Top 5 klijenata e-pošte za iOS

Unatoč ekspanziji trenutačnih glasnika, uvijek koristim poštu. U njemu su riješena i radna pitanja, kao i neke osobne stvari koje ne zahtijevaju hitnu reakciju. U App Storeu aplikacije e-pošte su tamne, ali teško je živjeti na jednoj. Negdje s dizajnom pijan, negdje nema dovoljno potrebnih funkcija.

Moj optimalni skup izgleda ovako:

 1. Moderno minimalističko sučelje.
 2. Zgodan rad s nekoliko kutija.
 3. Pravovremene obavijesti (pozdrav, standardna pošta).
 4. Multiplatform.
 5. Različiti čipovi poput kalendara i elemenata menadžera zadatka.

Pretražen u App Storeu, odabrao sam prvih pet, mislim, najboljim aplikacijama za e-poštu: Spark, CloudMagic, Airmail, Inbox, myMail. Reći ću vam što mi se sviđalo i nije mu se svidjelo, a na kraju će biti anketa, a odlučit ćete koji je klijent e-pošte najbolji.

iskra

Što vam se sviđa

 • Teško je pronaći pravu informaciju kada je vrpca napunjena biltenima, priznanjima i jednostavno nepotrebnim podacima. No, u Sparku ima sjajna značajka – Smart Inbox. Jedinstveno središte koje prikuplja sva slova i razvrstava ih po vrsti i značaju. Izuzetno korisna stvar, pomaže brzo slati poštu i pronaći pravo pismo.
 • Skup od pet widgeta veliko proširuje sposobnosti poštara. Možete brzo prijeći na ugrađeni kalendar, privitke ili odgođene poruke. Widgeti se nalaze na gornjoj ploči ili na dnu, na padajućem gumbu.
 • Programeri su uspjeli napraviti minimalistički, a ipak fleksibilno sučelje. Na glavnom zaslonu možete prikazati widgete, promijeniti stavke izbornika i svaypy. Sve je u potpunosti konfigurirano: od obavijesti i znački do potpisa i zvukova. Po prilagodbi Iskra ako nije na prvom mjestu, a zatim točno na vrhu.
 • Spark podržava većinu poznatih usluga kao što su Evernote, Pocket, “Google disk” i tako dalje. Možete jednostavno spremiti bilješku u Pocket ili poslati dokument iz Dropboxa.

Što nije volio

 • Po minusu mogu se odnositi samo na nedostatak verzije za MACOS i Android. No klijent pošte brzo se razvija: ne tako davno, Spark postaje dostupan vlasnicima iPada i stekao ruski jezik. Osim toga, programeri su već prikazali snimku zaslona aplikacije za MacOS, stoga ostaje čekati izdavanje.

CloudMagic

Što vam se sviđa

 • Aplikacija ima jednostavno i sažeto sučelje koje nije preopterećeno suvišnim dizajnerskim užicima. Svaki gumb na svom mjestu, kutije imaju svoju boju, što vam omogućuje da brzo shvatiti gdje je pismo i gdje ga poslati: u arhivu ili koš.
 • Razvijatelji su zainteresirani za integraciju s raznim uslugama. Oni su zastupljeni karticama, koja, prvo, izgleda sjajno, a drugo, to je prikladno. Trenutačno podržavaju sljedeće usluge: Evernote, Todoist, Pocket, Trello, OneNote, Zendesk, Salesforce, Asana i MailChimp. Aktivno koristim Trello, i sposobnost da izravno spremim potrebne informacije iz pošte na ploču koju stvarno volim. Osim toga, podržava se sva popularna pohrana u oblaku, gdje ih nema?
 • Aplikacija je vrlo brza i radi s desetak kutije bez naznaka zaostajanja i kočnica. Što se mene tiče, ovo je najbrži poštar tamo.
 • CloudMagic je dostupan za sve uređaje na iOS-u, Androidu i MacOS-u. Podržane su i Apple Watch i sat na Android Wearu. Samo masthead za one koji imaju nekoliko uređaja na različitim platformama. Aplikacija za Mac još uvijek zaostaje za funkcionalnošću mobilne verzije, ali mislim da će to uskoro biti ispravljeno.

Što nije volio

 • Za mene, nisam našao nikakve nedostatke. Ovo je izvrstan poštar, koji se može savjetovati svima.

avionska pošta

Što vam se sviđa

Što nije volio

Ulazni spremnik

Što vam se sviđa

Što nije volio

myMail

Što vam se sviđa

Što nije volio

Opet, ne možete vidjeti sva slova u jednoj vrpci. Ako je u Inbox to nekako podnošljivo (još uvijek radi samo s Gmailom), onda je to veliki nedostatak.

Najbolji klijent e-pošte za iOS

Ovdje se takav odabir ispostavilo. Da bismo odabrali najboljeg klijenta, odlučio sam organizirati mali glas. Kliknite na najvrednije, po vašem mišljenju, aplikaciju, a zatim dobrodošli na komentare. Pogledajmo koji poštanski radnik zaslužuje titulu najboljeg.

[polldaddy anketa = “9454397”]

Loading...