REVIEW: “Innovaattorit”, Walter Isaacson

Walter Isaacson pystyy jopa puhumaan monimutkaisista asioista yksinkertaisesti ja mielenkiintoisesti. Tällä kertaa hän kiinnitti huomiota monitahoiseen teemaan – tietokoneiden ja Internetin keksimiseen. He eivät ilmestyneet yhdestä hetkestä, se on pitkä ja työläs työ monien ihmisten kanssa vuosikymmenien ajan. Hänen tarinansa alkaa Isaacsonista 1800-luvulta – alusta alkaen.

Mikä tämä kirja on?

Tämä on tarina ihmisistä, jotka toimivat edelläkävijöinä tällä alueella. Miten he työskentelivät, miten heidän ideansa kehittyi. Isaacsonin kirjan sankarit eivät ole yksinäisiä neroita, vaan eläviä ihmisiä, aktiivisia, uteliaita, kaikki heidän hyveensä ja heikkoutensa.

Tämä on tarina tekniikasta. Vastaus kysymykseen, koska he ovat tarkalleen miten he muuttuivat ja miksi heillä oli niin paljon vaikutusta elämäämme.

Tämä on tarina yhteistyöstä. Ilman yhteistyötä, yhteistyötä ja terveellistä kilpailua on epätodennäköistä, että maailma olisi niin kuin nyt. Tietokone itsessään on laite yhdelle. Yhdessä Internetin kanssa tämä keksintö mahdollisti tuhansia käyttäjiä vaihtamaan tietoja ja luomaan jotain uutta yhdessä. Tietokoneet internetissä pystyivät tekemään vallankumouksen paitsi elämässä myös ihmisten mielissä, sillä Gutenberg-koneen painokone on edistänyt uutta läpimurtoa.

Ihmiset, jotka tunsivat itsensä vapaiksi humanististen tieteiden ja teknologian risteyksissä, tekivät mahdollisuuden luoda ihmisen ja koneen symbioosi, joka oli tämän tarinan perusta. Kuten monet digitaalisen aikakauden piirteet, ajatus siitä, että innovaatio syntyy, missä taide ja tiede kohtaavat, eivät ole uusia.

Walter Isaacson

Ideoita ja sankareita

Ensimmäinen paikka Isaacson – ideoita, jotka eivät ole syntyneet tyhjiössä: syntyminen keksinnön ei ole mahdollista ilman ulkonäön muut. Joten, jos Bell Labs ei keksiä pieni transistori, joka pystytetään nauhat kuuma, hajoamaan puolijohde- materiaali ja paperiliittimet, tietokoneet olisi jäänyt jättiläisiä söisimme energia- ja miehittää koko huoneen, joten ei olisi käytettävissä tavallisille ihmisille . “Innovaattorit” auttaa katsomaan teknologian kehittämiseen kuin yksi yhtenäinen prosessi. Tahtomattaan ihailla maailman ihmisten ajatuksia.

Jokainen luku on omistettu tärkeälle askeleelle kohti digitaalista vallankumousta: Tietokone, ohjelmointi, Internet, transistori, videopelit … Mutta kaksi lukua – ensimmäinen ja viimeinen – on omistettu Ada Lovelacelle, joka on ensimmäinen ensimmäisistä. Hänen ajatuksensa ihmisen ja koneen symbioosista olivat sysäys innovaatiotoiminnan läpimurtoa ja alkua kohti. Ideat Lovelace toimivat linkkien koko kirjaa. Ei läpäissyt Isaacsonia ja aikaisempien aikakausien sankareita: Steve Jobs, Bill Gates, Steve Wozniak, Larry Page ja monet muut. Isaacsonin ansiosta lukija oppii ihmisistä, joilla on ollut vahva vaikutus teknologian kehittämiseen.

Luo nämä innovaatiot varaa vain ne, jotka voi yhdistää kaunista ja tekniikan humanististen ja teknologia, runoutta ja koneita, eli hengellinen perilliset Ada Lovelace, luoja, kuka saa eniten liiton taiteen ja tieteen, kapinalliset, jotka ovat avoimia uutta ja yllättävää ja koska löytää kauneutta kaikessa.

Walter Isaacson

Kuka pitäisi lukea

Yleisesti ottaen suosittelen lukemaan “innovaattoreita” kaikille – jokainen moderni henkilö on jotenkin yhteyttä teknologiaan. Kirja on elävä, kirjoitettu on saatavilla ja mielenkiintoinen, joten sitä hallitaan jopa kaukana IT-ihmisistä. Ja jos erityisesti, niin ne, jotka ovat ammattimaisesti yhteydessä IT-kenttään. Ilman ymmärrystä koko prosessista ei voida puhua kehityksestä.

“Innovaattorit”, Walter Isaacson

ostaa liters.ru Osta amazonista