Ilmassa – iTunes Radio

Ilmassa - Radio iTunes!

Yhdysvaltojen maantieteellisesti sidoksissa olevat Apple ID -tilit ovat toistuvasti antaneet omistajilleen tilaisuuden iloita enemmän etuja kuin paikallisten “omena” -tilien omistajat. Streaming-musiikkipalvelu “Radio iTunes” on toinen syy iloon. Ja mitä!

Joidenkin amerikkalaisten bloggaajien mukaan “omena-radio” on kolme tärkeintä etua:

  • Laaja musiikkikirjasto, joka ei voi ylpeillä kilpailijoista, vanhoista ajastimista.
  • Korkea äänenlaatu: kuten tiedät, suurin osa iTunes Storen musiikista tallennetaan pakattuun AAC Plus -muotoon, joka on huomattavasti parempi kuin perinteinen MP3- ja AAC-formaatti.
  • Omien “asemien” luominen on hyvin yksinkertainen ja ymmärrettävä prosessi.

ITunes-radionäyttö

Viimeisessä vaiheessa asun tarkemmin. Osassa Radio (radio), joka sijaitsee iTunes-musiikkikirjastossa ja iOS-ohjelmassa “Musiikki”, on alun perin saatavilla jatkuvasti päivitetty iTunes Storen työntekijöiden luomien asemien virta. Nämä asemat voidaan tallentaa luetteloon, mutta niitä ei voi muokata – kuuntele sellaisina kuin ne ovat.

Se on aivan toinen asia, kun luot oman aseman. Ensinnäkin, voit tehdä tämän osassa Radio (radio). Painamalla painiketta Uusi asema (New Station), Sinulle tarjotaan laaja valikoima eri lajeista (hyvä yleisen tuntemuksen mihinkään musikaaliin hyökkäykseen). Mutta voit mennä vielä tarkemmin määrittelemällä tietyn taiteilijan tai jopa joidenkin sävellyksien hakualalla, josta tulee “lähtökohta” vakiintuneen aseman dynaamisen soittoluettelon muodostamisessa.

Täällä tunnettu Genius-mekanismi on jo tulossa työhön, joka valitsee parempia kappaleita tarkemmin, tarkemmin luettelosi mieltymyksistäsi. Tätä tarkoitusta varten on usein muistettava painikkeesta ★ – iOS-laitteissa se on käytettävissä sovelluksessa “Musiikki” sekä lukitusnäytössä että Control Centerissä. Napsauttamalla sitä, näyttöön tulee valikko, jossa on kolme komentoa:

  • Toista samanlainen (Toista näin) – vain tämä komento tekee nykyisen kappaleen tämän asemasi asetuksista, jolloin “Genius” voi valita tarkemmin musiikin makusi mukaan. Muuten tämä komento ei ole käytettävissä iTunes Storen asemilla.
  • Älä koskaan toista laulua (Never Play This Song) – tämä komento tuo nykyisen kappaleen tämän aseman “mustalle listalle”. Tätä raitaa ja sen kaltaista kappaletta ei enää toisteta. Edellisen komennon tavoin tämä valikkovaihtoehto ★ ei myöskään ole käytettävissä tonnikala-asemille.
  • Toivelistalla iTunes (Lisää iTunesin toivelista) – puhtaasti myymäläryhmä, jonka toiminta on selkeä otsikosta. Vaikka jos haluat heti ostaa nykyisen kappaleen, on parempi painaa painiketta hinnan kanssa.

Suosikkiluetteloita ja “mustia listoja” on helppo muokata ja manuaalisesti siirtymällä asemien luettelon muokkaustilaan. Kun olet valinnut tietyn aseman, kiinnitä huomiota luetteloihin Toista samanlainen (Toista näin) ja Älä pelaa koskaan (Älä koskaan pelaa tätä) – painikkeita Taiteilija, laulu tai genre (Lisää esittäjä, laulu tai genre) Näiden luetteloiden otsikoiden avulla voit tehdä uusia asemia niissä. Niiden asemien nimeä voidaan myös muuttaa, ja jos joku niistä tylsää – poistaa sen on helppoa.

Samalla kun muokkaat tietyn aseman ominaisuuksia, voit lähettää linkin ystävillesi iMessagen kautta tai sähköpostitse tai lähettää sen Facebookissa tai Tweeterissä.

Muuten uuden aseman luominen on vielä yksi

, melko helppo tapa. Aloita kappale – kirjastosta tai jo jonkin jo luotavan aseman puitteissa – ja tämän radan pikavalikossa valitse jokin kahdesta komennoista: Uusi asemalta taiteilijalta (New Station from Artist) tai Uusi asema kappaleesta (New Station from Song). Tämän jälkeen uusi asema näkyy asemiesi luettelossa, josta voit muokata kaikkia käytettävissä olevia ominaisuuksia samalla tavalla.

Muuten, samassa kontekstivalikossa voit suorittaa aseman lisää virittämistä. liukusäädintä Määritä tämä asema (viritä tämä asema) voit asettaa satunnaisesti valittujen raitojen “tunnetason”. Kytkin Kun sallitut tekstit (Salli eksplisiittiset kappaleet) Sallii kitkattoman kielen kappaleiden toiston.

Täällä, ehkä ja kaikesta, mitä voidaan kertoa “Radio iTunes”: n perustoiminnallisuudesta. On syytä lisätä muutamia sanoja miellyttävistä ja harvoista (vielä?) Mainoksista ja jopa harvinaisemmista jigista, jotka luovat helpon kuuntelukokemuksen suoralle radiolle (ei pelkästään DJ-vitsejä puuttuu). Tietenkin, jos iTunes Matchin tilaus on, ei ole mainontaa, mutta nämä lyhyet äänitteet eivät ärsytä lainkaan. Joten en edes tiedä, onko mainonnan puute tällainen etu. 🙂

Ainoa objektiivinen haitta “iTunes Radio”: ssä ei ole siihen pääsyä kaikille, joilla ei ole “amerikkalaista” tiliä. Haluaisin mielelläni nähdä kaikki ongelmat ratkaistua mahdollisimman pian, minkä vuoksi palvelu ei välittömästi saanut maailmanlaajuista jakelua. Koska tämä on todella pohjaton kaivo viileästä musiikista, josta voit piirtää vain haluamasi. 🙂

Loading...