NeoBook: безплатни книги на руски за iPhone и iPad

NeoBook: безплатни книги на руски за iPhone и iPad

Несъмнено, четенето на книги за iPhone, и още повече за iPad – е много удобно. Основното нещо е, че на ръка е удобно приложение, което ви позволява бързо да намерите и изтеглите нова книга. Безплатното приложение NeoBook върши отлична работа по тази задача.

Интерфейсът на приложението е много удобен, така че лесно ще разберете всичко. Библиотеката на NeoBook представя много от най-популярните книги на руски език. За удобство на търсенето те се разделят на жанрове. Наскоро приложението бе актуализирано, добави повече от 60 нови книги и направи удобно търсене на заглавието на книгата.

От най-интересните в колекцията: “Стив Джобс” от У. Исаксън фантазия Лукяненко, Пелевин, класически (руски и чуждестранни), “Нова стража”, “Игрите на глада” серия от Метро, ​​детски книжки (Аксаков, вълци, Братя Грим).

В секцията “Моите книги” се показват книгите, които сте качили.

Всички книги са безплатни и законни. Единственото нещо, което може да ви разстрои, е рекламният елемент, който се показва, когато започнете да четете. Този рекламен елемент се изисква, за да може разработчиците на приложения да плащат за авторски права. Всъщност след известно време ще свикнете с него и ще спрете да го забележите. Но ако сте силно раздразнени от подобна реклама, тогава за $ 0.99 тя може да бъде изключена. Съгласете се, това не е толкова голяма цена за една интересна книга.

В режим четец на книги са налице следните настройки (горния панел):

1. Преглеждайте съдържанието на книгата и нейните отметки. За да направите това, трябва да докоснете отворена книга.

2. Като натискате буквите, можете да регулирате размера, стила и цвета на шрифта, цвета на фона.

3. Екстремната икона е отметка, която ви позволява да поставите текущата страница, имате нужда от нея, ако искате да поставите страница, за да се върнете към нея.


Отначало може да изглежда, че двата долни реда на всяка страница затварят блока, което показва заглавието на книгата и номера на текущата страница. Проблемът се решава чрез докосване на екрана: горното меню и този блок ще бъдат ограничени.

Четете наистина комфортно, благодарение на възможността да персонализирате отделните параметри на книгата (фон, шрифт). Разбира се, по-добре е да направите това с iPad, но iPhone също е подходящ. Така че читателите на четенето и такива, аз съм сигурен, много от читателите ни, приложението се препоръчва за гледане и тестване.

Изтеглете в App Store: NeoBook
цена: безплатно
изисквания: iPhone, iPad, iPod touch с iOS 4.0+
Разработчик: Neoline

Loading...