Kako slušati audioknjige s telefona, čak i kada nema interneta

Što je Storytel

Storytel je aplikacija s ogromnom zbirkom audio knjiga na ruskom jeziku u profesionalnom glasovanju. Sada je u knjižnici dostupno 2.500 publikacija različitih žanrova: klasika, fikcija, ne-fikcija i biografija, detektivi, knjige o poslovanju i psihologiji, publikacije za djecu.

Ove godine katalog publikacija će narasti na 15.000 knjiga na ruskom jeziku. Također, kreatori usluge obećavaju u skoroj budućnosti dopuniti knjižnicu s literaturi na engleskom jeziku.

Storytel

Uglavnom zahvaljujući Storytelovim audio knjigama postalo je vrlo popularno u Švedskoj, gdje se ova aplikacija pojavila. Mnogi ljudi čak ni ne sumnjaju da će tijekom vožnje, pranja posuđa ili na putu za rad htjeti slušati knjige. Ali vrijedi pokušati, i nemoguće je zaustaviti. Osobito kada postoji ogroman izbor literature.

Kako pronaći pravu knjigu

U prijavi se nalazi ugrađeni pretraga, a zanimljive knjige mogu se pretraživati ​​po kategorijama ili gledati preporuke među novostima, bestselerima i popularnim knjigama. S popisa najbližih izdanja, knjige se mogu spremiti na popis želja.

Svaka knjiga ima karticu s detaljnim informacijama: bilješka, duljina, informacije o autoru i čitaču. Također, testni uzorak je pridružen opisu, tako da možete procijeniti kvalitetu snimanja i način čitanja.

Sve su knjige zvučene u zvučnim zapisima profesionalnih službenika i glumaca.

Katalog uključuje i klasične i suvremene knjige. Ali izbor nije ograničen samo na umjetnička djela: knjižnica se stalno nadopunjuje novom popularnom znanstvenom literaturom. Na primjer, možete slušati “Netko nije u pravu na Internetu” Asya Kazantseva ili knjige iz serije “Saznajte 30 sekundi” o arhitekturi, filozofiji, fizici i drugim znanostima.

Storytel - usluga za slušanje audioknjiga

Sve su knjige pohranjene na osobnoj polici, gdje možete vidjeti koliko je izdanja već slušala i koje su u tijeku. Cijela se knjižnica automatski sinkronizira između uređaja.

Značajke pripovijesti

Aplikacija privlači činjenica da se razmišljaju o različitim scenarijima njezine upotrebe, na primjer, kada internet ne radi ili želite slušati knjigu prije odlaska u krevet. Dopustimo se detaljnije razmišljati o značajkama ove usluge.

Priča za Storytel Storytel - prijava za ljubitelje audio knjiga

Slušanje knjiga bez interneta

Vrlo korisna opcija ako slušate knjigu tijekom dugog putovanja, kada je moguće prekide na Internetu. Nakon što ste dodali knjigu u svoju knjigu, možete je spremiti i slušati u izvanmrežnom načinu rada. Da biste to učinili, odaberite opciju “Spremi izvanmrežno” u izborniku i knjiga se preuzima na pametni telefon.

Sleep Timer

Funkcija “Sleep Timer” bit će vrlo popularna kod onih koji vole slušati knjigu pola sata prije odlaska u krevet. Ako unaprijed odredite vrijeme tijekom kojeg namjeravate slušati knjigu, reprodukcija će se automatski zaustaviti.

Bilješke u knjigu

Napomene su najbolji način da se sjetite što čitate. U Storytelu postoji prilika da ostavite svoje komentare dok slušate. Da biste to učinili, kliknite oznaku i ostavite bilješku. Kasnije se možete jednostavno vratiti na ovo mjesto.

Kontrola brzine

Baš kao i kod normalnog čitanja, svi zabilježimo podatke različitim brzinama. Netko je ugodniji za slušanje brzog govora, netko – spora i glatka priča. U ovoj aplikaciji možete podesiti udoban ritam za sebe.

Slobodno probno razdoblje

Da biste shvatili je li prikladan za upotrebu usluge, Storytel nudi 14 dana besplatnog slušanja knjiga. Pretplata će se obnoviti svaki mjesec, ali ako želite, možete otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku ili obustaviti njezin rad.

Za čitatelje Lifhhackera postoji bonus: prilikom registracije putem ove veze, Storytel usluga može slobodno koristiti 30 dana umjesto standardnog dva tjedna. Možete kopirati vezu i poslati ga prijateljima.

Kako stvoriti račun u Storytelu?

Da biste imali neograničen pristup knjigama, trebate se pretplatiti. Da biste to učinili, prođite jednostavnu registraciju: izradite račun u web verziji i instalirajte aplikaciju.

  1. Registrirajte se u web verziji: unesite svoju e-adresu ili se prijavite pomoću svog Facebook računa. Također, pri registraciji morate navesti podatke o kartici, ali novac će biti otpisan tek nakon mjesec dana plaćene uporabe (bez besplatnog probnog razdoblja). Do tog trenutka možete otkazati pretplatu.
  2. Instalirajte aplikaciju Storytel za Android, iOS ili Windows Phone. Ako želite slušati audioknjige na računalu, instalirajte desktop aplikaciju za Windows 8 ili 10 na Windows Storeu.
  3. Odaberite knjige i dodajte ih na svoju osobnu policu. Aktivirajte pretplatu, prvih 14 ili 30 dana besplatno. Naknada će se automatski otpisati – 450 rubalja mjesečno. Pismo će biti poslano na navedenu poštu kako bi potvrdila pretplatu.

Slušajte knjige u Storytelu

Loading...