“Körül”: beszélgetni és ismerkedni azokkal, akik körül vannak

Képzeld el, hogy a szabadnap után sétálgatott egy zsúfolt helyre a városodban. Az “Around” szolgáltatás az érdeklődést növeli. Az “Around” ingyenes alkalmazás a Sonetica cégtől a geolocation szociális szolgáltatás és a mobil messenger keveréke. Vagyis láthatja, hogy ki éppen a közelben van, és azonnal írja azt a személynek egy kényelmes csevegőszobában. Tehát nem csak a barátaiddal kommunikálhat, hanem új emberekkel is megismerkedhet.

Annak érdekében, hogy az alkalmazás meghatározza, hol vagy, akkor nem kell megérintenie a Foursquare-ban, a szolgáltatás automatikusan meghatározza a helyét, amelyet a megadott időközönként frissít, de később.

A szolgáltatásra való regisztráláshoz be kell írnia a telefonszámot, amelyhez visszaigazoló kód tartozik, majd be kell állítania bizonyos profilbeállításokat.

messenger az iPhone

“Nő” a szex amúpusa 🙂

Minden, a regisztrálás elhalad, most már láthatja, hogy ki van a környéken. Minden egyes személy számára jelzik, hogy milyen távolságra van tőled, és a koordináták utolsó meghatározásának ideje.

chat alkalmazás

A listámon szereplő első szám a kozmetikumokkal foglalkozó tanácsadó volt, akivel egy időre meglehetősen szoros kapcsolat volt. Most élénk érdeklődésem van. Mindig szórakoztató, ha itt véletlenül régi barátokat találsz. A felhasználók fotói megnövelhetők és megtekinthetők, de csak az avatár feltöltése után. Ezt megteheti a profil beállításai. Ugyanabban a helységben beállítja a hely frissítésének gyakoriságát (amit eleinte beszélek).

hogyan lehet megismerkedni az utcán, egy bevásárlóközpontban

Megadhatja a típusát (szórakozás, divat) és a szakmát. Mivel később, amikor a profilodban látható, a típus és a szakma nincs szétválasztható, mulatságos: divatos üzletember, gonosz lazító. És megadhatja autójának márkáját és számát, és megismerheti a forgalmi dugókat. Nos, nagyon fontos!

Minden olyan résztvevő, aki már szerepel a pályázatban, meghívható barátainak, vagy csak beszélgetést folytathat vele. Azok, akik megengedték ezt, láthatják a helyet a térképen. Bár az alkalmazásban lévők nem elégek, kérjük, ismerősöket SMS-ben vagy e-mailben meghívhat.

Az alkalmazás áttekintése körül iPhone

Megoszthatja a helyét a Facebookon vagy a Vkontakton. Furcsa, hogy nincs lehetőség megosztani a Twitteren.

Az utóbbi időben az “Around” iPhone-alkalmazást frissítették a 2.0-s verzióra, amelyben a VoIP hívás funkció hozzá lett adva. Most az alkalmazásból hívhatja barátait ingyen és kommunikálhat non-stop üzemmódban.

Vannak “Around” verziók az iPhone és az Android számára. Az elkövetkező napokban lesz egy verzió Symbian.

Letöltés az App Store-ban: körül
ár: ingyen
Rendszerkövetelmények: iOS 4.0 vagy újabb
Hivatalos honlap: körül

Loading...