Top 10 RPG-ova za iOS

Za one koji su umorni od casual zagonetke i isti tip trkača, sastavili smo popis najboljih u našem mišljenju igre uloga za iPhone. U tim projektima postoje elementi militanata, taktičke strategije i zagonetke. Ali glavna stvar je zadovoljstvo u ubijanju mnoštva neprijatelja, prikupljanja predmeta i crpljenja likova.

Usamljeni vuk

Tema crte priča preuzeta je iz knjige “The Lonely Wolf” Joea Devera. Ovisno o odabranom znaku, igrač mora donositi različite odluke koje utječu na tijek događaja. Borbe s neprijateljima pojavljuju se u korak-po-korak i zahtijevaju taktički pamet. Igra se može pohvaliti dobrom grafikom, dinamičnom igrom i tri akcije u kampanji.

red Kaos Online

Instaliranjem Narudžbe Chaos Online, dobit ćete analogni Word of Warcraft na vašem iPhoneu. Igra ima vrlo fleksibilan sustav za stvaranje vlastitog karaktera, što podrazumijeva izbor rase, klase, frakcije. Izvođenje zadataka samostalno ili s drugim sudionicima, možete razviti sposobnosti svog junaka. Između zadataka možete sudjelovati na različitim turnirima ili razgovarati u chat igri. Ako ste ljubitelj World of Warcrafta, slobodno možete besplatno preuzeti Narudžbu Kaos Online.

Battleloot avantura

Battleloot Adventure, osim svoje izvorne svijetle grafike, ima dosta zanimljivu igru ​​mehaniku. Igra uključuje borbe na turn-based i uzbudljive mini-igre. Kao i obično, likovi, akumulirajuće iskustvo, poboljšavaju svoje osobine i sposobnosti. Svaka klasa ima svoje snage i slabosti u odnosu na druge klase, koje se moraju uzeti u obzir prije svake bitke.

100 Rogues

U 100 Rogues-a moramo se boriti sa zombima, kosturima, štakorima i drugim zlim duhovima uz pomoć raznih oružja. Postoji četiri vrste znakova dostupnih u igri, od kojih se dva od njih zasebno kupuju. Pobjednički, gomilajući iskustvo, junak razvija svoje sposobnosti, otvara nove predmete. Prilično složena i uzbudljiva igra uloga, u kojoj ćete naći puno humora.

Galaxy na vatru 2

Izvrsna RPG, u kojoj je igrač pozvan da istraži ogromne ekspanzije svemira, kako bi lovio svemirske gusare. Igra se dobro trguje, stoga, nakon što je uspjela izvući ekonomsku korist, možete nadograditi svoj brod ili poboljšati druge pokazatelje. Galaxy on Fire 2 ima bogatu priču koja jamči puno zabave.

Ravensword: Shadowlands

Ravensword: Shadowlands je vrlo slična poznatoj Elder Scrolls-u: ogromnom svijetu igranja, kvalitetnoj grafici, velikom broju zadataka, bitkama s hladnim oružjem i čarolijama. Morate razviti svoj lik, zaraditi reputaciju ispred različitih klanova, ovisno o vašem stilu igre.

Misteriozne legende

Mobile MMORPG s pojednostavljenijom igrom od, primjerice, u Redu Kaos Online. Glavna značajka Arcane Legends je mogućnost odabira vašeg ljubimca, koji zajedno s glavnim likom napada neprijatelje ili prikuplja različite korisne predmete. Igra je idealna za one koji žele doživjeti iskustvo u multiplayer RPG-u, ali izbjegavaju preopterećenu igrivost.

Kaos prstenovi 2

Izvrsna igra uloga s dobrom 3D grafikom i bogatom pričom koja se formira prema izboru igrača, skrivenim šefovima i mnogim završetcima. Ako vam je pozadina važno, preporučujemo da počnete štedjeti svijet Chaos Rings i Chaos Rings Ω.

Saga bannera

Indie RPG s turn-based borbi, inspiriran skandinavska mitologija. Više od 25 znakova s ​​jedinstvenim vještinama i mogućnostima razvoja omogućuju formiranje momčadi koja odgovara vašem stilu igre, a izbor svakog igrača može utjecati na priču u budućnosti.

Dungeon Hunter 4

Tradicionalna akcija-RPG s linearnim kampanje, tijekom koje smo ubiti čudovišta u gužvi odninochku ili u kooperativnom modu odabirom jednog od četiri klase predstavljene s jedinstvenim sposobnostima. Kako napredovanje napreduje, igrač otključava i modernizira novo oružje i oklop. Cool grafika i jednostavna igrivost u stilu “Ruby i trčanje”.


Odlučili smo se točno odabrati te projekte, ali u App Storeu možete naći mnogo više vrijednih predstavnika žanra RPG-a. A koje igre, po vašem mišljenju, trebaju biti uključene u ovu zbirku?

putem iMore.com

Loading...