15 готини подаръка човек на 14 февруари

1. Универсален държач

Подаръци за човек на 14 февруари: Универсален държател

Практичен подарък за всеки, който има кола. С този държач е лесно да оправите смартфона на предното стъкло и да го използвате като навигатор, видеорекордер или за други нужди. Универсална скоба-clothespin ще ви позволи да инсталирате смартфон с всякакви размери, а с въртяща се панта можете да регулирате удобния ъгъл.

Цената: 390 рубли.

2. Чаша със сърце

Подаръци за човек на 14 февруари: Купата със сърце

Прост, но хубав подарък, с който можете да покажете любовта си. Цветът на сърцето варира в зависимост от температурата на напитката. Черното ще свидетелства, че чаят е охладен. Но е необходимо да напълниш чашата с нещо горещо и шаблонът ще стане червен.

Цената: 790 рубли.

3. Рок и ролка lunchbox

Подаръци за човек на 14 февруари: Рокендрол за обяд

Друг подарък, който ще ви покаже загрижеността ви. Любимият човек ще може да носи храната, която сте приготвили в тази кутия за обяд, и винаги ще ви помним по време на вечерята. И стилизираното покритие за покритието на китарен усилвател Marshall ще повдигне недвусмислено настроението.

Цена: 900 рубли.

4. Кожен колан

Подаръци за човек на 14 февруари: Кожен колан

Истинска класика, която никога няма да се провали и допълни гардероба. Този колан, изработен от естествена кожа, е подходящ за неговата универсалност. Благодарение на ограничен дизайн и минимални детайли, той ще бъде подходящ както за стриктни панталони, така и за ежедневни дънки.

Цената: 990 рубли.

5. Автоматична термо маска

Какво да даде на човек на 14 февруари: Автомобилен термо чай

Ако вашият любим прекарва много време в колата, нагревателят с гореща вода със сигурност ще го оцени. Чашата държи до 450 ml и благодарение на двойните стени и капака си е в състояние да поддържа температурата на напитката дори в състояние на разединяване. Устройството се захранва от USB, за да може да се използва не само в колата, но и на работното място.

Цената: 990 рубли.

6. Ламзак

Какво да даде на човек на 14 февруари: Ламзак

Един собствен надуваем шезлонг с джобове за смартфон и таблет ще приюти удобно възрастен човек, но лесно ще се побере в чантата. Такава дивана се разгръща за секунди без никакви инструменти и умения, може да издържи на тегло до 200 кг и може да се използва на сняг и дори във вода.

Цената: 1 488 рубли.

7. Окачена хоризонтална лента

Какво да даде на човек на 14 февруари: Окачен хоризонтален бар

Turner е едно от най-добрите спортни съоръжения: за цялата си простота, тя ви позволява да изпълнявате много различни упражнения. Този модел има разширен дизайн, който включва няколко възможности за хващане. Благодарение на удобното закрепване, шината може лесно да се монтира на всяка стена и може да се използва директно в апартамента.

Цената: 2 065 рубли.

8. Термос

Какво да даде на човек на 14 февруари: Термос

И този подарък ще затопли любимия ви, когато не сте наоколо. Лек и компактен термос от неръждаема стомана съдържа 0,5 литра горещ чай или кафе. Двойните стени на колбата ще поддържат температурата на напитката дълго време.

Цената: 2 299 рубли.

9. Mi Power Bank Pro 2

Какво да представя на човек на 14 февруари: Mi Power Bank Pro 2
revmetech.com

Подарък, който е полезен преди всичко на тези, които имат много притурки. Новата версия на популярната мобилна батерията Xiaomi поддържа бързо зареждане стандарт Quick Charge 3.0, разполага с изискан вградена защита и ви позволява да зареждате устройства с ниска консумация на енергия, като например слушалки и фитнес гривни.

Цената: 2 599 рубли.

10. JBL Clip 2

Какво да дам на човек на 14 февруари: JBL Clip 2
thenextweb.com

С такава миниатюрна Bluetooth-колона е лесно да създадете романтична атмосфера с приятна музика или да организирате парти на всяко място. JBL Clip 2 не се страхува от вода, е угодно отличен звук, въпреки скромния си размер, и ви позволява да отговаряте на повиквания, тъй като на шумопотискащ микрофон.

Цената: 2 989 рубли.

11. Уважение на Huawei SmartBand 3

Какво да даде на човек на 14 февруари: Huawei SmartBand Honor 3

Фитнес инструментът ще бъде много удобен за всеки, който ще се оформя през лятото или просто се опитва да го подкрепи. Благодарение на Huawei Honor SmartBand 3 ярък OLED-дисплей с успешно замени часовника и, разбира се, да ви позволи да следите пулса и физическа активност по време на ходене, бягане, плуване, сила и други тренировки.

Гривната е напълно защитена от вода и прах, може да уведомява за обаждания и съобщения и трябва да се таксува само веднъж месечно.

Цената: 2 990 рубли.

12. SJCAM SJ4000 Black

Какво да даде на човек на 14 февруари: SJCAM SJ4000 Black

Камерата за действие с добра стойност за парите ще бъде чудесен подарък за любителите на активната игра. В комплект с SJCAM SJ4000 има богат набор от аксесоари: различни крепежни елементи, панти и подводен корпус, който ще бъде да се опита да си тръгне.

Цената: 3 989 рубли.

13. Плесен за двама

Какво да представят на човек на 14 февруари: Плесен за двама

Страхотна възможност за практичен и едновременно романтичен подарък. Голямо топло одеяло ще даде уют и ще озарява студените зимни вечери. Килимът има две чифта ръкави, така че под него можете да лежите на дивана сам.

Цената: 3 999 рубли.

14. PocketBook 614 Plus

Какво да даде на човек на 14 февруари: PocketBook 614 Plus

Книгата е страхотен подарък, а електронната книга е още по-добра. С четеца на PocketBook вашият любим човек ще има цяла библиотека в джоба си. Устройството ще ви помогне да комфортно да четете книги от всякакви формати и да използвате речници. И благодарение на висококачествения E-ink Carta дисплей с висок контраст, текстът ще изглежда като в книжна книга.

Цената: 6 990 рубли.

15. Xiaomi Mi А1

Какво да даде на човек на 14 февруари: Xiaomi Mi A1
techadvisor.co.uk

Един от справочните смартфони досега. Основните тропои на Mi A1 са чист Android и модул с двойна камера. Добавете тук превъзходния дизайн и качество на Xiaomi, мощно уплътнение и стилен метален корпус, и вие получавате почти перфектен смартфон във всякакъв вид.

Цената: 17 990 рубли.

Loading...