsertissa tai jalkapallo-ottelu. Pääasia on, että Bluetooth on päällä.

FireChat

FireChat ei tarvitse rekisteröintejä tai valtuutuksia Facebookin välityksellä, riittää valitsemaan kirjautumistunnus, ei edes välttämättä ainutlaatuinen, ja voit aloittaa sen käytön. Sovelluksen nimettömyys korkeimmillaan, koska sen lisäksi, että sähköposti tai sosiaaliset verkostot eivät sitoudu, se ei säilytä historiaa, ja voit muuttaa käyttäjää useita kertoja.

FireChat

Valitettavasti löytää paikka ilman matkapuhelinverkkoon, mutta hän on valmis sovellus minulle, en voinut testata, joten en juuri sammutettu Wi-Fi- ja tiedonsiirto puhelimen asetuksista. In “Near” -tilassa ilman Internet-yhteyden voi kommunikoida ystävien kanssa, joka sijaitsee etäisyydellä 10 m, mutta valikoima voidaan laajentaa käyttämällä mesh-verkko, ts 10 metriä on pikemminkin suurin etäisyys verkon kahden “pisteen” välillä. Jos esimerkiksi kaksi ihmistä, joilla FireChat seistä etäisyydellä 15 metriä, ne eivät voi chatitsya keskenään, mutta jos välissä keskellä on vieläkin joku avaa sovelluksen, se pystyy kommunikoimaan kaikki kolme.

FireChat

Vaikka viestintä on rajoitettu tekstiin ja lähetetään valokuvia, mutta älä lähetä suuria valokuvia, koska yhteys on Bluetoothin kautta. Minulla oli valokuva otettu iPhone 5, oli toisella puhelimessa noin 10 minuuttia. Valitettavasti yhteys on usein kadonnut, eikä sen häviämisen aikana lähetettyjä viestejä lähetetä, kun se palautetaan.

Lähellä-tilan lisäksi FireChatissa on globaali chat, josta tarvitaan Internet-yhteys. Viimeksi mainitun käyttö on kyseenalainen, koska toistaiseksi on olemassa vain hyvin karkea jaottelu alueittain, ja keskustelu on enemmän kuin roskakori.

FireChat

Sovelluksen asetukset ovat hyvin vaatimattomia, niitä voi muuttaa vain käyttäjä, ottaa käyttöön / poistaa push-ilmoituksia ja lähettää linkin sovellukselle ystäville.

FireChat

FireChatin toimivuus on edelleen hyvin perustavaa laatua, koska sovelluksen kehittäjät, Open Garden sanovat, että he kuuntelevat käyttäjiä ja vähitellen lisäävät yhä enemmän ominaisuuksia.

En usko, että on hyötyä jokapäiväisessä FireChat täytetty internet elämää, mutta Asenna sovellus välttämättömiä niille Useimmiten kun ei ole Internet: patikointia vuorilla, tasossa, kun verkko on varattu tai ei toimi. Toisaalta olen varma, että tämä on vain ensimmäinen massa esimerkki Multipeer Connectivity Frameworkin käytöstä, jonka ominaisuuksia ei ole edes paljastettu osittain.

Loading...