Как да се превърнем в майстор на разбойници: 5 прости съвета

Куннинглус се счита за незаслужено един от най-сложните сексуални актове. Очевидно този стереотип идва от друг – за “сложността” и “мистерията” на женските гениталии. Съветите по-долу ще опровергаят това абсурдно мнение.

Ще добавя, че Ян Кернер, автор на “Тя идва първо: Ръководството на мислещия човек за удоволствие на жена ми помогна при създаването им. Смятам, че това е един от най-добрите сексуални водачи, който се занимава с всеки аспект на опознаването и осигурява куп техники.

Но най-накрая ще стигнем до инструкциите.

1. Нека партньорът да се отпусне

Много жени изпитват дискомфорт по време на обиколката. За някои той е свързан с комплекси за собствената си миризма и вкус или с увереност в “грозотата” на гениталиите си. Други се безпокоят, че човек не обича да прави това. Все още другите не обичат да бъдат в центъра на вниманието и не могат да се отпуснат. Като правило една жена хиперкритично се отнася към тялото си, така че очите, носът и устата ви в най-чувствителната и уязвима област на нейната причина поне леко съпротивление.

Разбира се, не можете веднага да промените самосъзнанието на партньора си. Но можете да й помогнете да се отпуснете. Кьорнер казва, че в много отношения успехът ще зависи от възприемането на оралния секс.

Едно от основните погрешни схващания за обида е, че това не е толкова приятно, колкото проникващия сексуален акт. Факт: за огромен брой жени всичко е точно обратното.

Затова нека момичето да разбере, че сте сериозен в процеса, че за вас това не е прелюдия към “основната част” и че наистина ви превръща.

В главата, озаглавена “Манифест на Куннинглус”, Кьорнер цитира три постулати, които човек трябва да научи, за да се наслади на процеса заедно с партньор:

  1. По време на пътешествие забравяте за себе си: сега вашето удоволствие зависи от нейното удоволствие.
  2. Не бързайте: той заслужава цялото време на света. И вие искате да се насладите всеки момент.
  3. Мирисът й е вълнуващ, вкусът й е зашеметяващ. И те са част от красивата природа.

Покажете, че вашият партньор е красив и обичате да правите обич

Ако можете да покажете на партньора си, че всичко е точно за вас, ще бъдете сред малкото суперлюбители.

2. Подгответе партньора си и себе си за дълго удоволствие.

Прелюдията към разбойничеството е друг начин да се отпуснете и да възбудите момичето. Плюс това е необходимо: клитора е прекалено чувствителен, като го натъртва не е най-доброто решение. Така че прекарайте времето си целуване, прегръдка, докосване, разказва за вашите фантазии. И само когато една жена е достатъчно развълнувана, отидете на гениталиите. Но и там не е необходимо да бързате: започнете с леки движения на езика нагоре и надолу.

Вземете предвид: дори след тази подготовка, партньорът ще достигне оргазъм в средно 20 минути. Така че се грижи за вашия комфорт.

Уверете се, че тялото ви е в удобно изтеглено положение. Опитайте се да поставите устните и езика под ъгъл от 45 градуса, а не 90 – така ще бъде по-лесно за вас. За да направите това, обърнете внимание на венците в тялото на партньора и се насочете към крака. За да направи това възможно, краката й трябва да са достатъчно близки помежду си.

Ако не ви харесва да правите спускане, можете да коленичите до леглото. Но независимо от начина, по който избирате, уверете се, че сте удобни и сте готови да изпълнявате всички дейности без бързане.

3. Магистър на основната техника

Друго важно правило: по време на разпиляването е по-добре да бъдете нежни и методични, отколкото груби и непредсказуеми. Това означава, че трябва да намерите начин, по който партньорът ви харесва и се придържате към него.

Körner предлага следните основни техники:

  1. След подготовката се фокусирайте върху облизването на предната зона за запояване (мястото, разположено точно над главата на клитора, където се прикрепват срамотите). От време на време гасете клитора с езика и показалеца си.
  2. С увеличаване на възбудата, проникват във влагалището: първо с езика, после с един или два пръста. Но не възразявайте. По-добре е да натиснете пръстите си върху предната стена на влагалището, където G място трябва да бъде, и да продължи да стимулира клитора език.
  3. С безплатната си ръка, потупвайте гърдите, стомаха и други ерогенни области на партньора.

Този метод може да се използва като отправна точка. Не забравяйте обаче, че всяка жена има своите собствени предпочитания. Човек харесва едновременно устен и ръчен стимул, други не. Някои бързо достигат до оргазъм, когато клитора се оближе, други – когато смучат. Наблюдавайте момичето, за да разберете какво й доставя повече удоволствие. И още по-добре – питайте директно: тя със сигурност знае.

4. И отново: обърнете внимание на предния скок

Адхезията на предната устна е зона, която често се пренебрегва при разплитането, поради нейната криминална близост до всички известни клитора. Кьорнер твърди също, че натискът върху тази област стимулира тялото на вътрешния клитор (да, главата е само върхът на айсберга).

Той предлага да използвате следния метод: натиснете горната устна или венците на мястото над клитора и оближе областта около клитора. Ако устата ви е под ъгъл от 45 градуса спрямо тялото на жена, начертайте усмивка на Елвис Пресли – тази позиция на устните ще улесни процеса.

Как да се направи cunnilingus: изобразява усмивката на Елвис Пресли
wallpaperscraft.com

5. Подгответе се за оргазъм

Когато партньорът се доближи до финала, Кьорнер препоръчва затягане на краката й, за да затегне стимулацията.

Но по-важното нещо, което трябва да научите, е: не променяйте ритъма и начина на стимулиране (освен ако партньорът поиска друго).

За повечето жени стабилните ласки са основният ключ за оргазма. Ето защо, намиране същият метод, Не го променяйте. В противен случай рискувате да останете в спалнята с разочаровано момиче.

И последният съвет: запомнете, че клитора е много чувствителен след оргазъм. Преди да преминете към нови дейности, дайте на партньора си почивка след обиграване. И, разбира се, не забравяйте да й кажете как ви харесва всичко и да се поздравите за добре свършената работа!