Momentum for iOS hjælper med at følge nyttige vaner

Vi har gentagne gange skrevet om applikationer, der hjælper med at udvikle nyttige vaner. Fra det bedste kan du allokere en gratis ugentlig, funktionel habitatliste eller afbalanceret, der tilbyder en liste over nyttige vaner, som du kan og bør følge.

I denne artikel snakker vi om en lignende applikation – Momentum. Og da vi huskede om mange alternativer, skulle vi straks sige om, hvad Momentum skiller sig ud mod de andre. Et par ting. For eksempel interaktive meddelelser. Du kan trække notifikationsbanneret i enhver ansøgning og markere vanen som færdig eller savnet.

At skabe vaner er let. Du skal angive navn, hyppighed og hvor mange gange om ugen du vil følge den. Du kan også aktivere meddelelser. Marker vane som gjort i kalenderen. En grøn firkant betyder, at du fulgte planen, grå – savnet, tom – de følgende dage.

IMG_3856 IMG_3857

Programmet har en widget. Det kan hurtigt markere vaner og overvåge statistikken over deres gennemførelse. På trods af at ansøgningen er gratis, kan du købe en premium version til 159 rubler. Den eneste begrænsning, hun fjerner, er antallet af vaner. I den gratis version kan du oprette højst tre.

IMG_3859 IMG_3858

Momentum er et andet alternativ til populære vane ledere. Ansøgningen er gratis, hvilket betyder at du kan prøve det, sammenligne det med andre og vælge det bedste for dine mål.