8 tény, amire szükséged van az új Nokia 3310 készülékről

1. A SIM-kártya nem fog működni

A modern okostelefonok nyerőgépek, általában a nano-SIM-t támogatják. A Nokia 3310 foglalat mikro-SIM-kártyákhoz készült, így nehézségek merülhetnek fel. Az elmúlt években a szolgáltatók többféle formátumú kártyákat kínálnak egy mini-SIM-héjban, ahonnan kivághatja a megfelelő méretű térképet. Ha a héj megmarad, behelyezheti a nano-SIM kártyát. Ha nem, akkor meg kell vásárolnia egy adaptert, vagy cserélnie kell a SIM-kártyát a kezelőtől.

2. A fedél felnyitása a hátlapon, megtörheti a körömot

A Nokia 3310 használatának megkezdéséhez a jó régi napokhoz hasonlóan telepíteni kell egy akkumulátort és egy SIM-kártyát. Ehhez meg kell nyitnia a fedőlapot a hátlapon. Annak érdekében, hogy kiderüljön, nem könnyű. A lemezt olyan szorosan nyomják, hogy néhány megfigyelő megtörte a körömot, elválasztva. Legyen óvatos.

3. A Nokia 3310-nek nincs WhatsApp és Viber

A készülék az S30 + operációs rendszeren működik, amely nem támogatja az azonnali üzenetküldőket, bár lehetővé teszi az internethez való kapcsolódást. Ezért a csevegőszobák csevegésének szokásait el kell hagyni az SMS javára. Ha már belefáradt a beszélgetésekbe, de nem tudsz részt venni velük, akkor a Nokia 3310 segít megbirkózni a függőséggel.

4. Még mindig megy a Facebookhoz

Az eszközön előre telepített Opera böngésző segítségével elérheti a webhelyek mobil verzióit. Lehet Facebook, “VKontakte” vagy bármely más, adaptált verziójú webhely. Igaz, nem valószínű, hogy kényelmesen dolgozol velük egy kis képernyőn és az agonizáltan lassú 2G-interneten keresztül.

5. A gombok használata kényelmetlen

Ha több éve rendelkezik érintőképernyős okostelefonnal, először nehéz lesz az új Nokia 3310-tel együttműködni. Biztos, hogy gyakran megfogja az ujját a képernyőn, amikor megpróbálja megnyitni a kívánt programot, vagy kattintson a linkre. Néhány nap múlva kényelmes leszel, és a probléma el fog tűnni.

6. “Kígyó” megváltozott

Ha a Nokia 3310-et vásárolni abban a reményben, hogy ugyanabban a “Snake” -ként játszik, akkor csalódott leszel: “A kígyó” nem ugyanaz. A híres játékot átdolgozták: megváltoztatták a designot, hozzáadták a bónuszokat, a bob-csapdákat és a becsület-táblát. Nem romlott azonban.

7. A Nokia 3310 hosszú töltés nélkül működik

4G, Wi-Fi, érintőképernyő – az összes energiafogyasztó poggyásza a Nokia 3310-ben nincs, így az akkumulátor kapacitása körülbelül 1.200 mAh elegendő körülbelül egy hétig a normál használatig. Hivatalos adatok: 607 óra készenléti állapotban, 22 óra aktív használat mellett.

8. Szüksége lesz memóriakártyára

A Nokia 3310 elődjével ellentétben zenét játszhat le az adattárból, és 2 megapixel felbontású kamerával készíthet képeket. De a telefon 16 MB belső memóriája nem elegendő 12 képnél (zene nélkül). Ezért ha az eszközt lejátszóként szeretné használni, akkor microSD kártyát kell vásárolnia.