Moment za iOS pomoći će pratiti korisne navike

Ponovno smo pisali o aplikacijama koje pomažu u razvoju korisnih navika. Od najboljih možete dodijeliti besplatni tjedni, funkcionalni popis navika ili balansirani, nudeći popis korisnih navika koje možete i trebate slijediti.

U ovom ćemo članku govoriti o sličnoj aplikaciji – Momentumu. A budući da smo se sjećali o mnogo alternativa, trebali bismo odmah reći što se Momentum ističe protiv ostalih. Nekoliko stvari. Na primjer, interaktivne obavijesti. Možete izvesti banner obavijesti u bilo kojoj aplikaciji i označiti naviku kao učinjeno ili propušteno.

Stvaranje navika je jednostavno. Morate navesti ime, učestalost i koliko puta tjedno želite pratiti. Također možete omogućiti obavijesti. Označite naviku kao u kalendaru. Zeleni kvadrat znači da ste slijedili plan, sivi – propustili, prazni – sljedećih dana.

IMG_3856 IMG_3857

Aplikacija ima widget. To može brzo označiti navike i pratiti statistiku njihove provedbe. Unatoč činjenici da je aplikacija besplatna, možete kupiti premium verziju za 159 rubalja. Jedino ograničenje koje uklanja je broj navika. U besplatnoj verziji možete stvoriti najviše tri.

IMG_3859 IMG_3858

Momentum je druga alternativa popularnim upraviteljima navika. Aplikacija je besplatna, što znači da ga možete isprobati, usporediti s drugima i odabrati najbolje za svoje ciljeve.