ÁTTEKINTÉS: “Mi álmodni. Hogyan lehet megérteni, hogy mit akarsz és hogyan érheted el? “Barbara Cher

Könyvében: “Az álmodozás nem káros. Hogyan juthat el, amit igazán akar, „Barbara Sher mondja az olvasó, hogyan lehet álmait, és hogyan dönt, hogy indul, hogy részt vesz, mi van a lélek, annak ellenére, hogy az emberek akkor lehet a priori tekinthető a terveket irreális, ostoba és méltatlan a figyelem. Lenyűgöző beszélgetés volt a szerző és az olvasók között, akik hitet tettek erejükben.

Megjelenése után a „Dream”, Barbara az évek levelet kapott az olvasók, akik kifejezték hálájukat a könyvet, de megjegyezte, hogy nem tudták követni a megadott tanács: nem álom, nem tudják, hogyan kell megérteni, amit valójában akar. Barbara Sher úgy döntött, hogy ezt a kérdést, és megérteni, hogy az emberek miért nem tudja eldönteni, hogy mit akarnak, mint bármi más, és hogyan kell harcolni. Emiatt, és látta, hogy a könyv „Mit álom”, amely azt fogja mondani, hogy a mai napon.

Hogyan értsük meg, mit szeretne: elválasztja valódi vágyait mások vágyaitól

Hol kezdődik a gyermekkor? Úgy tűnik, furcsa, hogy mindig velünk van. Ott lakik, valahol a lélek egy eldugott sarkában, gyermekkori emlékek, haragságok, attitűdök formájában, melyeket öntudatlanul átadnak felnőtt életünkbe. Emlékszel, ki voltak ezek az emberek, ki volt a példaképek és a gyermekkori legjobb tanácsadók? Kinek kellett hallgatnia, és aki mindig tudta, mi a helyes és mi nem? Igaz, ezek a szüleid.

Minden szülő azt akarja, hogy gyermeke boldog legyen. De mindenki a “boldogság” szót jelenti. Apa azt akarta, hogy szerezzen egy közgazdász-menedzser diplomáját és folytassa a családi vállalkozásokat. Tehát virágzó és tiszteletreméltó ember leszel, aki nem fog elveszni az életben. Ön, mint gyermek, magától értetődőnek fogadta, vörös diplomával és talán valóban sikeres és tiszteletreméltó személyré vált. De ennek ellenére nem érzi úgy, hogy valami értelmes dolgot ért el, és az elégedetlenség érzését és a következő kérdést: “Hova mész?” Minden nap üldözi Önt.

Mit tegyek? Vegyünk egy tollat ​​és egy darab papírt. Ossza a lapot két oszlopba, az első “Saját rokonai azt akarta …” és a második – “Azt akartam, hogy …”. Hasonlítsa össze ezt a két oszlopot. Az eredmény meglephet. Szerettél volna író, balerina, virágüzlet vagy bárki, akinek a listán van. De akkor a távoli gyermekkorban elhagyták az álmokat, és elfogadták azokat a beállításokat, amelyeket a szülők bejelentettek. Most felnőtt vagy, és a te hatalmad, hogy elkülönítsd azt, amit igazán akarsz, attól, amit a szeretteid szeretnének az Ön számára.

A szülők képeket készítettek a sikeres fiaikról és a gyönyörű, jómódú lányokról – a gyermekek életében rendezettek, akik büszkék lehetnek másokra. Nagyon kevés szülő fér hozzá az ilyen luxushoz, mint a lelki nyugalom, ami lehetővé teszi, hogy észrevehetjük: a legérzékenyebb dolog egy gyerek számára az, hogy megtalálják az utat, és kövessék azt.

Barbara Scher

Megérteni, hogy mit akarsz: menj az ellenkező irányból

Nem érted, hogy mit akarsz, de biztosan tudja, mit nem akarsz. Talán nem tudod, mi a “paradicsom” munkád, de könnyen leírhatod a “pokoli” munkát. Mit nem tudsz elviselni? Hetente és unalmas, egyáltalán nem szükséges, de egyben kötelező jelentések is? Reggel nyolckor dolgozik? Mindent felsoroljon. Végezz el egy egyszerű műveletet: változtassa meg a mínuszt a pluszra – írja le a munkát, amely a “pokol” teljes ellentéte lesz. Ez az egyszerű gyakorlat nem csak a munka, hanem a legtöbb, amit nem tud dönteni.

Hogyan lehet megérteni, mit szeretne: válasszon egyet a sok lehetőség közül

Valaki nem talál semmit, amire törekszik, és valakinek sok lehetősége van, de közülük nem választhat. A második típushoz tartozik, ha nem elég 24 óra egy nap alatt. Nem vagy elég hét hét napján. Igen, annyira kicsit – nyilvánvalóan nem lesz egy életed. Álmodsz arról, hogy eléred a magasságok sokaságát, de nem kezdhetsz mászni egyet.

Van kiút: vegyen be egy papírt és egy tollat ​​(és ha elolvassa a könyvet, akkor jobb, ha egyáltalán nem veszi el őket), és felsorolja mindazt, amit az életben szeretne tenni. Bill Gatesnek egy szoknyában? Menj körül az egész világon? Soroljon fel minden kívánságát. Hagyja, hogy a lista a lehető legteljesebb legyen, még akkor is, ha több napot vesz igénybe. Amint készen van, képzelje el, hogy a 10 (20, 30, 40 …) tételből csak egy – csak a legfontosabb számod van.

Kezdés felváltva Eltávolított pontot, kérve a kérdést: „Abból, amit tudok, hogy az” első fog menni könnyen, de közelebb a közepén a listán, akkor nehezebb lesz „tagadja vágy.” De ez a legegyszerűbb módja, hogy megtudja, mi a prioritás az Ön számára. Ennek eredményeként, akkor mindig egy álom – ez az, amit a legjobban akarsz. Most minden csak a kezedben van – cselekedj. És, persze, miután a fő cél érhető el, ne felejtsük el, hogy visszatérjen a listán, írja le egy tiszta másolatot, és ismételje meg a műveletet a lemondás.

A fentiek nem mindazok a gyakorlatok, technikák, tanácsok és gondolatok, melyeket Barbara Cher oszt meg könyvében. Ezenkívül megtudhatja, mit tegyen, ha hirtelen rádöbbent, hogy sok éven át olyan célt kerestek, amely idegen az Ön számára. Mi a teendő, ha úgy gondolja, hogy az élet legfontosabb része elveszett, és már nem látja a harc lényegét? Hogyan lehet megbirkózni azzal a félelemmel, hogy rossz döntést hoznak, és végül megértették, mit akar az életéből.

megjelenítések

Barbara Cher létrehozása nem csak egy könyv. Ez egy megbízható és hűséges barát, akit – ha egyszer leolvashat a fedőről a fedőre – rendszeresen visszatér. Ez egy olyan könyv, amely lehetővé teszi, hogy emlékezzen gyermekkori álmaira és törekvéseire, és találjon nekik helyet felnõttkorban. Barbara nemcsak személyes tapasztalatait osztja meg, hanem olyan ügyfelek történeteit is, akik hasonló problémákkal szembesültek.

A rengeteg gyakorlati gyakorlatok lehetővé teszik, hogy naponta elolvassa az olvasást és kövesse azt. Talán a gyermekkor és a felnőtt cselekvések elemzése során kényelmetlenül, szégyentelenül és talán fájdalmasan és bántalmazva lesz minden olyan lehetőségért, amelyet elszalasztottál. De ugyanakkor meg fogod érteni a legfontosabb dolgot: soha nem késő az álmaid követéséhez, és elkezdesz élni úgy, ahogy te, nem pedig valaki másnak, aki szerinted igaza van.

Ki kell olvasnia

Mindazoknak, akik úgy érzik, hogy zavarosak, és nem értik, mit akar elérni, amit akar. Minden szülőnek, és nem számít, mennyi idős a gyermeked – öt vagy 25. Egy külön kategóriában szeretnék kiállítani a diplomásokat, akik nemrég végzettek és munkát keresnek.

papír könyvete-book

Loading...