Lifehaker azt ajánlja: a legjobb könyvek a személyes fejlődéshez

Start – John Eyckaff

kezdet
Egy könyv arról, hogyan színezheti szürke életét élénk színekben. Ahhoz, hogy minden a legegyszerűbb legyen. Rendkívüli személyiség a tiszteletre méltó tett. Nem számít, mennyi idős vagy, függetlenül attól, hogy milyen a társadalmi státusod, minden egy egyszerű igazságra esik: meg kell kezdened.

Miután elolvastad ezt a könyvet, tényleg el akarod kezdeni az eljárást, meg kell kezdened változtatni magad és az életed. És mikor kezdjen új életet, hogyan nem az Új Évben?

Idén én … – MJ Ryan

Idén én ...

Egy könyv arról, hogyan kell megváltoztatni a szokásokat, visszatartani egy szót vagy csinálni valamit, ami régóta álmodott. Általában ezek az életfontosságú ígéretek adják magukat az új év alatt, és a szabadság után biztonságosan elfelejtik őket.
A könyv összegyűjti a szerző tudását a pszichológia, a neurofiziológia és a filozófia területén, amely gyakorlati javaslatokat eredményezett, hogyan valósíthatta meg a csengőóra ígéreteit.

A Lifehacker felülvizsgálata

Hagyja el a kényelmes zónát – Brian Tracy

Szállj ki a komfort zónából

A könyv arról szól, hogyan kell helyesen elosztani az időt és megoldást találni a komplex problémákra, így a komfort zónát. Ebben – 21 gyakorlati tanácsot, amely után sikeres lehet, mint a szerző.
Brian Tracy egy milliomos, aki fiatal korában elhagyta az iskolát, és gyakorlatilag a semmiből indult el. Ez a könyv a Brian Tracy személyes hatékonyságának titkos és szuper hasznos gyűjteménye. 40 nyelvre fordítható, több mint 1.200.000 példányban.

A Lifehacker felülvizsgálata

Hogyan gondolkodnak az emberek – Dmitrij Chernyshev

Hogy gondolják az emberek

A könyv a gondolkodás lényegéről szól. Az emberek gyakran gondolnak a gépen, miközben bármilyen gondolkodás a kreativitás. A könyv segít megnézni a mindennapi dolgokat friss megjelenéssel.

Ez a Dmitry Chernyshev szerzőjének a szerzője, aki még saját “gondolkodási ábécéjét” is feltalálta, amelynek célja a legfontosabb emberi tehetség képzése – gondolkodási képesség.

A Lifehacker felülvizsgálata

Egy MBA maga – Josh Kaufman

Saját MBA

Egy öntanulásról és a magabiztosságról szóló könyv. Ezek fontosabbak, mint a “kéregek”. A könyv ötlete az, hogy ne költs pénzt egy üzleti iskola képzésére. Kedvezőbb és hatékonyabb az önképzésben való részvételre, különösen az információs technológia korában könnyű.

A könyv tucatnyi mondatot tartalmaz, amelyek teljesen új üzleti gondolkodást tanítanak. Josh Kaufman tanácsa valóban inspiráló. A könyv sok szempontból helyettesítheti az MBA kialakulását.

A Lifehacker felülvizsgálata

Willpower – Kelly McGonigal

akaraterő

A könyv arról szól, hogyan lehet lelkileg erős emberré válni, ellenállni a kísértéseknek és leállítani a dolgokat egy hosszú dobozban.

A könyv abszolút tudományokkal veszteget. Minden tanácsot számos pszichológiai és orvosi kutatás támogat. Ezért a könyv hasznos nemcsak azok számára, akiknek meg kell erősíteni akaraterőjüket, hanem kíváncsi emberekre is – mindenkinek sok érdekes dolgot kell megtanulnia maguknak.

A Lifehacker felülvizsgálata

A kifejtés művészete – Lee LeFever

A magyarázó mûvészet

A könyv arról szól, hogyan lehet megérteni a fél szóból. Végtére is, amikor megértettük – ez a boldogság, és az üzleti életben is pénz. A szerző szerint nincs olyan ember, aki képtelen megérteni, vannak olyanok, akik nem tudják megmagyarázni.

A könyv mindig, minden helyzetben segít abban, hogy megtalálja a megfelelő szavakat. Ennek köszönhetően teljes körű kölcsönös megértés és harmónia fog uralkodni a személyes és szakmai kapcsolatokban.

Az élet teljes erővel – Jim Loer és Tony Schwartz

Az élet teljes erővel

A könyv az energiamenedzselésről szól, hogyan lehet egyensúlyba hozni az energiában az energiák különböző formáit – fizikai, érzelmi, mentális és szellemi energiákat. Szerzõi jól ismert sportolók, akiknek tanácsos az életet nem maratonnal kezelni, hanem sprinttávolságok sorozataként – a teljes elkötelezettséggel töltött idõszakok, váltakozva a megfelelõ pihenõ és helyreállítási erõk epizódjaival.

Ez a könyv mellettünk a Glavred MIFa Mikhail Ivanov és az üzletember Oleg Tinkov (mellesleg a fedélzeten) olvasására ajánlott. Ma és még néhány nap egy elektronikus változatát lehet kapni ajándékként a “Mann, Ivanov és Ferber” teljesen ingyenes.

A Lifehacker felülvizsgálata