“Intelligens ébresztőóra” segít megérteni, hogy miért nem elég aludni

mzl.mfwiuwsg.480x480-75

Szeretem kipróbálni különböző riasztások, abban a reményben, hogy legalább az egyikük fog tenni a lehetetlent – tanítani, hogyan kell korán kelni … Igen, fáradt vagyok, hogy „bagoly” és a szomjúság, hogy legyen egy igazi vidám „reggeli személy.” Jumping 6 órakor, és dalokkal dolgozni. Azonban minden reggel álma marad álomnak, és korai földrengés korán felkelhet.

És mindazonáltal továbbra is keressek egy szuper riasztót a bioritmusokkal és az összes többi zsetonnal. Ma este zatestit utolsó lépett a kezem, „Smart Alarm clock: alvási fázis zaj és a felvétel” a társaság Viaden, és szeretném megosztani veletek megjelenítést.

A termék pozitív érzelmeket vált ki. 33 rubelre egy igazi “dada” lesz, amely érzékeny lesz az álmodra. Annak érdekében, hogy az alkalmazás megfelelően működjön, a modul, az iPhone vagy az iPad a lehető legközelebb legyen a testhez. Az ébresztőórában még egy speciális teszt is van, amely megmondja, hogy az eszközt normál módon helyezi-e. A legjobb helyet találtam a párnán. Tehát a telefon közel van, és a biztonságért nem aggódom.

Ezután be kell állítania a kívánt ébresztési időt, és ki kell választania az egyik módot:

1

1. Teljes mód. Az ébresztőóra figyeli az alvó fázist, regisztrálja a hangerőt és ébreszt fel az optimális időben, megközelítőleg a kérdezés mellett. Például az ébresztőórámat 7 órára indították, és a jelzés 6.30-kor szólalt meg.

2. Az ébredés pontos időpontja. Az alvási fázisok megfigyelése és a hangelnyomók ​​rögzítése. Csak az első opcióval ellentétben a hívás nem a legjobb szakaszban szól, hanem a megadott időpontban.

3. Optimális ébredés. Az alvási fázisok megfigyelése és a szervezet optimális idejében ébredés.

4. Az alvás minőségének ellenőrzése. Egyáltalán nem lesz jel. Egész idő alatt aludni fog, az alkalmazás csak követi az alvás és a hangok fázisát.

5. Személyes mód. Itt ön maga állít be sok beállítást.

Próbáltam a teljes módot. Amint már említettem, az ébresztõóra 6.30-ra ébresztett fel, ahelyett, hogy kijelentem volna a 7 órát. Nyilvánvalóan ez a pillanat optimálisnak tűnt. Bár valahogy nem nagyon vidámnak éreztem magam. De egyébként egy harmadik furcsa ok miatt nem elég aludni egy harmadik furcsa ok miatt, így valószínű, hogy az alvás fázisai semmi köze. És a többiek teljesen elragadtatják a “Smart ébresztőórát”. Az első dolog, amit hallottam, hallgatta a rögzített hangokat. nagyon izgalmas volt. Az alkalmazás megragad mindenet! Szédült, köhögött … Szóval, véletlenül tudja, hogy horkol vagy beszélni egy álomban.

2

Aztán átnéztem az alvás fázisainak részletes grafikonját, és arról számoltam be, hogy mennyire elaludtam, és hányan túléltem. Azt is jelzi, hogy hány fázis a mély alvás, és mennyi – a tüdő. Úgy érzi, hogy nincs egy iPhone a párnád alatt, hanem egy szuperkupaszos orvosi eszköz. Összehasonlítva az alvás és a hangfelvételek fázisainak grafikonját, el tud képzelni, hogy mi akadályozza meg az alvást.

3

4

Az is fontos tudni, hogy melyik új reggeli asszisztens fogja felidézni. Itt tényleg van hatalmas választéka. Amellett, hogy beállíthatja saját dallamát, egy olyan alkalmazáskönyvtárból is választhat, amely meglepő a különböző hangok és dallamok miatt. Fel lehet ébredni a madarak éneklésével, a levelek zörgésével, vagy csak egy kellemes melódiával. De ez nem minden. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz elaludni, vegyél egy dallamot, hogy elaludjon. Ezek lehetnek binaurális ütemek (légy óvatos, ellenjavallt az agyi betegségekben szenvedőknél), eső zajt, klasszikus zenét vagy nyersbőröt.

5

Őszintén szólva, végtelenül beszélhetsz az “intelligens ébresztőóráról”. Nagyon funkcionális alkalmazás és nagyon kíváncsi. Ítélve a véleménye az App Store és lenyűgözően alapján sok a Szolgáltatás tényleg segít felébredni egy vidám hangulat, és szorosan figyelemmel kíséri az egészségügyi még álmában. Tehát, tekintetbe véve a szerény árat, biztonságosan ajánlom olvasóinknak.

P.S .: Ha riasztást indít, ne lépjen ki az alkalmazásból. A képernyő gyorsan bezáródik, majd az ébresztőórát a megfelelő helyre helyezi. Természetesen, mivel az alkalmazás egész éjszaka nagyon elfoglalt, meg kell győződnie arról, hogy az iPhone (vagy iPad) megfelelően fel van töltve. 88% -ot kaptam, amikor lefeküdtem. 6 órát aludtam. Ez idő alatt a telefon 11% -ot hagyott. Tehát jobb, ha előre feltölti a szoftvert az alkalmazás problémamentes üzemeltetéséért.

“Intelligens ébresztőóra: alvó fázis és felvételi zaj” az iPhone számára ┃ Töltse le az App Store-ban (33p.)