REVIEW: “Helppo tapa lopettaa liiketoiminnan myöhästyminen”

Tiedätkö mitä tein, kun sait tämän kirjan? Hän laittoi sen hyllylle lukemaan “vähän myöhemmin” – lähinnä symbolisesti tarkemmin, koska se on työpöydän valvontaohjeet “syndrooma huomenna.” Viivyttely – yksi yleisimmistä ongelmista työssä, paitsi freelancereita, mutta myös toimistotyöntekijöitä. Ja käytännössä “hieman myöhemmin” tulee muutamassa päivässä, tai jopa viikkoja (se on kirja luin Neil Fiore Vain 2 viikkoa sijasta 1-2 päivää kuin alun perin ajateltiin). Onko “Helppo tapa lopettaa asioiden siirtäminen myöhemmin”? Ja kyllä, ja ei. Mutta kaikesta kunnossa.

Tietoja kirjasta

Henkilökohtaisesti mieluummin otsikko alkuperäisessä: «Nyt Habit» (“Tapana” nyt “). Puhumme miten kouluttaa itse, mitä tehdä pieniä ja suuria ongelmia “tässä ja nyt” eikä huomenna / ensi kuussa / vuosi / joskus myöhemmin. Venäjän kirja julkaistiin vuonna 2013, kääntänyt Olga Terentyeva Venäjän kustantamo “Myytti”. Alkuperäisessä kirjassa Neil Fiore kesti 2 reissue vuonna 1987 ja 2007. Muuten, Neil Fiore – tohtori Psykologinen Science, pitkään toiminut erikoistunut stressin hallinta ja psyykkiseen terveyteen pienyrityksissä ja suuria yrityksiä. Tekijä tietää kaikesta, mitä hän kirjoittaa, käytännössä. Kirja on pieni, on kirjoitettu yksinkertaisella ja ymmärrettävällä kielellä, ja kerronnan tyyli ystävällinen ja hieman kuin vuoropuhelua lukijan – mielestäni tämä on juuri sitä mitä puuttuu paljon liiketoimintaa kirjoja omistettu ajankäyttöä ja tuottavuutta.

KATSAUS:

Mitä piti

 • Kirja lukitaan helposti ja nopeasti, ja kaikki neuvoja ja kysymyksiä, jotka tekijä “osui kohteeseen”, jos olet krooninen rakastaja “lykätä myöhemmin” heidän asioistaan ​​ja tavoitteistaan.
 • Tietyissä tapahtumissa on mallinnettu useita tilanteita ja ihmiset, sekä yleisempiä suosituksia, mukaan lukien neuvoja kroonisten procrastinaattoreiden kanssa eläville / työskenteleville.
 • Ajatus siitä, että “murtaminen polven läpi” on mahdotonta, mutta voit säätää tietyt tavat ja työprosessien poistamaan tekijöitä, jotka provosoida teitä luopumaan ja tehtäviä täyttää aikaa jotain muuta, jotta “piilottaa” vastuusta ja toivottuja tarpeen seurata läpi.

Mitä en pitänyt

 • Esimerkkejä kaikenlaisista abstrakti James, Jill, Johns ja muita merkkejä kaukana meistä, ongelma, että on ainoastaan ​​se, että ne “pelko menestys” (muuten, en vieläkään ymmärrä, miten tämä on mahdollista periaatteessa – mutta ilmeisesti on olemassa ihmisiä).

KATSAUS:

Hyödyllisiä oppitunteja

 • Työvuoron lykkääntymislähteet ja takavarikot ovat aina yksinomaan ihmisen psykologiassa ja ajattelussa, Hän yrittää suojella itseään stressistä ja luoda itselleen mukavuusvyöhykkeen ainakin lyhyeksi ajaksi.
 • Luo käänteinen kalenteri ja jakaa yksi maailmanlaajuinen määräaika useille pienille alaiset tehtävät auttavat selviytymään “sietämätön” ongelmasta.
 • Ylistys muilta ja itse osoitteestasi On pieni mutta tärkeä askel kohti pysyvää motivaatiota.
 • Työpäivä yhden hankkeen sisällä ei saa ylittää 5 tuntia. Yhden tehtävän jatkuvaan työskentelyyn tarvitaan enintään 30 minuuttia.
 • Missä tahansa ruuhkautumisessa 1 päivä viikossa on välttämättä oltava vapaapäivä.
 • Työn kiertäminen ja “piparkakut” pienistä onnistumisista prosessin aikana tehtävien päätösten kannalta – paras motivaattori.
 • Tilapäinen regressio / vaikeuksien esiintyminen Älä ole sisäinen konflikti ja täydellinen kieltäytyminen suunnitelman toteuttamisesta (on erityisen tärkeää, jos olet sairas, kohtaavat elämän vaikeuksia tai väärinkäsityksiä työpaikan kumppaneilta).
 • Kirjoita ideoita, jotka syntyvät “matkan varrella”: tämä auttaa vähentämään tällaisten “sivujen” ajatusten taajuutta ja voimaa hämmentyneenä.
 • On syytä kokeilla visualisointia ja ponnisteluharjoituksia, jotka on annettu kirjassa.
 • Aseta aina ennustettavat tavoitteet. On parempi asettaa tavoitteeksi “mennä 1 km tänään” ja ajelu se loppujen lopuksi, kirjoitat tavoite “juosta maratonin” – ja monta vuotta tuntua vika, jotka eivät voi, ja 3 km juoksu ilman tajunnan menetystä.

KATSAUS:

Kuka suosittelen lukemaan

 • Krooninen procrastinator – ymmärtää, että ei ole mitään järkeä “sotaa sotaa” itsesi kanssa, mutta sinun on vain sopeuduttava tehtävien ja tottumusten motivaatioon ja rakenteeseen jokapäiväisessä elämässäsi.
 • Ne, jotka elävät kroonisten procrastinaattoreiden kanssa yhdessä asunnossa / yhdessä toimistossa – ymmärtämään, miten voit “rakentaa” nämä ihmiset.
 • freelancereita – oppimaan paremmin “tuottavuuden ansoja” vastaan.
 • Kaikille, jotka eivät voineet hallita mitään “ammattimaisen” ajanhallinnan tekniikoista ja joilla ei vielä ole riittävästi tunteja suunnitelman toteuttamiseen.

“Helppo tapa lopettaa asiat pois myöhemmin,” Neil Fiore

Osta liters.ru Osta amazonista