Συνδέστε το ασύρματο πληκτρολόγιο στο iPhone

1-iphone-εξωτερικό πληκτρολόγιο

Αν θέλετε να εργαστείτε με έγγραφα έξω από το σπίτι, να απαντήσει σε e-mail ή να γράψετε ένα μεγάλο μήνυμα στο chat, χρησιμοποιήστε το iPhone ή το iPad σας για τους σκοπούς αυτούς δεν είναι πάντα εύκολη, ή μάλλον, μερικές φορές είναι απογοητευτικό να συνεργαστεί μαζί τους στην οθόνη του πληκτρολογίου. Ένα μικρό κείμενο μπορεί ακόμα να πληκτρολογηθεί, αλλά όχι περισσότερο. Και τότε, εννοώ το iPad. Με ένα iPhone ή iPod touch σε κάτι περισσότερο από ένα SMS ή ένα μήνυμα στο Twitter, είναι καλύτερο να μην πάει έσπασε. Για τέτοιες περιπτώσεις, το ασύρματο πληκτρολόγιο υλικού είναι το καλύτερο. Μπορεί εύκολα να συνδεθεί μέσω Bluetooth, μετατρέποντας το iGadget σε μικροσκοπικό σταθμό εργασίας.

Επιπλέον, εκτός από τα βολικά φυσικά κλειδιά υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα από τη χρήση ενός εξωτερικού πληκτρολογίου. Για παράδειγμα, όταν συνδεθεί, αυτό το εικονικό πληκτρολόγιο καταρρέει αυτόματα, αποκαλύπτοντας το μέγιστο χώρο εργασίας στην οθόνη. Εάν απενεργοποιήσετε το Bluetooth για να εξοικονομήσετε ενέργεια από την μπαταρία, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε ξανά την ενότητα πριν εργαστείτε με το πληκτρολόγιο υλικού.

2-sync-bluetooth-keyboard-to-iphone

Η δοκιμή ήταν ένα τυπικό ασύρματο πληκτρολόγιο από την Apple.

Για να συνδεθείτε, πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις → επιλέξτε Bluetooth → ορίστε το διακόπτη σε “ON”. Σε αυτό το σημείο είναι πολύ νωρίς για να αφήσετε τις Ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το ίδιο το ασύρματο πληκτρολόγιο.
  • Στο iPhone / iPad / iPod touch στο ίδιο μενού, περιηγηθείτε στη λίστα των διαθέσιμων συσκευών και επιλέξτε το πληκτρολόγιο.
  • Χρησιμοποιείτε ήδη ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο, πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για να δημιουργήσετε ένα ζεύγος Bluetooth και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Enter.

Όλα είναι έτοιμα. Το πληκτρολόγιο Bluetooth θα εμφανίζεται ως συνδεδεμένο στο μενού Bluetooth, στην ενότητα “Συσκευές”.

5-Bigbeastus-κλειδιά

Τώρα μπορείτε να αφήσετε τις “Ρυθμίσεις” και να προχωρήσετε στην προγραμματισμένη επιχείρηση.

3-iphone-με-εξωτερικό πληκτρολόγιο

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο υλικού με διάφορους τρόπους. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να απενεργοποιήσετε τη μονάδα Bluetooth, για την οποία αρκεί να ρυθμίσετε το διακόπτη στη λειτουργία “OFF” στην καρτέλα “Ρυθμίσεις” της καρτέλας Bluetooth. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια επιλογή εάν η λειτουργία Bluetooth απαιτείται για άλλες ανάγκες (για παράδειγμα, για ακουστικά ή ασύρματα ηχεία). Σε αυτήν την περίπτωση, είναι προτιμότερο να επιλέξετε την επιλογή “Ξεχάστε τη συσκευή” (“Ξεχάστε τη συσκευή”). Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιστρέψετε στο μενού “Ρυθμίσεις”, να πατήσετε το όνομα της συσκευής στην καρτέλα Bluetooth και να επιλέξετε την παραπάνω επιλογή και στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας πιέζοντας το κόκκινο κουμπί.

4-ξεχασμός-bluetooth-συσκευή-iphone

Εάν η μητρική πληκτρολόγιο της Apple δεν είναι, θα ταιριάζουν σε κάθε άλλη, και αυτό είναι ακόμα δυνατό να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο για το MacBook, αν και στην τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να έχετε ένα Type2Phone εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή. Γι ‘αυτό ακριβώς να το κάνετε αυτό; Δεν είναι πιο εύκολο τότε να δουλέψετε για Mac, παρά να επιλέξετε το iPhone; Ό, τι και αν ήταν, αλλά υπάρχει μια τέτοια ευκαιρία.

[μέσω του OS X Daily]