A legjobb mobil játékok a TechAdvisor szerint

1. PUBG Mobile

Ez a játék nem igényel különleges reprezentációt, ez a legjobb királyi csata, a mobileszközökön újra a képen és az asztali eredeti példányban. Lejátszás teljesen ingyenes lehet, bár a beépített vásárlások nem tudták megtenni. A PUBG számára érkező újoncok számára egy speciális útmutatót készítettünk értékes tanácsokkal a túlélésről.

2. Final Fantasy XV Pocket Edition

Ez a játék valódi ajándék a Final Fantasy sorozat minden rajongójának. És ez nem annyira a mobil verzió és a meglehetősen nagy játékvilág teljesítménye, mint a történetelem és a konzol eredeti eseményeihez való kapcsolódás. A kalandok első fejezetének becsléséhez teljesen ingyenes, de később fizetni kell.

3. FRAMED 2

A 2014-es kiváló noir folytatása. A játék ugyanazt a mechanikát kínálja a kirakós játéknak az animált képregények stílusában, ahol magának is meg kell adnia egy bonyolult és érdekes történetet. A legmodernebb analógok hátterében a lenyűgöző vizuális sorozatok és a légköri zenék kiemelik a FRAMED 2-et.

4. Pokémon GO

Ez a játék, amely valódi jelenséggé vált, sok országban még mindig népszerű. A fejlesztők támogatják a felhasználók érdeklődését új Pokémon hozzáadásával, különböző versenyek és változások a játékban. Oroszországban azonban a Pokémon GO hivatalosan nem jelent meg, így a letöltési utasítások továbbra is relevánsak.

5. Minecraft

A játék sok változatos változata, amely lehetővé teszi a véletlenszerűen generált világok felfedezését, és önállóan építsen mindent, ami csak a vzbredet a fejében. A készség gyakorlatilag végtelen lehetőségei óriási cselekvési szabadságot biztosítanak, és lehetővé teszik a kreativitás megmutatását.

6. Super Mario Run

Az első hivatalos “Mario” a mobil platformokon. Jellemezze, hogy a játék lehet egy futó és egy platformer kombinációja, kiegészítve egy pár nem szabványos móddal. A Toad Rally-ban versenyezni kell a világ minden tájáról érkező felhasználókkal, és a Kingdom Builder-ben gyűjthetsz különböző tárgyakat és díszítheted királyságodat velük.

7. A Sims FreePlay

Miközben a mobil nem jött ki A SIMs Mobile, amely a lehető legközelebb áll az eredeti PC-hez, a sorozat rajongói élvezhetik a The Sims FreePlay játékot. Ez a játék lehetővé teszi egyedi karakterek létrehozását, álomházak készítését, a napi rutin megszervezését és saját rendeléseit.

8. slither.io

Ez egy igazi “Snake” egy új generáció, amely 2016-ban felrobbant az interneten. A mobil verziója megjelent a böngésző után, és az év egyik legjobb játékának számított, ami teljesen megérdemelt. A játék elve egyszerű és világos – ne essen össze más játékosokba, arra kényszerítve őket, hogy összeomlanak benned. Az ütközés után a veszteséget meg lehet enni és megnövelni. Nincs növekedési korlát.

9. Crossy Road

Ez a lenyűgöző arcade a 1981-ben kiadott klasszikus játék Frogger mechanikáján alapul. Ebben át kell kövezni utakat, folyókat, vasútokat és egyéb akadályokat. Ezt végtelen ideig megteheti, amíg hibát nem követ. Rengeteg karakter közül választhat, kezdve a csirkével és a Drakulával.

10. Jetpack Joyride

Végtelen vízszintes futó egy jet csomaggal a háta mögött. A kísérleti laboratóriumból való menekülés során hatalmas mechanikus kígyókat, szárnyas robotokat és más mechanikus szörnyeket használhat. Számos adaptáció és közlekedés nagyobb különbséget jelent a játékban.

11. Növények vs. Zombik 2

Egy szokatlan alkalmi stratégia a Tower Defense stílusában, ahol növényeket és állatokat használ a zombik védelmére. Kompetensen ültetett napraforgók, borsó, bolgár paprika és más zöldségek – a sikeres védelem kulcsa. A kártya mögötti kártyát átadva a főnökökhez fordulnak, amelyek mindegyike különleges megközelítést igényel.

12. Dumb Ways to Die 2: A játékok

Ez a játék számos különféle mini-játékot tartalmaz, amelyekben meg kell védened a karaktered, és védened kell őket a haláltól. A próba minden győzelmével új hősöket fedezhetünk fel, és velük új, még hülyebb és életveszélyesebb küldetéseket. Mindez tükröződik a játék nevében, amely “hülye módja annak, hogy meghaljon”.

13. Grand Theft Auto: San Andreas

Mobil játék minden idõre, az Androidra és az iOS-ba vándorolt ​​a személyi számítógépekrõl. A cselekvés szabadsága a sorozat egyik fő jellemzője. Vezessen autókat, repülj repülőgépeken, rabolni és mindenkit megölni jobbra és balra – minden elérhető az Ön számára. Természetesen van egy történet, amely elmondja Carl Johnson történetét, aki visszatért a Los Santos-hoz.

14. A Föld utolsó napja: túlélés

Az egyik legjobb mobil MMORPG egy zombi apokalipszis beállításában. Ebben gondosan meg kell elsajátítani a területet, építeni kell házakat és erődítményeket, fegyvereket és felszerelést kell készítenie. Ez a berendezés létrehozása és a komponensek keresése az idő nagy részének kell lennie.

15. Aszfalt 8: Vegye le

Az autók furcsa fizikája és irreális viselkedése ellenére ez a játék a mobilplatformok egyik legjobb versenyének számít. A 8-as aszfalt dicséretet érdemel számos más helyszíntől eltérően, és egy hatalmas autógyártásban, amely magában foglalja nemcsak a soros sportkocsit, hanem kísérleti fogalmakat is.

16. Hill Climb Racing 2

A szenzációs versenyautó folytatása, a rallyverseny, a motocross és a próba minden rajongójának. A játék kizárólag a pozitív érzelmekre irányul, amelyek vizuális stílusban és hangzás kíséretében követhetők nyomon. Vegyen részt a versenyeken hihetetlen dombok felett, testreszabhatja a karaktert és versenyezzen más játékosokkal.

17. War Wings

Az egyik legjobb repülési szimulátor online ütőkkel valós időben. A második világ több mint 70 modelljének megválasztásával, a beállítás és újratelepítés lehetőségeivel. Végezze el a feladatokat, szivattyúzza repülőgépét és harcoljon a vezetésért a War Wings pilóta globális rangsorában.

18. Super Stickman Golf 3

A legjobb kétdimenziós golf, ahol minden egyes szint több, mint egy komplex puzzle, amelyet a labdával való pontos ütés megoldható. A játék klasszikus változatától a Super Stickman Golf 3 számos trükköt és szupersztárt tartalmaz, valamint az interneten elérhető irreális mozgási szinteket.

19. Bejeweled Blitz!

Klasszikus “három egymás utáni puzzle”, 60 másodperces időtartammal minden egyes játékhoz. Ez egy kiváló lehetőség a reakció és a töltés gyors tesztelésére az agy számára. A játékosok rendelkezésére áll egy kis nyereség és napi feladatok, amelyek teljesítménye megemelkedik a ranglistán.

20. Candy Crush Saga

Ez az egyik legsikeresebb játék a “három egymás utáni” rejtvények műfajában. Ebben több különböző és néha nagyon összetett szintet vársz, amelyekben teljesen különböző feladatokat kell végrehajtanod. Díszített játék egy fényes cukorka téma, amely fellebbezni a felhasználók minden korosztály számára.

21. A klánok összecsapása

A legnépszerűbb mobil stratégia, az idő próbája. Néhány év után új játékosokat vonz, akik szívesen vesznek részt a klán háborúin. Egy egyszerű falu fejlődésével kezdődően valódi királyságot kell felépíteni, és saját barbár hadsereget kell létrehoznia a többi játékos földjére.

22. Bad Piggies HD

Ezt a játékot Angry Birds spin-off sorozatnak nevezik, ahol minden figyelmet nem a madarakra, hanem a sertésekre fordítanak. Nekik van a különböző anyagokból gyűjteni járműveket. Ehhez figyelembe kell vennie a terepet, az utak akadályait és a helyszínek egyéb jellemzőit.