30 kevéssé ismert lehetőség a szociális hálózatokon

5 Facebook lehetőségek, amelyek közül sokan nem tudják

1. Mentse a linkeket később nézni

Bármely eseményt, videót, cikkhez, könyvet, TV-műsort, helyet vagy zenét tartalmazó linket el lehet menteni később használni. Így csak képeket lehet menteni.

Hírek mentése
Hírek mentése

Ezután megtalálja őket a “Mentett” részben.

Mentett bejegyzések
Mentett bejegyzések

2. Feliratkozás egy barátnak

Feliratkozhatsz egy személyre anélkül, hogy ismerősödként hozzáadod, és ugyanezt teheti veled. A funkció eléréséhez nyissa meg a “Beállítások” → “Előfizetők” lehetőséget, és jelölje be a “Feliratkozhat a frissítésekre” oszlopba az “Összes” elemet.

Előfizetések konfigurálása
Előfizetések konfigurálása

Igaz, van egy pont: csak azokra az emberekre lehet előfizetni, akik ezt az “All” oszlopot is beillesztették.

Feliratkozás a személyre
Feliratkozás a személyre

3. Fogadjon e-mailt a Facebook-on

Leveleket fogadhat és küldhet a felhasználóknak az @ facebook.com e-mail címre, és a levelek a fő elektronikus postafiókhoz érkeznek. A cím megismeréséhez vigye a felhasználói azonosítót, és add hozzá @ facebook.com-ot.

4. Módosítsa az oldalak sorrendjét

Ha nem tetszik az oldalon található szakaszok elhelyezése, egyszerűen megváltoztathatja őket, vagy törölheti azokat a “Kezelöelemek kezelése” részben.

A megnyitáshoz kattintson a szerkesztő ikonra bármelyik szakaszban, majd változtassa meg a saját belátásának megfelelően.

Nyissa meg a
Nyissa meg a “Partíciókezelés”

5. A hozzászólások statisztikájának megismerése

Ha Ön az oldal rendszergazdája, valószínűleg ismered a feliratot az emberek elérték az egyes hozzászólások alján. Ha rákattintasz, részletes statisztikákat kapsz a kattintások számával kapcsolatban a képekről és linkekről, a megosztások számáról és egyéb adatokról.

Post Statisztikák
Post Statisztikák

És csak néhány chip nélkül számok …

Mentheti az összes adatait a Facebook-on. Ehhez az általános beállításoknál kattintson a Letöltés másolása gombra.

Információ betöltése
Információ betöltése

A beszélgetésekben nem csak fotókat, hanem más fájlokat is átvihet. Kattintson a Beállítások ikonra a chat ablakban, és válassza a Fájlok hozzáadása lehetőséget.

Dokumentumok küldése a csevegésben
Dokumentumok küldése a csevegésben

Bevihet egy Facebook-kiadványt webhelyén. Ehhez kattintson a bejegyzés jobb felső sarkában található nyílra, válassza ki a “Beillesztés közzététele” lehetőséget, másolja be a kódot, és illessze be a webhelyén lévő bejegyzéshez.

Kiadvány hozzáadása
Kiadvány hozzáadása

Ha rendszergazdai jogosultsággal rendelkezel, akkor rögzíthetsz egy bizonyos bejegyzést az oldal tetején. Kattintson a bejegyzés jobb felső sarkában található nyílra, és válassza a “Csúsztassa a tetejét” elemet.

5 kevéssé ismert Twitter funkció

1. Hozzon létre egy tweets-gyűjteményt

A Tweetdeck alkalmazás telepítésével kényelmesebben kezelheti a tweeteket. Elég ahhoz, hogy regisztráljon rajta, és a Twitter-fiókod másképp néz ki, mint például:

Fiók tweetchekkel
Fiók a Tweetdeccel

A gyűjtemény létrehozásához kattintson a Hozzáadás oszlopra, válassza ki a gyűjtemények elemét, és tegye hozzá az új oszlophoz tartozó témák összes tweetjét.

Egy oszlop hozzáadása
Egy oszlop hozzáadása

2. Jelölje meg az embereket a fotón

A fotók feltöltése legfeljebb 10 embert jelölhet fel. Ez a funkció az asztalon és az okostelefonokon is elérhető.

Jelölje meg az embereket a fotón
Jelölje meg az embereket a fotón

3. Fotó kollázsok a Twitteren

Megpróbálta létrehozni a kollázst több fotó a Twitteren? Csak egy, de két, három vagy négy fotót adjon hozzá, és lapos kollázsban egy csipog.

Fényképek kollázsai
Fényképek kollázsai

4. Írj a Twitterre SMS használatával

Ha elvesztette az internetet, továbbra is küldhet privát üzenetet a Twitteren SMS-ben, szerkesztheti profilját, új helyet állíthat be és még sok másat.

Például, ha privát üzenetet szeretne küldeni, be kell írnia a következő szöveget SMS-ben: L [username] + üzenet. Lásd a parancsok teljes listáját itt.

5. Hagyja figyelmen kívül az üzeneteket

Ha nem szeretné teljesen leiratkozni a Twitter bármely oldaláról, átmenetileg tilthatja le. Ehhez kattintson a “Tovább” és a “Figyelmen kívül hagyás @ ХХХ” gombra.

Hagyja figyelmen kívül a Twitteren
Hagyja figyelmen kívül a Twitteren

Ez hasznos lehet például, ha nem akarsz valamit elkábítani, és a Twitteren forró vita folyik a twitteredről.

5 Google+ szolgáltatás

1. Készítsen egy szavazást a megjegyzésekben

Ez a funkció nem érhető el a Google+ hivatalos funkcióiban, de használhatja saját céljaira. Témát hozhat létre, és számos lehetőséget kínál a megjegyzésekben.

interjú
interjú

Ne felejtsd el kérdezni az előfizetőket, hogy a felmérés témájának leírása után megkapják a helyes választ a bejegyzésben.

2. A bejegyzések mentése üres körbe

Saját kört hozhat létre, és nem adhat hozzá embereket hozzá. Az ebben a körben megjelent publikációk nem lesznek elérhetők más felhasználók számára, és az Ön számára kiváló hely a jegyzetekhez és bejegyzésekhez, amelyeket később közzé tehet.

Üres kör
Üres kör

3. Ossza meg a kört

Megoszthatja köröket más felhasználókkal. Ehhez lépjen a “Saját körök” pontra, válassza ki a megosztani kívánt kört, és válassza ki a kívánt műveletet.

Ossz meg egy kört
Ossz meg egy kört

Írhatsz egy megjegyzést, és választhatsz egy közönséget, amelyet meg fogsz mondani a köreidről.

4. Válassza ki a profilfotót

Amikor valaki rákattint a profilod avatarjára a Google + -on, láthatja az összes profilfotót. És tudod irányítani.

Profilfotó
Profilfotó

Menjen a “Fotók” szakaszba, és módosítsa a “Profilfotó” elemet. Lehet törölni néhány fotót, felvenni másokat, cserélni őket – általában módosítani azokat, amelyeket a többi felhasználó lát.

5. Tegyen egy hifát a profil borítójára

Csak töltsd fel a fájlt GIF formátumban a fotó helyett, és a profil sokkal érdekesebb lesz.

5 LinkedIn funkciók

1. Exportálja az összes kapcsolatot

Ha minden LinkedIn-partneredről biztonsági másolatot szeretne, akkor egyszerűen exportálhatja őket. Menjen a “Hálózat” → “Címjegyzék” menüpontra, és az alján válassza a “Kapcsolatok exportálása” lehetőséget. Különböző formátumokban exportálhatja őket.

Kapcsolat exportálása
Kapcsolat exportálása

2. Adjon hozzá médiafájlokat a profilhoz

A lapon lévő unalmas tárlat diverzifikálásához képeket lehet hígítani. Kattintson a “Profil szerkesztése” gombra, és a folytatásban lévő elemek mellett megjelenik a fájl letöltése.

A fájl mellett a szöveg
A fájl mellett a szöveg

Még a nyíl segítségével is megváltoztathatja az önéletrajzának blokkjait, például az első munkatapasztalat és az oktatás részeit, és az általános információkat a legmélyebben eltávolítja.

3. Vegye fel a kapcsolatot valakivel, akivel nem hozott létre személyes kapcsolatot

Ha személyes üzenetet kell írnia olyan személynek, akivel még nem hozott létre személyes kapcsolatot, próbálja meg ezt a csoporton keresztül. Ha egy csoport tagja vagy, privát üzenetet küldhet minden tagjának, függetlenül attól, hogy személyesen ismeri-e őket.

4. Mentse el a keresést álláskeresésekkel

Nemcsak egyéni feladatokat menthet meg, hanem legfeljebb 10 eredményt.

Keresések mentése
Keresések mentése

Emellett emlékeztetőket is beállíthat az új munkalehetőségekhez, hogy gyorsan megtalálja, amire szüksége van. A mentett keresések és az új eredmények a “Vásárok” szakaszban jelennek meg.

A megtakarított keresések az
Mentett keresések a “Vásárok” részben

5. Hozzon létre jegyzeteket a névjegyeiről

Az egyes kapcsolatok alatt lehetőség van arra, hogy megjegyzéseket hagyjunk el egy személyről és a találkozóról. Emellett emlékeztetőket is beállíthat, amikor ezt a személyt fel kell hívnia, és mikor kell találkoznia.

Megjegyzések a kapcsolatokról
Megjegyzések a kapcsolatokról

5 lehetőség Pinterest

1. Hozzon létre titkos táblát

Ez hasznos lehet, ha ötleteket gyűjt egy titkos eseményhez, vagy előkészít egy nyilvános oldalt, de először azt szeretné meggyőződni arról, hogy jól néz ki.

Titkos fórumon
Titkos fórumon

Flip a fórumon a legalsó, akkor lesz egy “+” ikon, válassza a “Hozzon létre egy fórumon”, és ne felejtsd el, hogy ez titok.

2. Swap táblák

Nem lehet swap csapok kívül a táblák, de tudod mozogni és változtatni táblák, fedélzet kiterjed, leírások és kategóriák szerint tetszik.

3. Monitorozza, hogy hány pólust kapott a webhelyéről

Ha szeretné megtudni, hogy hány pins embert adnak hozzá a blogodból, másold át a címet a böngészőbe http://www.pinterest.com/source/yourwebsite.com/, de a helyén yourwebsite.com illessze be a blog címét. És itt az, amit látni fog:

Pins a helyszínről
Pins a helyszínről

4. Változtassa meg a fedelet

Ha olyan hűvös képet találsz, amely egyszerűen vonzza a szemet, akkor felveheti a fedélzetére. Ehhez csak mutasson a kurzort a táblára – megjelenik a “Change cover” ikon.

Változtassa meg a fedél fedelét
Változtassa meg a fedél fedelét

5. Töltse fel a táblát barátokkal

Engedélyezheti barátainak, hogy hozzáférjenek a fórumhoz, hogy képeket is felvegyenek. Ehhez kattintson a “Szerkesztés” menüpontra, és a “Ki tud pin pineket” című tételbe írni. Írj egy barátod emailjét.

Meghívás egy barátnak
Meghívás egy barátnak

5 instagram lehetőség

1. Az összes fénykép megtekintése és kinyomtatása

Miután beírta instagram.com/имя_пользователя, megtekintheti profiljának összes fotóját. Emellett számos olyan webhely is van, amelyek megkönnyítik az Instagramról készült fotók megtekintését. Például a Gramfeed.com, amelyen keresztül megtekintheti a fényképek csempeit, feltöltheti azokat, megoszthatja őket a Facebookon és más közösségi hálózatokon.

Home Gramfeed
Home Gramfeed

Itt van még két hasonló témájú weboldal: az Ink361.com és a webes böngészés Websta.me weboldala. Vannak speciális szolgáltatások, amelyek segítenek az Instagram fotói nyomtatásában, például az EasyPrint.me, a Printsta.ru és más alkalmazásokban.

2. Fénykép mentése az Instagram segítségével

Ha az Instagram böngészőben megnyílik, akkor a következő képet mentheti el:

  • Kattintson a hármas menüikonra, és válassza a Fotó megtekintése lehetőséget.
  • Kattints a megnyitott oldalon látható képre, és válaszd a “Elem kódja” elemet.
  • Jobb egérgombbal kattintson a kiválasztott szöveg első hivatkozására, és válassza az Új lap megnyitása lehetőséget.
  • Mentse el a képet új lapon.
Elemkód megtekintése
Elemkód megtekintése

A mobileszközön egyszerűbbé teheti a képet. Kattintson a menü ikon formájában egy ellipszis, válassza az „Copy link”, helyezze be a böngészőt, és mentse a megnyitott képet.

3. Keret hozzáadása

Ha kettős szalagot rögzít, előtte megjelenik egy intenzitássáv. A jobb oldalán egy négyzet alakú kép található, amelyhez hozzá lehet férni egy keret hozzáadásához.

4. Kollázsok hozzáadása

Az Instagramban nem készíthet kollázst a képekről, de mégis nem láthatók az egyik profilban. Ön is kollázsokkal tudja diverzifikálni a profilját, de egy másik programban, például a Pixlr Expressben kell elvégeznie.

By the way, ebben az alkalmazásban hatalmas számú szűrő, matrica és mindenféle hűvös effektek, így egy fényképet készíthet az okostelefonról egy igazi remekműből, majd feltöltheti az Instagram-ra a galériából.

5. Hogyan visszaküldheted fotóidat az Instagramról?

Van egy speciális alkalmazás, az Instagram Repost, amely lehetővé teszi, hogy kicsit megváltoztassa a kedvelt képeket, és újraoldja őket az oldalán.

Vannak olyan webes alkalmazások is, mint például az Iconisquare, amelyek segítenek a képek újraképzésében, bár több időt és cselekvést igényel.

Például az Iconosquare-ban kiválaszthatja a fotót, és kattintson a Repost gombra, utána e-mailben elküldi. A beérkezett fénykép először a számítógépre kerül, majd az okostelefonon és az Instagramban.

Repost fotókat Iconosquare-el
Repost fotókat Iconosquare-el

Ez minden. Ha saját sajátos módjaid vannak arra, hogy könnyebbé tegyük a közösségi hálózatokat, osszuk meg a megjegyzéseket.

Contents