8 knjiga za one koji žele znati o seksu sve

1. “Biblija za boudoir. Vodič za seks bez granica, Bethany Vernon

Ako je seks za vas – to je 10-30 minuta u tradicionalnom predstavlja malo oralnog seksa „zagrijat” i rijedak orgazam „Biblija za Boudoir” će se otvoriti pred vama cijeli novi svijet zadovoljstva.

Naučit ćete da možete napustiti percepciju seksa kao kratku potragu za orgazamom i pretvoriti ga u sveto djelo koje pruža neusporedivo više zadovoljstva i zadovoljstva. Autorica govori o obilježjima anatomije i poticanju pojedinih točaka muškaraca i žena, detaljno raspravlja o temi analnog seksa i pripremi za njega. On govori o seksipilnim igračkama i tehnikama: shibari, erotsko izbacivanje, korištenje temperature i još mnogo toga.

Ako ste spremni odreći se tradicionalnih uvjerenja i srama, prihvatiti svoje tijelo i eksperimentirati s njom, Biblija za Boudoir će postati dobar vodič za užitak za vas.

Vrlo često nešto što se brzo dovodi do činjenice da je sveti savez se svesti na opsesivno, mehanički čin, što ostavlja jedan ili oba partnera osjećaju emocionalne praznine, fizički žudnja i nezadovoljstva … Jednostavno poboljšati seksualni vještine ljubitelji će naučiti kako stvoriti rituale koji se mogu pojaviti u roku od nekoliko sati, ako ne i dana.

Bethany Vernon, “Biblija za Boudoir”

Kupite knjigu

2. “Biblija o seksu. Revidirano izdanje, Paul Joanidis

Ako osjećate neku napetost, s namjerom da pročitate o seksu, slobodno izaberite ovu knjigu – napetost će nestati iz prvih poglavlja. Cijela knjiga ispunjena je svjetlosnim humorom, pa je nemoguće čitati bez osmijeha.

Pokušaji da se definiraju seks često je kao da pokušavate ući u vaginalni dijafragmu: svaki put kad mislite da ste ga napravili, prokleta stvar skače na vas kao ninje.

Paul Joanides, “Biblija o seksu. Ažurirano izdanje »

Ovo je prava enciklopedija, u kojoj, čini se, bilo koji aspekt, iako nekako povezan sa seksom, smatra se. Tu je čak i informacije o ljubljenju i svlačenje, seksualne odnose s kolegama, sex u vojsci, seks za vrijeme menstruacije, da ne spominjemo očekivanih temama kao što su orgazam, seksualnim fantazijama, kontracepcija i seksualne igračke.

Stoga, čak i ako smatrate iskušenom osobom, vjerojatno ćete naći nešto novo u knjizi.

Kupite knjigu

3. “Intimna gimnastika za žene”, Ekaterina Smirnova

Mnoge žene idu na fitness ili vježbe, razvijanje mišića u tijelu, ali zaboravite na intimnim mišićima, ostali su sjedeći, to je još gore učinak na ženskim zdravstvenim i ton mišiće međice.

U knjizi Ekaterine Smirnove, nakon kratke teorije (što i zašto se razvijaju i kako će to utjecati na zdravlje i užitak u seksu), daje se popis vježbi za različite razine treninga. Na slikama ih izvodi žena odjevena, a smjer napora obilježen je strelicama, ali opisi su dosta detaljni, jasno je kako i kako ih naprosto opterećuju.

Kupite knjigu

4. “Jagoda na brezi. Seksualna kultura u Rusiji », Igor Kon

U ovoj knjizi nećete naći savjete i prakse, ali ozbiljno može privući one koji su zainteresirani za rusku povijest i porijeklo našeg odnosa prema seksu. Ako tražite jednostavnu humorističnu knjigu, savjetujem vam da skroviš ovaj posao. Postoje, naravno, zabavni trenuci, ali ih nema previše.

Igor Kon opisuje povijest ruskog seksualnosti od vremena poganstva i do današnjih dana, govori o tome kako je seks u Rusiji, kako promijeniti stav prema seksu i tijelo u Sovjetskom Savezu nakon raspada, ono što nas promjene očekuju u budućnosti.

Kupite knjigu

5. “Da! Tajne ljubavi za dvoje “, Mantec Chia, Rachel Carlton Abrams, Douglas Abrams Arava

Do sada, mnogi vjeruju da ejakulacija kod muškaraca nužno prati orgazam, i više orgazama – to je puno žena. Mantecova knjiga Chia odbacuje ovo mišljenje. Daoistički učitelj i Qigong majstor već dugi niz godina učili su zapadnom svijetu taoističku praksu ljubavi koja otkriva seksualnost ljudi obaju spolova i daje nevjerojatne senzacije.

Ejakulacije orgazme kao spektakularan let, ali nakon imate duge i ekstatične akrobacije aerobatics višestruke orgazme, ejakulacije normalno slijetanje vas razočarati svojom jednostavnošću i skroman.

Mantec Chia, “Da! Tajne ljubavi za dvoje “

Autor govori i pokazuje primjer zapadne i orijentalne studije koje su višestruke orgazme za muškarce – nije mit, ona je dostupna svima i dobar za zdravlje. Također, u knjizi postoje tehnike za postizanje zadovoljstva za oba partnera, glavu za homoseksualce, priču o tome kako očuvati privlačnost prema partneru već dugi niz godina, te načine kako se nositi s problemima kao što su impotencija i prerane ejakulacije.

Kupite knjigu

6. “Seksualnost, ljubav i gestalt”, Brigitte Martel

Ova je knjiga posvećena psihološkim problemima koji ometaju seksualni život. Brigitte Martel, francuski psihoterapeut s dugogodišnjim iskustvom u individualnoj i grupnoj sjednice, govori o problemima često susreću u svojim klijentima: odsutnost orgazma kod žena, prerane ejakulacije kod muškaraca, gubitak seksualne želje u paru i mnogih drugih problema, koji pomaže da se uspješno nosi Gestalt terapija.

Nema kompliciranih pojmova, zbunjujućih objašnjenja i teorija. Sve je jednostavno i očito, podržano od strane pravih primjera i vrlo zanimljivo. Možda ćete saznati svoju situaciju u povijesti jedne od Bridgetovih pacijenata i shvatit ćete u kojem smjeru krenuti. Osim toga, knjiga pomaže shvatiti da su neki od vaših problema u seksu riješeni.

Ova knjiga je posebno za vas – oni koji su započeli svoj seksualni život s ozljedama, koji je osvaja po obrazovanju, koji je izgubio seksualni interes i počeo liječiti seksualni život kao dužnost … ali i za one koji teže punini svojih seksualnih iskustava …

Brigitte Martel, “Seksualnost, ljubav i gestalt”

Kupite knjigu

7. “Kao žena želi. Master-klasa na znanosti o seksu “, Emily Nagoski

Autor knjige otkriva sve aspekte ženske seksualnosti: od anatomske osobine i završava s društvenim i kulturnim kontekstom. Naučit ćete kako se uzbuđenja javljaju, koji čimbenici utječu na užitak, kako postići orgazam i zašto to ne funkcionira.

Kupite knjigu

8. “Majstori i Johnson o ljubavi i spolu”, William Masters, Virginia Johnson

Sex vodič pokriva različite aspekte: anatomija spolovila, seksualnost na različite dobi, od djetinjstva do starosti, seksualne tehnike i ponašanja, hetero- i homoseksualnost, seksualnim fantazijama i još mnogo toga.

Nema specifičnih tehnika za povećanje užitka i dobivanja orgazma, ali postoje mnoge druge informacije koje mogu biti korisne za širenje vaših horizonta. Knjiga je najprikladnija tinejdžerima i onima koji su malo zainteresirani za temu seksa i žele proširiti svoje znanje na ovom području.

Kupite knjigu

Loading...