12 факти, които трябва да знаете за увеличаване на устните

1. Устните не помръдват в силикон и ботокс

По-точно, не помпете botox. Това вещество има други цели: служи за замразяване на мускулните влакна. Силикон в устните е възможен, но практически не се използва, защото ефектът от силиконовите или мазнините пълнители и импланти е трудно да се предскаже. Възможно е например да има деформации.

Сега, за да увеличите устните, използвайте пълнители на основата на хиалуронова киселина.

Тъй като хиалуроновата киселина е в човешкото тяло, е безопасен материал: такива пълнители рядко изпитват алергична реакция, лесно е да се дозира и е много прост за да се отстранят.

Има няколко марки, които са признати за безопасни: Restylane, Juvederm, Belotero. Пълният списък на одобрените от FDA пълнители може да се намери тук. Уверете се, че имате достъп до лекарството в клиниката в този списък.

Всеки от тези пълнители има свои особености на приложение. Изборът на средство е по-добре обсъден с лекаря.

2. Ефектът на хиалуроновата киселина е временен

Хиалуроновата киселина се разтваря, така че ефектът от уголемяването на устните трае от няколко месеца до шест месеца. Това зависи от вида на пълнежа и от индивидуалните характеристики.

3. Мъжете също могат да бъдат

Пълнителите не само правят устните пълни и чувствени. Те помагат за коригиране на формата и премахване на дисбалансите. И кой каза, че мъжете не искат да имат подпухнали устни?

4. Това ще бъде устните ви

Не очаквайте пълнителите да направят устните като любимата си звезда. Да, с помощта на хиалуронова киселина, можете да регулирате обема и формата, но не повече. И въпреки че ефектът ще бъде забележим веднага, не очаквайте, че не разпознавате приятели.

Уголемяване на устните няма да ви направи Анджелина Джоли

5. Той почти не боли, но осезаемо

Преди инжектирането лекарят прилага анестезия върху устните и кожата около тях. В зависимост от индивидуалните характеристики чувствителността се променя: някой чувства само леко изтръпване, някой не е удобен. След инжектирането, за да се намали натрупването на оток, той също помага да се отървете от неприятни усещания.

Няколко дни след инжектирането чувствителността на устните може да се намали.

6. Процедурата трябва да бъде подготвена

Това не е толкова безобидна намеса, както изглежда. Преди да започне процедурата, не можете да приемате лекарства, които влияят на съсирването или разреждане на кръвта (включително витамини и витамин Е), употребата на алкохол, тютюнопушенето.

7. Има противопоказания

не може да запълни устните с пълнители, ако имате диабет, автоимунни заболявания, проблеми с кръвосъсирването или обостряне на херпес.

8. Има странични ефекти

Такова инжектиране е хирургическа интервенция, която може да се превърне в нежелани последици. След инжектирането винаги ще има оток, но това ще стане след няколко дни. Други проблеми:

  • Синини.
  • Конуси.
  • Деформация на устните.
  • Зачервяване.
  • Инфекция, която стигна до мястото на инжектиране.
  • Алергия.

9. Да бъдеш голям интерес е опасно

Жалко е, че никой не държи статистиката на момичетата, които седнаха, за да увеличат устните си.

Въпреки това, всеки, който има Instagram, няма нужда от статистически данни. Дали се дължи на факта, че пълнителите трябва да бъдат постоянно се обновява, независимо дали се дължи на факта, че най-доброто – враг на доброто, но твърде далеч от устните дори е възможно.

Да се ​​обичаш за устната повишаване е опасно

Само за: ако отидете на козметик, започнете с минимум. Ако искате повече, отидете отново. Но е по-добре да мислите още няколко седмици, сякаш наистина се нуждаете от това.

И особено не се опитвайте с първата процедура за увеличаване на устните няколко пъти, не разтягайте тъканта.

10. Ако не ви харесва, можете да играете отново

Ако използвате пълнител с хиалуронова киселина и решихте, че не ви харесва новата устна, то козметичката може да я поправи. Хиалуроновата киселина се разцепва със специален ензим. И ако направите инжекция с него, устните ви ще се издухат по-бързо, отколкото в рамките на шест месеца: почти веднага след инжектирането.

11. Това не е толкова евтино.

Разходите за една процедура варират в зависимост от клиниката, пълнежа и количеството на материала. Трябва да се съсредоточите върху сумата от 500 до 2 000 долара.

12. Инжекциите трябва да се правят от лекар

Затова не се колебайте да поискате лиценза на клиниката и документи за професионалното обучение на лекаря. И не уголемявайте устните си просто в салони за красота, като се доверявате на ръцете на неспециалисти, защото рискувате лицето си.

Прочетете още:

  • Как да увеличим гърдите: 12 отговора на най-вълнуващите въпроси →
  • Липосукция: Отслабвайте сами или направете операция? →
  • 7 трика за тези, които искат да увеличат очите си →