10 ainutlaatuista pelimerkkiä iPhone X

Syyskuu 12, Apple esitteli futuristisen iPhone X: n. Yleisö on jo ilmaissut “fi” oikein toteamalla, että Samsung on jo nähnyt tärkeimmän innovaation, nimittäin kehystämättömän näytön. IPhonessa X on kuitenkin monia muita innovaatioita, jotka toteutetaan älypuhelinmarkkinoilla ensimmäistä kertaa.

1. Kasvotunniste

iPhone X

Ajatus kasvojen tunnistamisesta laitteen lukituksen avaamiseksi ei ole uusi, mutta mikään tekniikka ei ollut täydellinen. Tunnettu tosiasia, että kaikki ja aina tekee mieli, Apple on esitellyt iPhone X-järjestelmä ultratarkat 3D skannaus TrueDepth, joka yhdessä koneoppimisen takaa 100 prosenttia tunnustamista, vaikka et ajella tai laittaa lasit hattu. Ainakin se mitä Apple sanoi.

2. True Tone

Ensimmäinen kerta tämä tekniikka ilmestyi iPad Pro: lle, ja se on hyvin yksinkertainen asia – säätää näytön värejä ja valkotasapainoa ympäristön valaistusolosuhteiden mukaan. Tämän seurauksena laitteen kuva näyttää aina siltä kuin se pitäisi. Nyt True Tone on iPhonessa X.

3. 4K taajuudella 60 kuvaa / s

Ensimmäistä kertaa Applen 4K-videotallennus otettiin käyttöön iPhone 6: ssä. Mennessä, kun se oli paljon älypuhelimien on sama tehtävä, mutta vain iPhone voisi tehdä rajoittamaton pituus videoita, ja jopa jyrkkä kuvanvakain. Mutta iPhone X on ensimmäinen älypuhelin, joka on oppinut tallentamaan sulavan 4K-videota 60 kuvaa / s – mikä on välttämätöntä dynaaminen kohtauksia.

4. Slo-mo Full HD: ssä ja nopeudella 240 fps

Kyllä, on olemassa yksi älypuhelin, joka pystyy ampumaan hitaampi videon – se on Sony Xperia XZ Premium, joka selviytyy 720 / 960p. Kuitenkin, kuten Full HD -resoluutio, tässä on iPhone X 240 kuvaa sekunnissa ennen kaikkia. Se ei ole vain slo-mo, se on sub-laatu slo-mo.

5. Animoji

Hauska animoitu emoji Apple Messagesissa. TrueDepth-kamera, joka vastaa myös kasvojentunnuksesta, luo kasvosi maskin mukaan 50 lihaksen liikkeistä. Sitten iPhone X laittaa tämän maskin virtuaaliseen animoituun luokkaan, ja se toistaa kasvojen ilmeet. Tällä tavalla voit myös tallentaa ääniviestejä.

6. Muotovalot

Kun otat muotokuvia, iPhone X kirkastaa tai tummentaa kehyksen alueita reaaliajassa. Joten älypuhelin simuloi erilaisia ​​valaistustyyppejä: vaihe, ohjaus ja muut.

7. TrueDepth-kamera

Etukameroita ei ollut vielä! Kyllä, tarkkuus on vain 7 megapikseliä, mutta kamera voi hämärtää taustan niin, että SELFI saadaan niin kuin tehdään “SLR-kameralla”.

8. True Tone Quad-LED-hidas synkronointi

iPhone X

Flash True Tone Quad-LED oli jo iPhone 7, mutta X iPhone sai hidas synkronointi Hidas synkronointi, joka on tarpeen yöllä ja illalla ammunta varovasti valaisemaan kohde ja samalla työskennellä taustalla. Se toimii näin: kameran laukaisinta täyttää pitkä valotusaika ja flash lähettää lyhyt pulssi valoa.

9. Chipset neuroprocessorilla

Apple sisältyy piirisarjaan A11 Bionic-kaksoisydämetrourooperaattori, joka pystyy kuljettamaan jopa 600 miljardia operaatiota sekunnissa. Kiitos hänelle, että iPhone X: n tällaiset innovatiiviset pelimerkit Face ID, Portrait Lighting ja Animoji olivat mahdollisia.

10. Todella kiinteä näyttö

Apple ei tullut ensimmäiseksi luomaan täysin kehyksetöntä älypuhelinta kiinteällä näytöllä. Kuitenkin hän oli onnistunut miehittämään etupaneelin mahdollisimman suuren osan näytöllä ja päästä eroon sekä ylä- että alapuolella olevista alueista.

Loading...