Instagram Stories: hvordan og hvorfor at bruge denne funktion

Hvad er dette

Video indsendt af Instagram Russia (@instagramrussia)


Historier har, eller “Stories” i den russiske lokalisering, kan du oprette foto og 10 sekunders video-overlay tekst, emoji og håndskrevne noter. Nøglefunktionen ved sådanne stillinger er, at de i modsætning til de sædvanlige publikationer i dit bånd ikke lever for evigt og slettes præcist efter 24 timer.

Hvorfor har du brug for det?

Den officielle beskrivelse af Instagram siger, at den nye funktion er nødvendig for at udveksle ikke meget vigtige oplysninger om hverdagen.

Alle de derhjemme eller ikke gode nok fotos, som du tøver med at uploade, vil ikke længere blot tage op i hukommelsen. Du vil være i stand til at dele dem med dine venner uden risiko for at løbe i hån: historier spilder ikke båndet, de er diskret og kan kun ses af dem, der ønsker det.

Sådan bruger du det

Innovationen ligner i høj grad Snapchat og virker på samme måde, men med små forskelle. På trods af at mulighederne for Instagram Stories ikke er så mange, og alle er meget enkle, er det ikke alle brugere, der er i stand til at håndtere dem med det samme.

Se historier

Alle tilgængelige historier vises øverst på båndet som cirkler med bruger avatarer og skjult under scrolling. Nye historier vises som de bliver offentliggjort, og en dag senere forsvinder helt. I dette tilfælde sorteres historierne ikke i kronologisk rækkefølge, men i antallet af afspilningscyklusser og kommentarer.

IMG_2576 IMG_2577

For at se dig skal du bare trykke på kruset. Der vises et billede eller en video, som vises i 10 sekunder. Tryk med et hold, suspenderer rullen.

Øverst ved siden af ​​brugernavnet viser publikationstiden. Hvis de personer, du abonnerer på, har andre historier, følger følgende umiddelbart den første. Skift mellem dem, du kan sveipe til venstre og højre.

IMG_2595 IMG_2581

De historier, du allerede har set, forsvinder ikke fra menuen, men er gråtonede. De kan åbnes igen, indtil de forsvinder efter en dag.

Du kan kun kommentere historier med meddelelser, der sendes til Direct, og er kun synlige for forfatteren, og ikke for alle abonnenter. Fejl eller en funktion, det er ikke kendt.

Oprettelse af historier

Ved at klikke på plustegnet øverst på båndet og svayp fra kanten af ​​skærmen til højre åbnes menuen for optagelse af en ny historie. Her er alt simpelt: vi laver tryk på optageknappen – vi får et billede, vi holder det – vi skyder en video.

Optagelse eller downloadning

IMG_2598 IMG_2599

Du kan skifte front- og bagkameraer eller tænde flashen. Det er også nemt at vælge en mediefil fra dem, der blev fjernet i de sidste 24 timer: det er gjort ved at bytte ned. Alle billeder fra galleriet kommer her, herunder timeclases og corporate boomerangs af Instagram.

behandling

Når billedet eller videoen er klar, kan de udgives, forudbehandlet. Og for et billede og for en video er værktøjerne de samme: filtre, tekst og emoji, billeder.

IMG_2585 IMG_2584

Filtre skiftes rundt i en cirkel ved simpel børstning af skærmens kant. Der er seks af dem, herunder en regnbuegradient, som Instagram-ikonet.

Den tilføjede tekst kan zoomes ind eller ud og flyttes rundt på billedet. Men for at forlade mere end en kommentar, er det desværre umuligt. Emoji indsættes også gennem teksten, så hvis du vil lukke dit ansigt med et smilende ansigt, skal du vælge.

IMG_2601 IMG_2600

Tegner lidt flere funktioner. Til vores rådighed er en palette og tre hele børster: en almindelig, en markør med neon slagtilfælde. Du kan tegne med det samme for alle, og du kan annullere det mislykkede slagtilfælde.

Tilfreds med resultatet? Klik på afkrydsningsfeltet, og din video vil være tilgængelig for abonnenter. Det kan gemmes i galleriet både før og efter.

Beskyttelse af personlige oplysninger, statistikker

Når historien er offentliggjort, kan du se den fra historikmenuen, skjule den fra bestemte brugere, finde ud af, hvor mange mennesker der så, og hvem det var.

IMG_2602 IMG_2604

Skærmbilledet Indstillinger og statistikker kaldes opad mens du ser historien. Herfra kan historien gemmes i galleriet, slettet eller publiceres i hovedstrømmen, og gør det til en almindelig post. Listen over seere vises nedenfor. Skjul historien fra nogen af ​​dem, du kan, ved at klikke på krydset overfor navnet.

IMG_2591 IMG_2592

Indstillinger, der gemmer sig bag tandhjulsikonet, giver dig mulighed for at vælge hvem der kan svare på dine historier og skjule historien fra en eller flere af abonnenterne. I dette tilfælde bliver personlige oplysninger indstillet og anvendt til alle efterfølgende publikationer.

Hvordan man kan leve med det

Det er normalt. Ja, mange tog Historier i armene på grund af ligheden med snapchat og Instagram uløste spørgsmål, som det ville være nødvendigt at fokusere udviklere. Men jeg synes, at innovationen er nyttig.

Problemet med tape-litteratur, når man skal afmelde sig fra venner bogstaveligt talt hvert skridt, har eksisteret i lang tid, og der er ikke udtænkt nogen klar løsning. Historier kan betragtes som det første skridt til dette. Over tid bør folk vænne sig til den opførselskultur, som Instagram tilbyder, og begynde kun at sende i båndet virkelig vigtigt og bemærkelsesværdigt indhold. Alt andet skal falde ind i historierne. Sandheden?