MobiMover – en applikation til deling af filer mellem iOS-enheder og en computer

Hvad er MobiMover?

MobiMover – et program til Windows, der giver overførsel af filer mellem computeren og iOS-enheden. Med det kan du hurtigt overføre kontakter, musik og medier, slette unødvendige filer fra iOS-enheder, sikkerhedskopiere og synkronisere data iPhone og iPad. Skaberen af ​​MobiMover er det amerikanske firma EaseUS, som udvikler software til datalagring og -opdatering siden 2004.

Mange af disse operationer kan administreres på en eller anden måde ved hjælp af iTunes eller endda standard Explorer, men med MobiMover er det meget nemmere og hurtigere. Programmet vil være en uundværlig assistent i overgangen til en ny model af iPhone: værktøjet vil blot trække data og medier fra den gamle enhed.

Hvordan det virker

Først skal du tilslutte enheden til din computer via USB. Programmet fungerer sammen med iTunes, uden det kan du ikke tænde det. Mange pc-brugere og “apple” gadgets kender til langsommere tunge iTunes på Windows. MobiMover vil tage nogle af sine operationer på sig selv uden lange downloads og podglyuchivany.

På hovedskærmen bliver vi mødt med korte oplysninger om enheden og fire sektioner: Overførsel fra computeren til enheden, mellem gadgetsne, fra enheden til computeren og manuel kontrol.

MobiMover

Den første ting der rammer os er fraværet af russisk lokalisering. Dette gør næppe ulempen: Programmet forvaltes intuitivt, og alle indskrifterne oversættes let og uden specielle sprogkendskaber.

MobiMover hjælper dig med at overføre filer med forskellige formater (ca. tre dusin) til din enhed: musik, fotos og videoer, bøger. Desuden kan næsten hele hukommelsen af ​​enheden overføres til computeren, især det er nyttigt, når du opretter sikkerhedskopier, når du opgraderer til en frisk iOS, eller når du køber en ny gadget. Du kan kopiere alt, herunder billeder og videoer, downloadede spor, kontakter, stemmeoptagelser og endda bogmærker fra Apples Safari.

MobiMover: filoverførsel

Hvis du klikker på knappen Brugerdefineret, åbnes en praktisk filhåndtering. Du kan udføre alle de samme operationer som i de foregående afsnit, hvis denne metode virker mere bekvem for dig.

MobiMover: Tilpasset tilstand

Versioner og systemkrav

Programmet virker på computere med Windows 7 og højere. Som enheder understøtter iPhone 4s og nyere (inklusive “otte” og, som udviklerne siger, iPhone X) og iPad mini 2 og nyere.

MobiMover er helt gratis. Men hvis du regner med kommerciel brug og døgnet rundt teknisk support, skal du købe en Pro-version til $ 40.

Installer MobiMover