12 прически с опашка за всички поводи

Прически с опашка за работа или обучение

1. Ниска опашка с тъкане

Отлична възможност за офис с строг код за облекло.

Вземете косата от предната част на париета и тилната част на домакина. Уискито остава безплатно. Разделете нишките последователно от дясната и лявата времеви зони. Обърнете ги заедно и завъртете опашката.

Свържете верижните нишки под опашката. Разстилайте тъканта, за да скриете венците.

2. Асиметрична обърната опашка

Всеки може да се справи с тази елегантна прическа. Направете опашка: тя трябва да се намира под ухото възможно най-близо до главата. Отделете малка нишка в дъното на получената опашка и я увийте с еластична лента. Прикрепете го с невидимост.

Отстъпете на няколко сантиметра и го издърпайте с една гумена лента. Направете дупка в резултатната област и завъртете опашката в нея. Трябва да има нещо като цикъл. Създайте силата на звука, като леко разтегнете нишките в бримката.

Повторете до края на опашката.

3. Висока опашка със спирала

Модна комбинация от строгост и небрежност. Можете да изпълнявате както на дълга, така и на средна коса. Косата отнема малко повече от предишните, но е подходяща не само за работни дни, но и за корпоративни партита.

Разделете космите на временната област. Изплетете хоризонтално задното ухо (наричано още риба опашка). От получената изплювка леко издърпайте нишките.

Съберете останалата коса в висока опашка със спирала. При фиксирането на еластичната лента, разчистете върха на плитката, така че да се смесва с опашката. Скрийте еластичната лента, като я обвиете с тънка нишка коса.

Изберете нишката от опашката и завъртете още един конус. Ако имате тънка коса, използвайте фалшиви ивици. Когато тъчете, издърпайте нишките, така че плитката да се окаже огромна. Фиксирайте върха със силиконова лента.

Прически с опашка за срещи

1. Ирокези с холандско тъкане

Ярко изображение за дръзки настроения, както и за пътуване до клуба или парти.

Разделете косата на две части. Намалете временно с еластична лента или клипс.

Горната плитка е под формата на холандска плитка: тя се състои от три направления и е подобна на френската. Издърпайте нишките от плитката, за да изглеждате още по-големи.

Останалата коса е вързана в висока опашка, включително плитка. Вентилирайте го.

2. Текстурирана ниска опашка

Комбинацията от гладък връх и пухкава опашка е идеалното решение за романтична вечеря.

Направете дълбока странична част. Използвайки гофрирането на гладене, създайте базов обем и леко изтъркайте космите във временната област.

Направете асиметрична опашка. Можете да оставите ключалката на лицето, за да го махнете, а след това да скриете еластичната под него.

Използвайте навиващо острие, за да придадете текстура на опашката. Увийте къдриците, така че краищата на нишките да не се въртят. Хванете косата с ръцете си и нанесете структуриращ спрей.

3. Висока опашка в ретро стил

Направете строга висока опашка (не забравяйте да скриете венците), оставяйки ключалката на челото и поставянето му на едната страна. Под опашката поставете валяка и го закрепете с шипове на желаната височина.

Косата от опашката се разделя на две части. Първо, изчеткайте и разпределете долната ролка, а след това и горната. Разстилайте косата, така че ролката да е напълно затворена.

Прически с опашка за тренировка

1. Опашката с квадратна коса

Практически вариант: при такава тъкан, нито една ивица няма да избухне по време на бягане или кръстосване.

Направете ниска опашка. Разделете го на три направления. Направете дупка в края на веригата с пръста си и натиснете средния в нея.

Повторете, докато опашката свърши. Фиксирайте върха с еластична лента.

2. лъч на опашката

Обикновено в изпълнение, но много ефективна прическа, която не се разпада по време на тренировка.

Направете опашка на върха на главата. Поставете там възглавничка, за да създадете лъч или просто гумена лента с правилния цвят.

Равномерно разпределете косата върху плочата. От центъра на опашката отделете и временно заключете косата. Поставете еластичното върху ролката и го прикрийте с върховете на косата.

Разтворете нишката в центъра на гредата. Можете да го оставите направо, да изтъкавате или да го извиете.

3. Висока опашка с тъкане

Фризьорски салон в случай, че трябва да избягате от фитнес за да посетите или да срещнете приятели. Просто подути нишки след тренировка.

Съберете високата опашка. Прикрепете я с еластична лента. За по-голяма надеждност можете да използвате невидима смола. Скрийте еластичното с помощта на долната нишка от опашката.

От всяка страна на опашката отделете косата. Пресирайте ги. След това отделете от опашката още малко струна и се прикрепя към тъкачеството. Продължете, докато дължината на косата разреши. Закрепете края с еластична лента.

По време на обучението е по-добре да оставите нишките силно преплетени, а след това – да се разтяга малко. Това бързо ще промени изображението.

Прически с опашка за празненства

1. Опашката на къдриците

Разделете главата си в зони. Първо, къдри косата на гърба на главата, pryosyvaya всяко направление в корените. Използвайте голямо кърлещо желязо. Грижете косата си и събирайте къдриците в опашката.

Увийте косата на върха. Съберете още една опашка, съчетана с първата. Вземете дебела част от опашката и обвийте еластичната лента.

Покрийте временните зони и ги поставете в посока на опашката.

2. Високо обемна опашка

В козметичните салони такива прически се наричат ​​ориенталски или 5D-опашки.

Отделете и оформете опашката първо в долната тилна част. За да направите обема изплакнете и изсушете косата си в опашката. Направете къдрици гладене. След това направете същото и с временните зони. В края на краищата ги притискайте към опашката.

Направете още две опашки: в горната част на тилната и пареалната зона. Дайте всеки обем и навийте. Косата на челото обръща нишката, издърпайте нишките и фиксирайте с восъци или лакови ребра. За простота можете просто да го надраскате.

3. Ниска обемна опашка с тъкан

Нежен образ, който е подходящ за дипломиране и дори за сватби.

С голяма къдрица, леко облечете косата си. След това направете странично разделяне и отделете космите от времевите области. Оставете ключалката на челото, ако ви харесват удължени бретончета.

Завийте наляво и надясно върху спиралата. Фиксирайте краищата с невидими пръсти, разтегнете нишките. Поставете плитките върху задната част на главата, така че да са по-дебели от горе. Правилно ги оправи с невидими.

Съберете останалата коса, както и краищата на плитката в опашката. Закрепете го с прозрачна гумена лента.