10 äänikirjaa, jotka auttavat muuttamaan elämää ja menestymään

Entä jos ei ole aikaa lukea

Työ ja kotitöiden varjomaton varastaa aikaa ja energiaamme. Tämän ansiosta resurssit riittävät vain sohvalla ja taustalla, jotta voit katsella kaikkia YouTuben hölynpölyä. Vaikka löydämme mielenkiintoisen kirjan, enimmäismäärän, mitä meillä on tarpeeksi – laittaa se luetteloon “Lue se jonain päivänä”. “Someday” tarkoittaa “koskaan”.

Kaikki säästävät äänikirjoja. Jos olet tottunut näkemään vain painettua tekstiä, sinun on ponnisteltava ja tunnustettava uusi formaatti tietojen lähettämiseen. Se on kuitenkin sen arvoista. Voit kuunnella äänikirjoja tiellä ja samalla talon töissä.

Storytel on palvelu, joka vaimentaa tiedon janoa. Se toimii samalla periaatteella kuin suositut musiikkipalvelut: maksat kiinteän summan kuukaudessa ja kuuntelet niin monta kuin haluat. Tämä voidaan tehdä myös ilman pääsyä verkkoon, sinun tarvitsee vain ladata etukäteen mobiililaitteidesi kirjaa MP3-muodossa.

Kuukauden tilaus on 449 ruplaa. Tästä määrästä saat rajoittamattoman pääsyn 2500 kirjasta Storytel-kirjastosta. Täällä ja taide-, psykologia- ja historiaan liittyvistä kirjallisuuksista ja kirjallisuuksista löytyy myös itsenäisiä käsikirjoja niille, jotka haluavat oppia vieraita kieliä.

Storytel: suosittuja kirjoja Storytel: kirjat luokittain

Uudet käyttäjät voivat kuunnella kirjoja ilmaiseksi kahden viikon kuluttua rekisteröinnin jälkeen. Maksu kirjataan automaattisesti 30 päivän välein.

1. “Älä pelkää toimia”, Sheryl Sandberg

On valitettavaa myöntää, mutta jopa vuonna 2017 kysymys siitä, onko nainen voi olla hyvä johtaja (spoileri: kyllä) herättää lämpimiä keskusteluja. Facebookin operatiivinen johtaja Cheryl Sandberg kertoo työkokemuksestaan ​​ja esteistä, joita hän tapasi matkalla. Tämä on innoittava juliste kaikille naisille, jotka täysin väärin uskovat, että heillä ei ole tarkoitus rakentaa menestyvää uraa.

2. “7 tehokkaita ihmisiä”, Steven Covey

Tunnustetut yrityskirjallisuuden klassikot. Kirja Stephen Covey tuli esiin vuonna 1989, mutta lukijoiden kiinnostuksen perusteella merkityksellisyys ei ole tähän mennessä menetetty. Se on pakollista tutustua kaikkiin, jotka haluavat todella muuttaa elämäänsä, eivätkä itse illuusioita, ja siirtää myöhemmin muutokset.

3. “7 kykyä tehokkaisiin johtajiin”, Steven Covey

Stephen Coveyn toinen bestseller. Tällä kertaa hän vetoaa johtajiin, koska vain joku, joka voi hallita itseään, voi menestyksekkäästi hallita muita. Tämä kirja auttaa sinua radikaalisti muuttamaan ajattelutapaa, tehostamaan tehokkuutta ja luopumaan näennäisesti viattomista tottumuksista, jotka johtavat johtajan uhriksi.

4. “Varakkaita! 4 Perusteet ja tärkein salaisuus “, Yitzhak Pintosevich

Jos työskentelet paljon, mutta et saa enemmän rahaa, on jotain vikaa. Yitzhak Pintosevichin kirjan avulla voit vihdoin ymmärtää, mikä ongelma on, ja laatia vaurauden strategia. Tämä toimintaopas niille, jotka ovat valmiita muuttamaan, mutta eivät tiedä mistä aloittaa.

5. “100% Motivaatio”, Svetlana Ivanova

Ehkä hyvän johtajan tärkein laatu on kyky innostaa alaisia. Tässä kirjassa kuvataan yksityiskohtaisesti henkilöstön motivaation menetelmät, joita venäläiset ja ulkomaiset yritykset käyttävät. Voit lainata niitä, voit luoda jotain jonkun toisen kokemuksen perusteella.

6. “Motivaatio ja palkka”, Elena Vetluzhskikh

Mikä toimii paremmin – rahaetuuksia tai ystävällistä sanaa? Tämä auttaa ymmärtämään kirjan “Motivaatio ja palkat”. Ymmärrätte miten tuottaa tarvittavat kiinteiden ja muuttuvien osien palkat, miten voittaa sydämet alaistensa ja auttaa heitä löytämään kykyjään hyvästä yhteisen syy.

7. “Miten herätä urasta ja alkaa elää”, Maria Sorokina

Menestys – tämä ei ole huippupaikka viileässä yrityksessä, mutta mahdollisuus tehdä suosikkiasi. Jos uran sinulla on kaikki kunnossa, mutta sydän vielä naarmuuntumista kissojen mitä kulutat elämä ei ole mitä tämä kirja on eräänlainen maaginen Pendeli. Loppujen lopuksi ei ole mitään pahempaa kuin pahoinpitelymahdollisuuksia.

8. “Yrityksen menestyksen salaisuudet”, Lena Lenina

Jotta voit olla paras yrityksellesi käyttämättä rakea, kuuntele jonkun toisen kokemusta. TV-juontaja ja kirjailija Lena Leninan kertoo menestystarinoita Länsi miljonäärejä ja miljardöörejä ottaa haastattelussa tunnettujen venäläisten yrittäjien ja osakkeiden vinkkejä tekemään liiketoimintaa vauras.

9. “Älä koskaan anna periksi!”, John Von Achen

Pahin vihollisemme on itseämme. Kuinka monta kertaa olet luopunut unelmistasi pelon, epävarmuuden tai pelkästään sen vuoksi, että ongelmia voi ilmetä matkalla kohti tavoitetta? Kuvittele, kuinka elämä olisi muuttunut, jos olisit tehnyt kaiken, mitä haaveit. Tämä kirja auttaa poistamaan epäilyjä ja lopulta tekemään askeleen unta kohti.

10. “Losing Innocence”, Richard Branson

Historian legendaarisen Richard Branson enemmän kuin elokuva käsikirjoitus – tulee köyhästä perheestä 16 vuoteen jättänyt koulun on tullut yksi rikkaimman ihmisen Britanniassa. Hän rehellisesti kertoo omaelämäkerran kuinka, vuosi toisensa jälkeen rakentaa imperiumi Virgin Group, jakaa tarinoita hänen saavutuksensa ja epäonnistumisista. Erittäin motivoiva työ siitä, että mikään ei ole mahdotonta.

Nämä ja monet muut äänikirjat ovat saatavilla Storytel-sovelluksessa. Rekisteröidy ja saat koko kahden viikon rajoittamattoman pääsyn kirjastoon.

Kokeile Storytel