KATSAUS: “Mitä haaveilla. Kuinka ymmärtää, mitä todella haluat ja miten se saavuttaa sen, “Barbara Cher

Kirjassaan “Dreaming ei ole haitallista. Miten saada mitä todella haluat “, Barbara Sher kertoo lukijalle, miten tehdä unelmista totta, ja miten päättää aloittaa harjoittavan mitä teillä on sielu, huolimatta siitä, että ihmiset ympäri voit olla lähtökohtaisesti katsotaan suunnitelmistasi epärealistinen, tyhmää ja arvoton. Se oli kiehtova keskustelu kirjoittajan ja lukijoiden välillä, jotka antoivat uskoa heidän voimaansa.

Julkaisun jälkeen “Dream”, Barbara vuosien saanut kirjeitä lukijoille, jotka ilmaisivat kiitollisuutensa kirjan, mutta totesi, että he eivät voineet seurata totesi neuvoja: ne eivät unelma, he eivät tiedä, miten ymmärtää, mitä he todella haluavat. Barbara Cher päätti esittää tämän kysymyksen ja ymmärtää, miksi ihmiset eivät voi päättää, mitä he haluavat eniten maailmassa ja miten käsitellä sitä. Tämän ansiosta julkaistiin kirja “What to Dream About”, josta kerrotaan tänään.

Kuinka ymmärtää, mitä todella haluat: erota todelliset halusi toisten toiveista

Missä lapsuus kulkee? Se voi tuntua oudolta, se on aina meidän kanssamme. Asuu siellä, jonnekin sielun syrjäisessä kulmassa, lapsuuden muistoina, harhauksina ja asenteina, joita me tiedostamattomasti siirretään aikuiselämään. Muista, kuka nämä ihmiset olivat, jotka olivat teidän roolimalleja ja parhaita neuvojasi lapsuudestasi? Kuka tarvitsi kuunnella ja kuka aina tiesi, mikä oli oikein ja mikä ei ollut? Se on totta, nämä ovat sinun vanhempasi.

Jokainen vanhempi haluaa lapsensa olevan onnellinen. Mutta jokainen ihminen tuo merkityksensä sanaan “onni”. Isä halusi, että sait taloustieteen johtajan tutkinnon ja jatkat perheyritystä. Joten sinusta tulee vauras ja kunnioitettu henkilö, joka ei kadota elämässä. Sinä, lapsi, otti sen itsestäänselvyytenä, sai punaisen tutkintotodistuksen ja kenties todella tuli onnistunut ja arvostettu henkilö. Tästä huolimatta et kuitenkaan ole sitä mieltä, että olette saavuttaneet mitään merkityksellistä ja tyytymättömyyden tunne ja kysymys “mistä seuraavaksi menette?”. Sinua harjoitetaan joka päivä.

Mitä minun pitäisi tehdä? Ota kynä ja paperi. Jaa lista kahteen sarakkeeseen, ensimmäinen otsikko “Omat sukulaiset halusi minun …”, ja toinen – “Kunpa …”. Vertaa näitä kahta saraketta. Tulos saattaa yllättää sinut. Halusitte tulla kirjailijaksi, baleriksiin, kukkakauppoiksi tai kenelle tahansa seuraavalla listalla. Mutta sitten kaukaisessa lapsuudessa he ajoivat pois ne unelmat ja ottivat käyttöön asetukset, jotka vanhemmat ilmoittivat. Nyt olet aikuinen ja voinut erottaa mitä todella haluat, siitä, mitä rakkaasi haluavat sinulle.

Vanhemmat muodostivat kuvia onnistuneista pojista ja kauniista hyvin varustetuista tyttäristä – hyvin järjestetyistä lapsista, jotka voivat olla ylpeitä muista. Hyvin harvat vanhemmat pääsevät sellaiseen ylellisyyteen kuin mielenrauha, mikä mahdollistaa sen, että lapselle järkevintä on löytää tapa ja seurata sitä.

Barbara Scher

Kuinka ymmärtää, mitä todella haluat: mene päinvastaisesta

Et voi ymmärtää, mitä haluat, mutta tiedät varmasti, mitä et halua. Ehkä et tiedä mitä “paratiisi” työsi pitäisi olla, mutta voit helposti kuvata “helvetin” työn. Mitä et voi sietää? Viikoittain ja tylsä, kukaan ei ole tarpeeksi, mutta samalla pakollisia raportteja? Tuletko töihin kahdeksan aamulla? Luettelo kaikista. Tee sitten yksinkertainen toimenpide: vaihda miinus plusksi – kuvaile työtä, joka on “paketti” täydellinen vastakohta. Tätä yksinkertaista harjoitusta voidaan soveltaa paitsi työhön, mutta myös suurimpaan osaan siitä, mitä et voi päättää.

Kuinka ymmärtää, mitä todella haluat: valitse yksi monista vaihtoehdoista

Joku ei löydä mitään, mitä hän haluaa pyrkiä, ja jollalla on monia vaihtoehtoja, mutta hän ei voi valita heiltä. Te kuulut toiseen tyyppiin, jos sinulla ei ole riittävästi 24 tuntia vuorokaudessa. Ette riitä seitsemään päivään viikossa. Kyllä se on niin pieni – sinulla ei tietenkään ole yhtä elämää. Yrität saavuttaa useita korkeuksia, mutta et voi aloittaa kiipeilyä.

On tie ulos: ota paperiarkki ja kynä uudelleen (ja jos luet kirjan, on parempi olla ottamatta niitä pois) ja luetella kaikki, mitä haluat tehdä elämässä. Jotta Bill Gates olisi hame? Mene ympäri maailmaa? Luettele ehdottomasti kaikki toiveesi. Anna luettelo olla mahdollisimman täydellinen, vaikka se kestää useita päiviä. Heti kun se on valmis, kuvitella, että kymmenestä (20, 30, 40 …) tuotteesta täytyy jättää vain yksi – tärkein sinulle.

Aloita vuorotellen expunged pistettä, kysyvät: “Mistä voin antaa” ensin se menee helposti, mutta lähempänä keskellä listan, sinun on vaikeampaa “kumoavat halu.” Mutta tämä on helpoin tapa selvittää, mikä on sinulle tärkeämpää. Tuloksena on, että sinulla on yksi unelma – tämä on mitä haluat eniten. Nyt kaikki on vain sinun käsiasi – toimi. Ja tietenkin, kun päätavoite on saavutettu, älä unohda palata luetteloosi, kirjoittaa se uudelleen puhtaaksi kopioksi ja toista operaatio poistettavaksi.

Edellä mainitut eivät ole kaikki harjoitukset, tekniikat, neuvoja ja ajatuksia, jotka Barbara Cher jakaa kirjassaan. Lisäksi opit, mitä tehdä, jos ymmärrät yhtäkkiä, että monien vuosien ajan etsitte tavoitea, joka on vieraita sinulle. Mitä tehdä, jos luulet, että tärkein asia elämässä on kadonnut, ja et enää näe taistelupistettä. Miten selviytyä pelosta tehdä väärän valinnan ja lopuksi ymmärtää, mitä haluat elämästäsi.

näyttökertaa

Barbara Cherin luominen ei ole vain kirja. Tämä on luotettava ja uskollinen ystävä, jolle palautetaan säännöllisesti takaisin, kun olet lukenut kannesta kattamaan. Tämä on kirja, jonka avulla voit muistaa lapsuutesi unet ja toiveet ja löytää heille paikka aikuisikään. Barbara jakaa paitsi henkilökohtaisen kokemuksensa, mutta tuo myös tarinoita asiakkaistaan, jotka ovat kohdanneet samanlaisia ​​ongelmia.

Useiden käytännön harjoitusten avulla voit lukea ja seurata sitä päivittäin. Ehkä analysoidessasi lapsuuden ja aikuisten toimintojasi tulee epämukavaksi, häpeilemättömäksi ja ehkä jopa tuskalliseksi ja satuttaa kaikkia niitä mahdollisuuksia, joita olet unohtanut. Mutta samalla ymmärrät tärkeimmän asian: se ei ole koskaan liian myöhäistä seurata unelmasi ja alkaa elää niin kuin teet, eikä joku muu, jonka mielestäsi on oikein.

Kuka pitäisi lukea

Kaikille, jotka kokevat, että he ovat sekaisin ja eivät ymmärrä, mitä hän todella haluaa saavuttaa, mitä hän haluaa pyrkiä. Kaikille vanhemmille, eikä ole väliä kuinka vanha lapsi on nyt – viisi tai 25. Erillisessä luokassa haluan ottaa tutkinnon suorittaneita ja etsimään työtä.

paperi kirjae-kirja