Импулсът за iOS ще ви помогне да следвате полезни навици

Многократно сме писали за приложения, които помагат да се развият полезни навици. От най-доброто можете да разпределите безплатен Седмичен, функционален списък на навиците или балансиран, предлагайки списък с полезни навици, които можете и следвате.

В тази статия ще говорим за подобно приложение – Импулс. И тъй като си спомняхме за много алтернативи, трябва незабавно да кажем за това, което инерцията изпъква срещу останалите. Няколко неща. Например, интерактивни известия. Можете да изтеглите банера за уведомяване във всяко приложение и да маркирате навика като направено или пропуснато.

Създаването на навици е лесно. Трябва да посочите името, честотата и колко пъти седмично искате да го следвате. Можете също да активирате известията. Маркирайте навика, както е направено в календара. Зеленият квадрат означава, че сте следвали плана, сиво – пропуснати, празни – през следващите дни.

IMG_3856 IMG_3857

Приложението има притурка. Тя може бързо да отбележи навиците и да следи статистиката за тяхното прилагане. Въпреки факта, че заявлението е безплатно, можете да закупите премия версия за 159 рубли. Единственото ограничение, което премахва, е броят на навиците. В безплатната версия можете да създадете не повече от три.

IMG_3859 IMG_3858

Импулсът е друга алтернатива на популярните мениджъри на навиците. Приложението е безплатно, което означава, че можете да го изпробвате, да го сравните с другите и да изберете най-доброто за целите си.