Η ώθηση για iOS θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε χρήσιμες συνήθειες

Έχουμε επανειλημμένα γράψει για εφαρμογές που βοηθούν στην ανάπτυξη χρήσιμων συνηθειών. Από τα καλύτερα μπορείτε να διαθέσετε μια δωρεάν εβδομαδιαία, λειτουργική λίστα συνήθειας ή ισορροπημένη, προσφέροντας μια λίστα με χρήσιμες συνήθειες που μπορείτε και πρέπει να ακολουθήσετε.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για μια παρόμοια εφαρμογή – Momentum. Και δεδομένου ότι θυμηθήκαμε για πολλές εναλλακτικές λύσεις, πρέπει να πούμε αμέσως για το τι αξίζει η Momentum εναντίον των άλλων. Μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, διαλογικές ειδοποιήσεις. Μπορείτε να τραβήξετε το banner ειδοποίησης σε οποιαδήποτε εφαρμογή και να επισημάνετε τη συνήθεια ως τελειωμένη ή χαμένη.

Η δημιουργία συνήθειας είναι εύκολη. Πρέπει να καθορίσετε το όνομα, τη συχνότητα και πόσες φορές την εβδομάδα θέλετε να το ακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις. Σημειώστε τη συνήθεια όπως γίνεται στο ημερολόγιο. Ένα πράσινο τετράγωνο σημαίνει ότι ακολουθήσατε το σχέδιο, γκρίζα – χαμένη, άδειο – τις επόμενες μέρες.

IMG_3856 IMG_3857

Η εφαρμογή διαθέτει ένα γραφικό στοιχείο. Μπορεί γρήγορα να επισημάνει τις συνήθειες και να παρακολουθήσει τα στατιστικά στοιχεία της εφαρμογής τους. Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν, μπορείτε να αγοράσετε μια premium έκδοση για 159 ρούβλια. Ο μόνος περιορισμός που αφαιρεί είναι ο αριθμός των συνηθειών. Στην ελεύθερη έκδοση μπορείτε να δημιουργήσετε όχι περισσότερο από τρεις.

IMG_3859 IMG_3858

Το Momentum είναι μια άλλη εναλλακτική λύση για τους δημοφιλείς διαχειριστές συνήθειας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε, να το συγκρίνετε με άλλους και να επιλέξετε το καλύτερο για τους στόχους σας.