5 mediapalvelinta tietokoneelle, joka pumppaa televisiosi

Äskettäin tajusin, että televisiot ovat vielä viime vuosisadalla. Jos mobiililaitteiden ja tietokoneiden käyttö on entistä helpompaa, nopeampaa ja helpompaa, ainoa asia, joka muuttuu televisiossa, on näytön koko ja tarkkuus. Käytännöllisyydestä vielä sanoa.

Televisio ilman tietovälinepalvelinta tietokoneessa tai erityislaitteessa on lähes hyödytön, ellei pidä iltaisin uutisissa ja keskusteluissa. Siksi valitsin tietokoneen parhaat 5 mediapalvelimet, jotka pumppaavat televisiota ja tekevät siitä paljon toimintakykyisempiä.

Plex

Plex
Plex

Plex – suosituin ja ehkä kätevä vaihtoehto. Kun suoritat palvelimen tietokoneella, voit hallita sitä selaimesta, määrittää kirjaston, lisätä tekstityksiä ja muuta. Kaikki elokuvan tiedot Plex latautuu automaattisesti ja tekee siitä täydellisen 9: stä 10: stä. Televisio näkee Plex-palvelimen ilman ongelmia ja kaikki menettää. Plexin ja muiden vastaavien ohjelmien ainoa haittapuoli on se, että televisio ei näe elokuvan sisältämiä tekstityksiä, mutta useimmiten sillä ei ole väliä.

Plex jakautuu maksutta, mutta lisätoiminnoista sinun on ostettava tilaus.

             Plex             

Home Media Server

Home Media Server
Home Media Server

Käytin tätä palvelinta pitkään vanhassa televisiossa. Se toimii riittävän hyvin, ja toisin kuin Plex, HMS on koko yhdistelmä, jonka toiminnallisuus ei tunne rajoja. Ainoa haittapuoli on ohjelman kauhea käyttöliittymä, mutta koska se tarvitaan elokuvateatterin toistamiseen televisioon, se ei ole iso ongelma. Ohjelma on täysin ilmainen, ja se on vain Windows-versiossa.

Home Media Server

PS3 Media Server

PS3 Media Server
PS3 Media Server

Alun perin PS3 Media Server jaettiin PlayStation 3: n lisäksi, minkä ansiosta konsoli toistaa elokuvia televisiosta. Sitten ohjelma alkoi elää erillistä elämää. Aiempien vaihtoehtojen tapaan se tukee DLNA-toistoa, eikä se vaadi viritystä.

  PS3 Media Server  

Serviio

Serviio
Serviio

Serviio ei ole ylivoimaisesti suosituin mediapalvelin, mutta se myös ansaitsee paikkansa huippukunnossamme. Sovellus on ilmainen, mutta 25 dollaria voit ostaa PRO-version, joka avaa sisältöäsi mistä tahansa, ei pelkästään kotiverkostasi, ja voit soittaa sisältöä verkosta (tämä toiminto on ilmainen kokeiluversio). Palvelimella on Android-sovelluksia, mutta ne toimivat apuna ohjauspaneelina tietokoneen palvelinosalle.

           Serviio           

Koodi (aiemmin XBMC)

Kodi (XBMC)
Kodi (XBMC)

XBMC luotiin ottamaan käyttöön Xbox-videotoisto. Sitten hanke on erotettu ja nyt Kodi on yksi suosituimmista mediakeskuksista, jotka tukevat lähes kaikkia alustoja avoimen lähdekoodin vuoksi. Codeilla on iOS- ja Android-sovelluksia, joiden avulla voit käyttää älypuhelinta ohjauspaneelina. Palvelu elää lahjoituksilla ja on täysin ilmainen.

             Kodi            

Minulle lopullinen suosikki on Plex. Ja mitä käytät?