15 kirjaa, jotka tulevat ydinpolttoaineeksi tehokkuudelle

1. “Herää jättiläinen”, Anthony Robbins

Amerikkalainen kirjailija, näyttelijä ja yrittäjä Anthony Robbins on varma, että jokainen meistä vaanii todellista kaikkivoipa jättiläinen, joka on vallassa ja siirtää vuoria, ja päästä kuuhun.

Useimmat ihmiset eivät itsepäisesti huomaa tämän vallan ilmentymistä ja pyrkivät hukuttamaan jättiläisen äänen kaikin käytettävissä olevilla keinoilla – huonoista tottumuksista huolimatta television ääressä. Tämän seurauksena kunnioitetun kunnian ja kunnioituksen sijasta ihmiset sairastuvat, kärsivät ja tyytyvät omaan elämäänsä.

Anthony Robbins tarjoaa lukijoille vaiheittaisen opinto-ohjelman, joka auttaa asettamaan oikeat tavoitteet ja saavuttamaan ne mahdollisimman tehokkaasti. Suuri osa työstä vaikuttaa sisäisiin muutoksiin ilman, että on mahdotonta muuttaa elämää ulkopuolelta. Opit nostaa omia standardeja, avata uusia näköaloja, päästä eroon vanhentuneista elämän näkymistä, jotka haittaavat kehitystä.

Osta kirja

2. “Miten työskennellä 4 tuntia viikossa”, Timothy Ferris

Työskentele vain 3-4 tuntia viikossa, menestykää ja rikkaita – kuulostaa houkuttelevalta. Tällainen elämä on tullut todellisuudeksi joillekin nykyaikaisille yrittäjille, joihin myös Timothy Ferris, kirjailija, sijoittaja, puhuja kuuluu. Hän on vakuuttunut siitä, että elämä on liian lyhyt, jotta se kuluu vuosikausia odottamassa jotain parempaa toimistossa.

Menestys voidaan saavuttaa henkilökohtaisen ja työajan asianmukaisen suunnittelun, kykyä vaihtaa tehtävien välillä ja oikea priorisointi.

Kirjassa ei löydy maagista hallitusta tai loitsua, jonka avulla voit lopettaa, makaa sohvalla ja odottaa unelmiesi toteutumista. Tämä on kirja siitä, kuinka toimia vähän, mutta tehokkaimmin, kuinka kouluttaa itseäsi siirtämään vähemmän tärkeitä asioita ja ei ollenkaan tekemään jotain miellyttävää ja täysin hyödytöntä. Tavoitteiden saavuttamiseksi lyhyessä ajassa meidän on tarkasteltava uudelleen ensisijaisia ​​tavoitteitamme ja kehitettävä joustavaa tahtoa muuttuviin todellisuuksiin.

Osta kirja

3. “Vastaus. Todennettu menetelmä saavuttamattomaksi “, Allan Pease, Barbara Pease

Onnellisuuden, menestyksen ja hyvinvoinnin salaisuus on meidän päämme. RAS on retikulaarinen aktivointijärjestelmä – aivojen alue, joka on vastuussa henkilön menestyksestä tai absoluuttisesta epäonnistumisesta. Hyvä uutinen on, että meillä on kaikki, mitä tarvitsemme RAS: n valvomiseksi ja sen alistamisen tarpeidemme mukaan. Kirjoittajat auttavat meitä ja onnellisia ihmisiä Allan ja Barbara Pease. He kirjoittavat todella yksinkertaisen oppaan asettamista ja tavoitteiden saavuttamista varten.

Jokaisella luvulla on selkeä otsikko, jossa on erityinen toimintasuositus. Esimerkiksi kirjoittajat neuvovat sinua tekemään monia tavoitteiden luetteloita, kirjoittamaan ne käsin ja yleensä useilla eri tarkoituksilla. Näihin luetteloihin on liitettävä tiukka määräaika, on toivottavaa, että ne kirjaimellisesti ympäröivät sinua kaikkialla.

Useita lukuja on omistettu onnistuneiden ja epäonnistuneiden ihmisten tapoille. Erillisessä osassa käsitellään tapoja, joilla ohjelmoidaan oma RAS ja asetetaan itsesi menestykseen.

Osta kirja

4. “Voima. Kuinka kehittää ja vahvistaa “, Kelly McGonigal

Psykologi ja tohtori Kelly McGonigal on ensimmäinen opettaja, joka päätti opettaa Stanfordin yliopiston opiskelijoille tahdonvoimaa. Ajatus epätavallisesta kurssista tuli kirjan perusta, jota on suositeltavaa lukea poikkeuksetta kaikille aikuisille.

Opit, että tahdonvoima on väline, jota voidaan ja pitäisi olla koulutettu, kuten selkä tai jalkojen lihakset.

Velvoitteen pääperiaatetta voidaan kutsua alkuperäiseksi sopimukseksi itsensä kanssa. Työskentelen tästä asiasta kymmenen minuutin ajan, ja sitten lähden. Kaikkein utelias asia on, että tällä tavalla “hiki” ei koskaan tule.

Vahva unta ja oikea lepo vaikuttavat tahdonvoimaan. Mutta stressi, jota Kelly McGonigal on opiskellut monta vuotta, vaikuttaa vakavasti kykyyn ja haluun päästä tavoitteeseen ja yleensä tehdä jotain hyödyllistä. Kirjassa kirjoittaja antaa myös suosituksia, jotka auttavat rentoutumaan ja rentoutumiseen, jotta sisäinen ristiriita ei häiritse teitä onnellisuuden polussa.

Osta kirja

5. “Tavoite saavuttaa”, Bernard Ros

Bernard Ros, professori Engineering, asiantuntija robotiikka, perustaja arvostetun Stanfordin Design teoksessaan kertoo miten käytännössä soveltaa perusvälineet suunnittelun ajattelu tavoitteiden saavuttamiseksi.

Suunnittelun ajattelu on tapa ratkaista ongelmia, keskittyen ensisijaisesti käyttäjien tarpeisiin. Menetelmä sopii kaikille aloille ilman rajoituksia – lasten kasvatuksesta liiketoimintaprosessien suunnitteluun. Bestsellerin kirjailija kertoo ja osoittaa ymmärrettäviä esimerkkejä siitä, miten elämässä tapahtuu positiivisia muutoksia.

Kirja auttaa ymmärtämään, mikä estää sinua matkalla tavoitteiden saavuttamiseen. Opit, kuinka aloitat esteiden ohittamisessa ja kuinka muovaa sisäinen ääni, joka kuiskelee tekosyitä ja tekosyitä. Bernard Ros vakuuttaa teille, että ennen jokaista henkilöä avaa rajattomia mahdollisuuksia ja ainoa asia, joka estää meitä eteenpäin – on kyvyttömyys oppia virheistä, ja tapana nähdä asioita eräänlainen toisaalta niin sanotut jäykkyyttä.

Osta kirja

6. “12 viikkoa vuodessa”, Brian Moran, Michael Lennington

Olemme tottuneet ajattelemaan kalenterivuoden aikana: useimpien ihmisten tavoitteet ovat hämärästi lyöty kuukausina. Useimmat meistä tietävät tarkalleen kuinka laihtua, rikastua ja onnellisia. Ja melkein kukaan ei saa kolmannekseen lupauksistaan.

Suurin osa suunnitelmista säilyy suunnitelmissa: laihtuminen kesän aikana ei toiminut, korjaus juuttui alkuvaiheeseen, mielenkiintoisen työn haku päättyy surffailuun verkossa. Miksi tämä tapahtuu ja mitä on tehtävä, jotta päästäisiin ulos perkeleestä, kirjailijat tietävät, mikä auttaa lisäämään henkilökohtaista tehokkuutta.

Vain 12 viikkoa yrittäjä Brian Moran ja liike-elämän asiantuntija Michael Lenningtonin johdolla voit muuttaa elämääsi. Tehdäksesi tämän sinun täytyy työskennellä itseäsi joka päivä, mutta tulos on sen arvoinen. Oikein priorisoit, korotat yrityksesi kannattavuutta ja päästä eroon stressistä henkilökohtaisessa elämässäsi.

Jotkin suositukset näyttävät epätavallisilta sinulle. Esimerkiksi: tavoitteen saavuttaminen tarkoittaa mahdollisimman vähän taktisia askeleita. Mitä enemmän vaiheita erottaa sinut menestyksestä, sitä vähemmän mahdollisuuksia tavoitteen saavuttamiseen.

Osta kirja

7. “Ongelman strategia. Miten määritellä tavoite elämässä ja tulla paremmaksi matkalla siihen “, Jim Loire

Kirjojen kirjoittaja ja psykologian alan asiantuntija Jim Loer tietävät, että usein emme saavuta tavoitteitamme vain siksi, että yhteiskunta asettaa meidät niihin. Itse asiassa joskus emme halua olla rikas, menestyvä ja tehokas ollenkaan. Usein uraportaiden kilpailu on periaatteiden vastaista, mikä aiheuttaa sisäisen konfliktin. Tämän seurauksena meillä ei ole onnellisuutta, vaan tunne syvältä tyytymättömyydestä.

Jim Loer varmasti: Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää itsesi ja ymmärtää, mitä todella haluamme.

Kirjailija ehdottaa oman arvojärjestelmän luomista ja tulos ei ole sitä, mitä saamme tuloksena, vaan siitä, mitä meistä tulee pitkällä tiellä. Loher suosittelee myös käyttämään hänen kehittämänsä työkaluja, jotka auttavat luomaan uusia merkkituotteita, jotta hänen elämänsä olisi mielekästä.

Kirjoittajan yleinen optimistinen asenne on hyvin motivoiva ja tekee hänestä uskoa itseensä. Kirjaa täydentää vakuuttavia tarinoita elämästä ja yksinkertaisia ​​harjoituksia tuloksen vahvistamiseksi.

Osta kirja

8. “52 maanantai. Mitä vuotta tavoitteiden saavuttamiseksi, “Vic Johnson

Maanantai on loistava tilaisuus alkaa tehdä mitä olet aina unelmoinut, mutta ei löytänyt aikaa tehdä sitä. Esimerkiksi ottakaa musiikkitunnit tai kirjoita muistiinpanoja. Viisikymmentäkaksi maanantaista on viisikymmentäkaksi onnistumismahdollisuutta, jotka meille on annettu itse elämästä. Vick Johnsonin kirja on vaiheittainen opas joka viikko. Jokainen uusi viikko asettaa itsellesi uuden pienen tavoitteen, joka tuo sinut lähemmäs unta tai maailmanlaajuista päämäärää.

Kirja tarjoaa myös yksinkertaisia ​​harjoituksia, jotka auttavat vahvistamaan välitulokset. Esimerkiksi, jos yrität laihtua, tee se tavaksi syödä jokaisen lounaan yksi vähäkalorinen vihannes. Jos tavoitteesi on liiketoiminnan alalla, anna joka päivä vähintään 15 minuuttia liiketoimintasuunnitelman kehittämiseen ja tarkentamiseen.

Kaikki neuvoja, jotka kirjoittaja antaa selkeässä ja ymmärrettävässä kielessä, antaen heille runsaasti tarinoita elämästään. Kirja on hyödyllinen jollekin, joka ei voi odottaa uutta vuotta alkavan asettaa ja saavuttaa tavoite.

Osta kirja

9. “Suuren porkkanan menetelmä”, roomalainen Tarasenko

Teknisen tiedekunnan jäsen, yrittäjä ja liike-elämän edustaja Roman Tarasenko uskoo, että me lakkaamatta iloitsemme heti saavuttaaksemme tavoitteemme. Olemme motivoituneita ja painostettuja, jotta prosessi etenee eteenpäin ja odotukset onnellisuudesta ja menestyksestä. Mutta tosiasia on, että kaikki eivät pysty tehokkaasti hallitsemaan sisäisiä resursseja. Tien kulku onneksi on yhä monimutkaisempi, ja tämä vie meidät ulos rutiinista.

Kirjoittaja tarjoaa lukijoille todistetun metodologian suurien tavoitteiden saavuttamiseksi pienissä vaiheissa, jotka neurobiologian kannalta ovat oikein tapa saada mitä haluat.

Kirja auttaa ymmärtämään aivojen työn erityispiirteitä, harkitsemaan heidän toiveitaan ja mahdollisuuksiaan ottaen huomioon nämä piirteet sekä jakamaan ja lisäämään tehokkaasti sisäisiä resursseja. Kirjoittajan neuvot auttavat sinua saavuttamaan tavoitteet helposti ja iloisesti vähimmäisvastuksen polun jälkeen. Kirjan avulla voit muuttaa itsesi, lopettaa perkrastinirovat ja kokea laihtumisesta johtuvan syyllisyyden tunteen.

Osta kirja

10. “Täysi järjestys. Viikoittainen suunnitelma kaaoksen torjumiseksi työpaikalla, kotona ja päähän “, Regina Leeds

Regina Leeds on viimeisten 20 vuoden aikana mukana siihen, mikä tuo tilauksia asiakkaiden mieleen, toimistoihin ja mieleen. Hän tietää kuinka häikäilemättä ja nopeasti kaaos muuttuu työpöydältä kaikkiin ympäröivään tilaan.

Jokainen päivä on samanlainen kuin edellinen: vastaamatta jääneet puhelut, myöhästyneet saapumiset, loukkaantuneet sukulaiset, joita olet taas kerran epäonnistunut. Vuoden suunnitelmista ei ole kysymys: kaaoksen olosuhteissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin saavuttaa tavoite vaan jopa muodostaa ja ilmaista se. Kirjailija tarjoaa lukijoille mahdollisuuden lopettaa tämä hullu hyödyntämällä ainutlaatuista järjestelyä, jonka hän on luonut.

Vuosisuunnitelma vähitellen muuttaa sinua, ja sinä kääntyvät häviäjäuhrista menestyksekkääseen, joka hallitsee kaiken. Kirja auttaa tekemään tilauksen työpöydälle, päiväkirjaan, tietokoneeseen ja henkilökohtaiseen elämään. Et vain opi saavuttamaan tavoitetta, mutta voit päästä eroon viivyttelystä ja jopa aloittaa oikean syömisen.

Osta kirja

11. “Nopeat tulokset”, Andrey Parabellum, Nikolay Mrochkovsky

Kuinka vain 10 päivää voit muuttaa elämääsi, oppia asettamaan ja saavuttamaan tavoitteen mahdollisimman tehokkaasti? Asiantuntijana toimivan Andrei Parabellumin ja liikemies Nikolai Mrachkovskin neuvot auttavat sinua.

Kirjassa selitetään yksityiskohtaisesti yksinkertaisia ​​kieliä koskevia sääntöjä, lakeja ja itsensä hallintaa ja henkilökohtaista aikaa koskevat taidot. Käytännön suositukset ja tehtävät auttavat vahvistamaan tutkittua materiaalia.

Kirjoittajat tarjoavat ohjelman jokaista 10 päivää varten, jolloin voit muuttaa itsesi ja aloittaa tavoitteen saavuttamisen. On huomionarvoista, että meidän ei tarvitse tehdä mitään yliluonnollisia, koska tehokkuus on osoittautunut vaikuttavaksi kaikkein banallisimmista asioista, kuten TV: stä tai liikkumattomuudesta. Nämä asiat haittaavat kehitystä, mutta lasillinen vettä kahden tunnin välein voi auttaa aivoja ja saada meidät kaiken kaikkiaan menestymään.

Kirja valittaa niille, jotka haluavat saada nopeasti tuloksia lyhyessä ajassa.

Osta kirja

12. “Steel Will”. Kuinka hillitä hahmosi “, Tom Karp

Pohjois-Pohjolan yliopiston kirjailija ja professori Tom Karp havaitsi työn vuosien varrella, että tavoitteiden saavuttaminen ei useinkaan haittaa eräitä ylitsepääsemättömiä esteitä, vaan tahtovoimon banaani puute. Alussa olemme täynnä päättäväisyyttä, mutta emme pääse maaliin, koska menetämme viitekohdat tiellä ja korvataan muutamia tavoitteita, usein alentamalla palkkia.

Monet meistä voidaan kutsua lahjakkaiksi ja lupaaviksi, mutta laiskuus, levottomuus ja itsetuho estävät meitä ymmärtämästä jopa kolmasosa kyvyistämme.

Tässä suhteessa tahdonvoimasta tulee henkilökohtaisen kasvun tärkein tekijä.

Kirjoittaja on vakuuttunut: voit pumpata tahdonvoimaa. Kirjassa esitellään erityistekniikat voimavarojen liikkeellepanemiseksi tavoitteiden saavuttamiseksi, jotka voivat olla joko yksinkertaisia ​​(lopettaa myöhästyminen työelämässä) tai vaikea (vakava edistyminen uratasolla).

Vähintään vettä ja enimmäiskäytäntöä – bestsellerista tulee viitekirja kaikille, jotka haluavat lopettaa laiskuntamisen ja saavuttaa tavoitteet.

Osta kirja

13. “Tavoitteiden saavuttaminen. Vaiheittainen järjestelmä », Marilyn Atkinson, Ray Choice

Kirja auttaa paljastamaan itsesi, ymmärtämään pyrkimyksiänne, toiveenne ja motiiveja menestykselliseen työhön. Kirjoittajat jakavat kansainvälisessä Eriksonin yliopistossa kehitetyt tekniikat ja tekniikat, jotka auttavat tehokkaasti vaihtamaan itseään ja saavuttamaan tavoitteensa.

Opit ymmärtämään itseäsi ja muita, keskittymään tärkeisiin ja poistamaan esteitä, jotka ovat matkalla menestykseen. Kirjoittajat tarjoavat paljon käytännön harjoituksia, joiden avulla voit selkeästi hahmottaa tulevaisuutesi ja hahmottaa vaiheet siihen.

Osta kirja

14. “Viisi huippuosaamista”, Corey Kogon, Adam Merrill, Lina Rinne

Kirjan kirjoittajat, ajanhallinnan asiantuntijat, ovat varmoja: korkea työllisyys ei ole lainkaan tehokkuuden indikaattori.

Saatat tuntea, että olette luottavaisesti menossa kohti tavoitteitasi, koska jokaisella minuuttasi aikaasi on jonkinlainen liiketoiminta. Voit tarttua asioihin, jotka näyttävät kiireellisiltä, ​​mutta todellisuudessa usein yliarvioit asian kiireellisyyden ja merkityksen. Tuottavuus voi kärsiä – jos laitat työsi, usein ei ole aikaa henkilökohtaisiin asioihin. Sen ei pitäisi olla niin, ja tekijöiden kehittämä tehokas ajanhallinnan matriisi tulee apuun.

Opit selviytymään tapahtumien kulusta, jakamalla aikaa ja energiaa niin, ettei mikään elämän osa kärsi. Viisi yksinkertaista sääntöä auttaa tekemään asioita järjestyksessä niin, että jokainen tehtävä tuo nautintoa ja todella onnellinen.

Osta kirja

15. “Voita viivyttely! Kuinka lopettaa asioiden vieminen huomiseen “, Petr Ludwig

Minä teen sen huomenna. Aloitan urheilua maanantaina. Puhun kasvusta heti viikonlopun jälkeen. Myönnä, kuinka monta kertaa olet lykännyt tärkeää myöhempää tarvetta varten? Kuinka monta kertaa ajatukset keskeneräisistä yrityksistä tekivät sinusta surullisen ja surullisen? On aika lopettaa tämä ja tehdä se parhaaksi myyjänä tunnetusta eurooppalaisesta erikoistumiskoulutuksesta. Sen avulla voit lykätä tärkeitä myöhempää ja alkaa elää täällä ja nyt.

Kirjan kirjailija kertoo laiskuuden syistä ja heikosta tahdosta polttavasta elämästä ja jakaa tehokkaan ja yksinkertaisen menetelmän, joka auttaa tuottavuuden lisäämisessä, tavoitteiden saavuttamisessa ja yleistyneempänä. Teos itsestäsi alkaa bestsellerin ensimmäisillä sivuilla. Peter Ludwigin ehdottamat työkalut tarkistetaan tuhansien lukijoiden tekijän kotimaassa Tšekin tasavallassa. Mikä tärkeintä, kaikki, mitä kirjoittaja kirjoittaa, hän koki itsensä.

Osta kirja